Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 93
Αν έχεις υπηρετησει στη Κύπρο σαν ΕΛΔΥΚ Είναι οι μήνες της θητείας σου x 15 αν έκανες θητεία στη Ελλάδα κανονικά είναι οι μήνες x 10. Αν κάνω κάποιο λάθος ας με διορθώσει κάποιος.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 62
Τα πτυχια πρεπει να μοριοδοντουνται. Βεβαια δημιουργειται το φαινομενο που στην Βρετανια το ονομαζουν overqualification δηλαδη ενας υποψηφιος να εχει παραπανω προσοντα απο αυτα που η θεση χρειαζεται. Παδειγμα στην στρατολογια Που θα χρειαστει το πτυχιο καπιος αφου το μονο που θα κανει θα ειναι σκοπετα και θα φερνει καφεδες στους ανωτερους του.
Charlie Harper 13 έγραψε:Τα πτυχια πρεπει να μοριοδοντουνται. Βεβαια δημιουργειται το φαινομενο που στην Βρετανια το ονομαζουν overqualification δηλαδη ενας υποψηφιος να εχει παραπανω προσοντα απο αυτα που η θεση χρειαζεται. Παδειγμα στην στρατολογια Που θα χρειαστει το πτυχιο καπιος αφου το μονο που θα κανει θα ειναι σκοπετα και θα φερνει καφεδες στους ανωτερους του.
Ρε φίλε πρέπει να μοριοδοτουντια η φοιτητές τότε γιατί βγάζει και μοριοδοτη τα μόρια δεν υπάρχει λόγος είναι λίγο άτοπο και οξύμωρο
- Stavros EPOP
- Λοχίας
- Posts in topic: 46
Sefis έγραψε:Stavros EPOP έγραψε:Καλημέρα, παιδιά, με υγεία και καλή χρονιά, με όσους δεν ανταλλάξαμε ευχές. Διάβασα κι εγώ το άρθρο που αναρτήσατε. Παρατήρησα κι εγώ πως δεν αναφέρεται σε αυτό ένα συγκεκριμένο όριο ηλικίας. Γενικότερα, υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια από τους πολίτες του 1991, του 1992 και του 1993. Οι λόγοι είναι γνωστοί και τα επιχειρήματα πολλά. Στο Υπουργείο έχουν σπάσει τα τηλέφωνα από τους πολίτες των αντίστοιχων ηλικιών, αλλά και από τους Βουλευτές, οι οποίοι μεταφέρουν τη δυσαρέσκεια ενός σημαντικού μέρους της κοινωνίας. Όλοι όσοι είστε αντίστοιχων ηλικιών, πιστεύω πως θα πρέπει να συνεχίσετε την προσπάθεια και να αναφέρεται τη συγκεκριμένη αδικία. Όλα αλλάζουν, με τροπολογίες και σχετικές ενέργειες. Τίποτα δεν είναι βέβαιο προ του τέλους. Γι' αυτό και τα περισσότερα παιδιά στο forum πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου απαντούν σε διάφορα ερωτήματα, λέγοντας «Καθίστε να βγει η προκήρυξη πρώτα και βλέπουμε». Εσείς του 1991, του 1992 και του 1993 συνεχίστε λοιπόν να διεκδικείτε τη δυνατότητα της συμμετοχής σας στις ερχόμενες προκηρύξεις των Επαγγελματιών Οπλιτών. Καλημέρα και καλή χρονιά και πάλι από εμένα σε όλα τα παιδιά του forum και εύχομαι οι επιθυμίες όλων να γίνουν πραγματικότητα.
Σταύρο αν οι βουλευτές όπως λες αντιλαμβάνονταν την δυσαρέσκεια των πολιτών, έστω θα έκαναν μια ερώτηση στη Βουλή σχετικά με αυτό... Αντιθέτως δεν έχει γίνει καμία ερώτηση ούτε καν επίσημη ενόχληση ΥΕΘΑ. Άρα, συνεχίζει όπως ήταν το πράγμα, και με τα δεδομένα που όλοι πάνω κάτω ξέρουμε.
Καλησπέρα, φίλε Σέφη. Κάνεις λάθος. Έχει γίνει σχετική ερώτηση από τον Βουλευτή Έβρου που έχει να κάνει με την αδικία των πολιτών που είναι γεννημένοι το 1991, το 1992 και το 1993. Επιπλέον, έχει δεχθεί ενοχλήσεις το Υπουργείο για το συγκεκριμένο θέμα. Ειδικότερα, από Βουλευτές ανά την Ελλάδα (όποιος έχει έρθει σε επικοινωνία, με διάφορα γραφεία, το γνωρίζει). Κάνε ένα τηλέφωνο στο γραφείο του Υπουργού. Μία σωστή επικοινωνία, με επιχειρήματα από μεριάς σου θα σε πείσει, διότι θα το καταλάβεις και από την αντίδρασή από τη γραμματέα του ότι οι πιέσεις έχουν ενταθεί.
Το συγκεκριμένο θέμα είναι βέβαιο πως δεν συνεχίζει ως έχει και επίσης ακόμη και έτσι να είχαν τα πράγματα, οφείλεις κατά τη γνώμη μου να συνεχίσεις να προσπαθείς για να ανοίξεις τα μάτια σε ορισμένους που εθελοτυφλούν, αλλά και για να αποδείξεις στον εαυτό σου πως προσπαθείς έναντι σε κάθε αδικία που αφορά το μέλλον σου. Από την άλλη, δικαίωμά σου είναι να μην προσπαθείς εσύ ο ίδιος για το μέλλον σου (μπορεί να έχεις και τους σκοπούς σου, όπως μειωμένο ανταγωνισμό), αλλά με τα μηνύματά σου αποθαρρύνεις άλλους να παλέψουν για τις τύχες τους. Ο κόσμος είναι ταλαιπωρημένος και φοβισμένος, αλλά θα πρέπει να παλεύει για τα δικαιώματά του. Το έκαναν οι ΟΒΑ. Έδειξαν το δρόμο, τα παιδιά, αλλά οφείλουν να το κάνουν και οι υπόλοιποι πολίτες, που είναι γεννημένοι σε αντίστοιχες ηλικίες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Stavros EPOP την Τρί Ιαν 12, 2021 1:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Stavros EPOP έγραψε:Sefis έγραψε:Stavros EPOP έγραψε:Καλημέρα, παιδιά, με υγεία και καλή χρονιά, με όσους δεν ανταλλάξαμε ευχές. Διάβασα κι εγώ το άρθρο που αναρτήσατε. Παρατήρησα κι εγώ πως δεν αναφέρεται σε αυτό ένα συγκεκριμένο όριο ηλικίας. Γενικότερα, υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια από τους πολίτες του 1991, του 1992 και του 1993. Οι λόγοι είναι γνωστοί και τα επιχειρήματα πολλά. Στο Υπουργείο έχουν σπάσει τα τηλέφωνα από τους πολίτες των αντίστοιχων ηλικιών, αλλά και από τους Βουλευτές, οι οποίοι μεταφέρουν τη δυσαρέσκεια ενός σημαντικού μέρους της κοινωνίας. Όλοι όσοι είστε αντίστοιχων ηλικιών, πιστεύω πως θα πρέπει να συνεχίσετε την προσπάθεια και να αναφέρεται τη συγκεκριμένη αδικία. Όλα αλλάζουν, με τροπολογίες και σχετικές ενέργειες. Τίποτα δεν είναι βέβαιο προ του τέλους. Γι' αυτό και τα περισσότερα παιδιά στο forum πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου απαντούν σε διάφορα ερωτήματα, λέγοντας «Καθίστε να βγει η προκήρυξη πρώτα και βλέπουμε». Εσείς του 1991, του 1992 και του 1993 συνεχίστε λοιπόν να διεκδικείτε τη δυνατότητα της συμμετοχής σας στις ερχόμενες προκηρύξεις των Επαγγελματιών Οπλιτών. Καλημέρα και καλή χρονιά και πάλι από εμένα σε όλα τα παιδιά του forum και εύχομαι οι επιθυμίες όλων να γίνουν πραγματικότητα.
Σταύρο αν οι βουλευτές όπως λες αντιλαμβάνονταν την δυσαρέσκεια των πολιτών, έστω θα έκαναν μια ερώτηση στη Βουλή σχετικά με αυτό... Αντιθέτως δεν έχει γίνει καμία ερώτηση ούτε καν επίσημη ενόχληση ΥΕΘΑ. Άρα, συνεχίζει όπως ήταν το πράγμα, και με τα δεδομένα που όλοι πάνω κάτω ξέρουμε.
Καλησπέρα, φίλε Σέφη. Κάνεις λάθος. Έχει γίνει σχετική ερώτηση από τον Βουλευτή Έβρου που έχει να κάνει με την αδικία των πολιτών που είναι γεννημένοι το 1991, το 1992 και το 1993. Επιπλέον, έχει δεχθεί ενοχλήσεις το Υπουργείο για το συγκεκριμένο θέμα. Ειδικότερα, από Βουλευτές ανά την Ελλάδα (όποιος έχει έρθει σε επικοινωνία, με διάφορα γραφεία, το γνωρίζει). Κάνε ένα τηλέφωνο στο γραφείο του Υπουργού. Μία σωστή επικοινωνία, με επιχειρήματα από μεριάς σου θα σε πείσει, διότι θα το καταλάβεις και από την αντίδρασή από τη γραμματέα του ότι οι πιέσεις έχουν ενταθεί.
Το συγκεκριμένο θέμα είναι βέβαιο πως δεν συνεχίζει ως έχει και επίσης ακόμη και έτσι να είχαν τα πράγματα, οφείλεις κατά τη γνώμη μου να συνεχίσεις να προσπαθείς για να ανοίξεις τα μάτια σε ορισμένους που εθελοτυφλούν, αλλά και για να αποδείξεις στον εαυτό σου πως προσπαθείς έναντι σε κάθε αδικία που αφορά το μέλλον σου. Από την άλλη, δικαίωμά σου είναι να μην προσπαθείς εσύ ο ίδιος για το μέλλον σου (μπορεί να έχεις και τους σκοπούς σου, όπως μειωμένο ανταγωνισμό), αλλά με τα μηνύματά σου αποθαρρύνεις άλλους να παλέψουν για τις τύχες τους. Ο κόσμος είναι ταλαιπωρημένος και φοβισμένος, αλλά θα πρέπει να παλεύει για τα δικαιώματά του. Το έκαναν οι ΟΒΑ. Έδειξαν το δρόμο, τα παιδιά, αλλά οφείλουν να το κάνουν και οι υπόλοιποι πολίτες, που είναι γεννημένοι σε αντίστοιχες ηλικίες.
Καλησπέρα φίλε Σταύρο, η ερώτηση που αναφέρεις (Βουλευτής Έβρου) έγινε πριν ακόμη πάει στη Βουλή το νέο νομοσχέδιο και περάσει η τροποποίηση στα όρια ηλικίας για τους ΟΒΑ. Δυσκολα θα αλλάξει κάτι, με το ζόρι θα πάρουνε και αυτούς του ΕΠΟΠ και μετά θα γίνουνε προσλήψεις μονο ΟΒΑ... Η οικονομία μας είναι σε τραγικά επίπεδα.
- Stavros EPOP
- Λοχίας
- Posts in topic: 46
Sefis έγραψε:Stavros EPOP έγραψε:Sefis έγραψε:Stavros EPOP έγραψε:Καλημέρα, παιδιά, με υγεία και καλή χρονιά, με όσους δεν ανταλλάξαμε ευχές. Διάβασα κι εγώ το άρθρο που αναρτήσατε. Παρατήρησα κι εγώ πως δεν αναφέρεται σε αυτό ένα συγκεκριμένο όριο ηλικίας. Γενικότερα, υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια από τους πολίτες του 1991, του 1992 και του 1993. Οι λόγοι είναι γνωστοί και τα επιχειρήματα πολλά. Στο Υπουργείο έχουν σπάσει τα τηλέφωνα από τους πολίτες των αντίστοιχων ηλικιών, αλλά και από τους Βουλευτές, οι οποίοι μεταφέρουν τη δυσαρέσκεια ενός σημαντικού μέρους της κοινωνίας. Όλοι όσοι είστε αντίστοιχων ηλικιών, πιστεύω πως θα πρέπει να συνεχίσετε την προσπάθεια και να αναφέρεται τη συγκεκριμένη αδικία. Όλα αλλάζουν, με τροπολογίες και σχετικές ενέργειες. Τίποτα δεν είναι βέβαιο προ του τέλους. Γι' αυτό και τα περισσότερα παιδιά στο forum πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου απαντούν σε διάφορα ερωτήματα, λέγοντας «Καθίστε να βγει η προκήρυξη πρώτα και βλέπουμε». Εσείς του 1991, του 1992 και του 1993 συνεχίστε λοιπόν να διεκδικείτε τη δυνατότητα της συμμετοχής σας στις ερχόμενες προκηρύξεις των Επαγγελματιών Οπλιτών. Καλημέρα και καλή χρονιά και πάλι από εμένα σε όλα τα παιδιά του forum και εύχομαι οι επιθυμίες όλων να γίνουν πραγματικότητα.
Καλησπέρα φίλε Σταύρο, η ερώτηση που αναφέρεις (Βουλευτής Έβρου) έγινε πριν ακόμη πάει στη Βουλή το νέο νομοσχέδιο και περάσει η τροποποίηση στα όρια ηλικίας για τους ΟΒΑ. Δυσκολα θα αλλάξει κάτι, με το ζόρι θα πάρουνε και αυτούς του ΕΠΟΠ και μετά θα γίνουνε προσλήψεις μονο ΟΒΑ... Η οικονομία μας είναι σε τραγικά επίπεδα.
