Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Εγώ πήρα τηλ το αρχηγείο σήμερα Κ τους είπα ότι τα αδέρφια μου είναι παντρεμένα Κ μου είπαν τα πέρνεις τα μόρια... Για τριτεκνους μιλάω... Εγώ είμαι 26 χρονών
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Μια χαρα εισαι !
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Αντε και στα δικά σου Παναγιώτη.
Είσαι πολύ καλά φίλε... Όσο για το εμπειρικά δεν θα το σχολιάσω...
Ο. Π. Κ. Ε
Όχι φίλε βάση από 2600 δεν παίζει.. Αλλά ούτε κ βάση 2600 παίζει.. Πιο κάτω θα είναι..
Ο. Π. Κ. Ε
Λοκ200 αυτό που λες δεν μπορώ να το. καταλαβω που λες για τους τριτεκνους ότι δεν θα τα πάρουν όλοι κ δε το έψαξα γιατί δεν ειμαι κ δεν με ενδιαφέρει.. Αλλά μπορείς να μ πεις γιατί δεν θα τα πάρουν αφού μερικοί λένε ότι έχει όριο μέχρι 28;
Ο. Π. Κ. Ε
Να μας πει ο Λοκ τι εννοεί δεν τα περνουν όλοι τα μόρια ρώτησε καπου; από το αρχηγείο δηλαδή ψεμματα μου είπαν η δεν ήξεραν;
Δελτας τι εννοείς πιο κάτω από τους επιλαχόντες; εννοείς τους 1560 στην κατηγορία Α; εννοείτε... Μπορεί να περάσουν κ 3000 άτομα μέχρι να βρούνε τον αριθμό που θέλουν... απλά αυτό το συν 360 άτομα που λένε για επιλαχών ότι περνάει τους καλεί αμέσως με τους επιτυχόντες για να μη τρέχουν τελευταία στιγμή κ να έχουν καβατζα... το 2011 πχ καλεσε κ περασαν 600 ατομα μαζι με αυτα που ηταν μεσα στους ειδη επιλαχών φυσικά!! Κ λίγο παραπάνω
Ο. Π. Κ. Ε
Xanthos μέχρι τα 30 έχει αλλά με προϋποθέσεις. Απλώς η προκήρυξη δεν το αναφέρει αναλυτικά αλλά αναφέρει τους νόμους.
Xanthos. α) Ως τρίτεκνος γονέας νοείται ο γονέας που έχει τη γονική μέριμνα και επιμέλεια τριών παιδιών
από τον ίδιο ή διαφορετικούς γάμους ή νομίμως αναγνωρισθέντων ή υιοθετημένων ή εκτός γάμου
γεννηθέντων τα οποία είναι άγαμα και δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό πέμπτο (25ο) έτος της
ηλικίας τους ή φοιτούν σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και σε αναγνωρισμένα ως ομοταγή
εκπαιδευτικά ιδρύματα της αλλοδαπής ή εκπληρώνουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις και δεν
έχουν συμπληρώσει το τριακοστό (30ο) έτος της ηλικίας τους. Στα τέκνα αυτά συνυπολογίζονται
και όσα έχουν οποιαδήποτε αναπηρία σε ποσοστό εξήντα επτά (67%) και άνω ισοβίως,
ανεξαρτήτως ηλικίας.
β) Ως τέκνο τρίτεκνης οικογένειας νοείται το τέκνο τρίτεκνου γονέα, το οποίο πληροί τα ηλικιακά
όρια του προηγούμενου εδαφίου, ανεξαρτήτως ηλικίας και οικογενειακής κατάστασης των λοιπών
τέκνων.
Επισημαίνεται ότι με την ανωτέρω ρύθμιση εισάγονται οι ορισμοί του τρίτεκνου γονέα και
του τέκνου τρίτεκνης οικογένειας ειδικά και μόνο για την εφαρμογή των διατάξεων του
ν.2190/1994, που αφορούν τις προσλήψεις προστατευόμενων ατόμων στο Δημόσιο Τομέα, με
σκοπό να προσαρμοστούν τα ισχύοντα όρια ηλικίας στα σύγχρονα κοινωνικά δεδομένα και να
παρασχεθεί ουσιαστική στήριξη στην τρίτεκνη οικογένεια, ως εκ τούτου τα όρια ηλικίας, τα οποία
ετίθεντο από το προηγούμενο νομοθετικό πλαίσιο, αυξάνονται ώστε να περιορίζεται όσο το
δυνατό λιγότερο το χρονικό διάστημα εντός του οποίου τα μέλη τρίτεκνης οικογένειας δύνανται να
κάνουν χρήση των προστατευτικών διατάξεων του ν.2190/1994. Δες στην προκήρυξη στην παράγραφο ένα Άρθρο 3.
από τον ίδιο ή διαφορετικούς γάμους ή νομίμως αναγνωρισθέντων ή υιοθετημένων ή εκτός γάμου
γεννηθέντων τα οποία είναι άγαμα και δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό πέμπτο (25ο) έτος της
ηλικίας τους ή φοιτούν σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και σε αναγνωρισμένα ως ομοταγή
εκπαιδευτικά ιδρύματα της αλλοδαπής ή εκπληρώνουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις και δεν
έχουν συμπληρώσει το τριακοστό (30ο) έτος της ηλικίας τους. Στα τέκνα αυτά συνυπολογίζονται
και όσα έχουν οποιαδήποτε αναπηρία σε ποσοστό εξήντα επτά (67%) και άνω ισοβίως,
ανεξαρτήτως ηλικίας.
β) Ως τέκνο τρίτεκνης οικογένειας νοείται το τέκνο τρίτεκνου γονέα, το οποίο πληροί τα ηλικιακά
όρια του προηγούμενου εδαφίου, ανεξαρτήτως ηλικίας και οικογενειακής κατάστασης των λοιπών
τέκνων.
Επισημαίνεται ότι με την ανωτέρω ρύθμιση εισάγονται οι ορισμοί του τρίτεκνου γονέα και
του τέκνου τρίτεκνης οικογένειας ειδικά και μόνο για την εφαρμογή των διατάξεων του
ν.2190/1994, που αφορούν τις προσλήψεις προστατευόμενων ατόμων στο Δημόσιο Τομέα, με
σκοπό να προσαρμοστούν τα ισχύοντα όρια ηλικίας στα σύγχρονα κοινωνικά δεδομένα και να
παρασχεθεί ουσιαστική στήριξη στην τρίτεκνη οικογένεια, ως εκ τούτου τα όρια ηλικίας, τα οποία
ετίθεντο από το προηγούμενο νομοθετικό πλαίσιο, αυξάνονται ώστε να περιορίζεται όσο το
δυνατό λιγότερο το χρονικό διάστημα εντός του οποίου τα μέλη τρίτεκνης οικογένειας δύνανται να
κάνουν χρήση των προστατευτικών διατάξεων του ν.2190/1994. Δες στην προκήρυξη στην παράγραφο ένα Άρθρο 3.
Ρε γιατί γράφετε κάποιοι ότι να ναι γ την 3 τεκνια ; Μέσα ατην προκ αναφέρει ποιοι είναι.3 τεκνοι.. αν ήταν θα είχε είτε στις γενικές διατάξεις η κάπου άλλου τον αντίστοιχο νόμο γ υ ηλικιακά αφού ΔΕΝ αναφέρει κάτι όσοι έχετε δυο αδέρφια υ περνετε κ φυσικά να είστε μέχρι 28 εσείς αφού μέχρι 28 μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή
Μάγκες μια ερώτηση! Από ειδικός φρουρός υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει κανείς αξιωματικός ή αστυφύλακας; Πέρα από τη φυσική εξέλιξη που ακολουθείται (5+3 χρόνια και έπειτα γίνεσαι αστυφλακας). Μπορείς να δώσεις π. χ. με τους ειδικούς φρουρούς και να μπεις στη σχολή;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλους μας. Πέρα από τα μόρια που έχω μαζέψει , κατέχω δίπλωμα από Κ. Ε. Κ. για Στελέχωση υπηρεσιών ασφαλείας , όπου επάνω στο δίπλωμα αναγράφεται πως είναι ισάξιο των ΙΕΚ , κάλεσα στον ΕΟΠΕΠ και μου είπαν ότι μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε προκηρύξεις του ΑΣΕΠ. Γνωρίζετε κάτι ;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Καλά μην αγχώνεστε τοσο... δεν τα χάνετε τα 200 επειδή ένας έγραψε κάτι στο φόρουμ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες