Lefteris 2αμαλ έγραψε:Ο λογος που, ισως, καποιοι να μη δηλωσουν ειναι διοτι ξερουν πως θα περασουν τα πρωτα χρονια (μη σου πω 10ετια) σε Εβρο και σε κανενα Καστελοριζο.
Πανε οι παλιες καλες εποχες ΠΑΣΟΚ που πηγαινες 1 χρονο Εβρο, εβαζες βυσμα και ησουν σπιτι τον 2ο.
Πλεον, ολοι οσοι περασουμε εδω μεσα, θα ειμαστε σε παραμεθωριο για τα πρωτα 5-10 χρονια, εκτος απο ελαχιστες ειδικοτητες που ειναι αμεταθετες ή σε κανενα 401.
νομίζω πρέπει να Ανοίξει ενα νήμα με τις αμετάθετες ειδικότητες για να ενημερωθούμε καλύτερα
"Αεί ο Θεός ο Μέγας γεωμετρεί" Πλάτων (427 π.Χ. - 347 π.Χ.)
EΙναι αρκετα δυσκολα σε παραμεθωριο ειδικα για αυτους που ειναι απο μεγαλη πολη να γινεσαι μονιμος κατοικος σε επαρχια και ειδικα στα νησια το χειμωνα η ζωη ειναι πολυ δυσκολη
Πανω σε αυτο το ζητημα, θα μενουμε πιθανον σε εγακαταστασεις στρατοπεδου η ενοικιο σε περιπτωση μεταθεσης σε νησι η εβρο ; Δηλαδη αν υπηρετουμε σε καποιο φυλακιο.Oπως π. Χ η ειδικοτητα μου αφορα σε αμεταθετη θεση στο 401 απο οσο ξερω. Τι παιζει εκει ; Προφανως ενοικιο να φανταστω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VasPap την Τρί Ιαν 12, 2021 10:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν πας σε μοναδα σε νησι θα μενεις σε ενοικιο και κανονικα με το νομο θα πρεπει το σπιτι σου να ανηκει στη φρουρα της περιοχης και οχι καπου μακρια για να μπορεις να μπεις μεσα γρηγορα αν γινει κατι αλλα αυτο δεν τηρειται τις περισσοτερες φορες
Και ετσι τα στελεχη συντασσουν μια υπευθυνη δηλωση οτι και καλα δεν βρηκαν κατοικια στη φρουρα οποτε νοικιασαν σπιτι σε μια πιο μακρινη περιοχη που τους συμφερε απλα θα ειναι πιο μακρια απο το στρατοπεδο και θα κανουν περισσοτερο δρομο
Ναι βγαινει μια χαρα εγω που εχω ζησει και σε αθηνα και σε νησι η ζωη στο νησι ειναι πολυ πιο φθηνη και σε διασκεδαση και σε ενοικια Με μια εξαιρεση τη ροδο που λογω τουρισμου ειναι πολυ πιο ακριβα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος anonymous19970 την Τρί Ιαν 12, 2021 10:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπορω να κάνω τα χαρτιά μου έχοντας πτυχίο κοινωνιολογίας και προϋπηρεσία στην ομάδα ψυχοκοινωνικής μέριμνας και πτυχίο αγγλικών κλπ; Υπάρχουν εποπ με πτυχίο κοινωνιολογίας στο στρατό; Και αν ναι τι ακριβώς κάνουν;
Προφανώς όποιος έχει πάει στρατό ξέρει πως είναι να ζεις σε στρατόπεδο. Άλλο θέμα βέβαια το να ζεις για όλη σου τη ζωή μέσα. Αν και γνωστοί μου που είναι εποπ ξέρω ότι μένουν σε δικό τους σπίτι εκτός στρατοπέδου όπως είναι λογικό
Καλησπερα... Τζονυ... Μην ανησυχεις, δεν νομιζω Να υπαρχουν πολλοι κοινωνιολογοι... Μονο ο φιλος μας ο Μαρκ, αν τον προλαβες, ενδιαφεροταν απο οσο θυμαμαι να δηλωσει την συγκεκριμενη ειδικοτητα