Έγινε πριν την τροπολογία για τα ηλικιακά ώρια, αλλά σου αναφέρω ότι υπάρχει κινητικότητα στο συγκεκριμένο θέμα. Και πριν από τη συγκεκριμένη τροπολογία και μετά τη συγκεκριμένη τροπολογία. Δεν καταλαβαίνω, γιατί είσαι απογοητευμένος. Το μόνο που σε συμβουλεύω είναι να συμπράξεις κι εσύ, με τους υπόλοιπους ή τουλάχιστον να μην αποθαρρύνεις τους υπόλοιπους. Αυτό για την οικονομία είναι άλλο θέμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Stavros EPOP την Τρί Ιαν 12, 2021 3:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλησπέρα παιδιά... Λύστε μου μια απορία αν γνωρίζεται αν έχω τελειώσει στο ΙΕΚ Αρτοποιια ζαχαροπλαστικη και δεν εχω πιστοποιηση απλα εχω Β. Ε. Κ. Σε ποια κατηγορια ανοικω στην μοριοδοτηση;
Με τωρινα δεδομενα δικαιουσαι 250 μορια.
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 144
Παιδια δεν ξερω αμα ειναι το σωστο μερος να κανω την ερωτηση αμα δεν ειναι ας διαγραφει. Πιστεύετε οτι μετα απο τοση κοντρα με την Τουρκια τελευταια και οπως το βλεπω ενα θερμο επεισοδιο τυπου Ιμιων ειναι κοντα. Θα ειναι λογος λετε να μην δηλωσουν αρκετα ατομα και οχι τοσα Πολλα οσα πιστευαμε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ale3andros12 την Τρί Ιαν 12, 2021 8:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ikaropoulos1997
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 37
Δεν ισχυει τίποτα από τα δυο.
Ένα θερμό επεισόδειο με την Τουρκία είναι πιθανό, δεδομένων των σφοδρών ανταγωνισμών στη περιοχή. Η ανάγκη ομως για μια σταθερη εργασία ειναι πολυ δελεάρ ακόμα και για φοβιτσιάρηδες. Δεν νομιζω ότι θα το σκεφτούν πολλοί, τοσο ωστε να μην κανουν αιτηση.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Ο λογος που, ισως, καποιοι να μη δηλωσουν ειναι διοτι ξερουν πως θα περασουν τα πρωτα χρονια (μη σου πω 10ετια) σε Εβρο και σε κανενα Καστελοριζο.
Πανε οι παλιες καλες εποχες ΠΑΣΟΚ που πηγαινες 1 χρονο Εβρο, εβαζες βυσμα και ησουν σπιτι τον 2ο.
Πλεον, ολοι οσοι περασουμε εδω μεσα, θα ειμαστε σε παραμεθωριο για τα πρωτα 5-10 χρονια, εκτος απο ελαχιστες ειδικοτητες που ειναι αμεταθετες ή σε κανενα 401.
Πανε οι παλιες καλες εποχες ΠΑΣΟΚ που πηγαινες 1 χρονο Εβρο, εβαζες βυσμα και ησουν σπιτι τον 2ο.
Πλεον, ολοι οσοι περασουμε εδω μεσα, θα ειμαστε σε παραμεθωριο για τα πρωτα 5-10 χρονια, εκτος απο ελαχιστες ειδικοτητες που ειναι αμεταθετες ή σε κανενα 401.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
πρωσοπικα δεν έχω κανένα θέμα είναι δύσκολοι οι καιροί δεν μπορούμε να τα θέλουμε όλα δικά μας. Μακάρι να περάσουμε προπάντων... Έχεις δίκιο επίσης 10 χρόνια η Έβρο η νησί είναι στην αρχή!Lefteris 2αμαλ έγραψε:Ο λογος που, ισως, καποιοι να μη δηλωσουν ειναι διοτι ξερουν πως θα περασουν τα πρωτα χρονια (μη σου πω 10ετια) σε Εβρο και σε κανενα Καστελοριζο.
Μακάρι να περάσουμε και να πάμε και στο Σουφλί ρε παιδιά τι λέμε τώρα
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Παιδες, εννοειται κι εγω μαζι σας ειμαι, απλα λεω πως μερικοι το βλεπουν αλλιως και δεν τους αρεσει αν φευγουν τοσο μακρια απο φιλους, σχεσεις και οικογενειες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης