Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2012)
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 27
Υπάρχουν έτσι όπως το λές 300+ άτομα με απολυτήριο 18-20 και ΕΔ η πολυτεκνοι η και τα δυο Που δεν μπήκανε στην προηγούμενη... Δύσκολο!
Εγω βλέπω παντώς το 80% των επιτυχόντων στους πενταετείς έχει δίπλωμα Γ ή Δ. Δεν καταλαβαίνω εγώ κάτι καλά;
Υ. Γ. Δεν αμφησβητώ τη νοημοσύνη σου απλά εξήγηση ψάχνω.
Υ. Γ. Δεν αμφησβητώ τη νοημοσύνη σου απλά εξήγηση ψάχνω.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Και κατι ακόμα που πρεπει να λαμβάνουμε Υπόψιν παιδιά είναι οτι τα περισσότερα μεγάλα μόρια έχουν και Επαγγελματικά Διπλώματα και δήλωσαν Γ κατηγορία...
Να Διευκρινίσω Ένας ο οποίος δήλωσε
Γ΄κατηγορία και
Β' κατηγορία
η μόνη περίπτωση να τον πάρουν στην β' κατηγορία είναι να μη Συμπληρωθούν Τα άτομα απο αυτούς που Δηλώσαν Β' Κατηγορία Πράγμα απίθανο...
Η Προκήρυξη Το λέει καθαρά!
Γ΄κατηγορία και
Β' κατηγορία
η μόνη περίπτωση να τον πάρουν στην β' κατηγορία είναι να μη Συμπληρωθούν Τα άτομα απο αυτούς που Δηλώσαν Β' Κατηγορία Πράγμα απίθανο...
δεν μπορω να γνωριζω ποιοι απο την προηγουμενη περασαν και δεν θα κανουν τα χαρτια τους σε αυτην. Ενα απλο παραδειγμα. Στην προηγουμενη ειχα 1.883 λυκειο,400 δοκιμος,100 αγγλικα. Συνολο 2.383 και ημουν στη θεση 934 στην κατηγορια τεε. Τωρα εχω 1883 λυκειο,500 δοκιμος 50 μηχανη,50 ecdl =2.483 και με υπολογιζω γυρω στην 80-120 θεση στην Β' κατηγορια. Και ειναι αρκετοι οπως εγω Που δεν φανηκαν στους πινακες λογω μη επαγγελματικης αδειας που εδινε 300 και 500 μορια. Και υπολογισε +100 μορια απο τον στρατο. Δε νομιζω να κανω λαθος.PanosGreen έγραψε:Υπάρχουν έτσι όπως το λές 300+ άτομα με απολυτήριο 18-20 και ΕΔ η πολυτεκνοι η και τα δυο Που δεν μπήκανε στην προηγούμενη... Δύσκολο!
PanosGreen έγραψε:Και κατι ακόμα που πρεπει να λαμβάνουμε Υπόψιν παιδιά είναι οτι τα περισσότερα μεγάλα μόρια έχουν και Επαγγελματικά Διπλώματα και δήλωσαν Γ κατηγορία...
Γ΄κατηγορία και
Β' κατηγορία
ακόμα να καταλάβεις ότι θα παίξουν και στις 2 κατηγορίες...
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Σε περίπτωση που δεν καλυφθούν οι θέσεις στον πίνακα επιτυχόντων σε μία από τις
υποκατηγορίες Της Δ' ή Ε' κατηγορίας τότε αυτά αλληλοσυμπληρώνονται ανά κατηγορία. Σε
περίπτωση που και πάλι τόσο στις κατηγορίες Δ' και Ε' όσο και στις υπόλοιπες κατηγορίες για
οποιαδήποτε λόγο δε συμπληρώνεται ο αριθμός των προκηρυχθεισών θέσεων, τότε αυτές
συμπληρώνονται ως εξής:
. Τα κενά της Α΄ κατηγορίας συμπληρώνονται από τις εξής κατά σειρά κατηγορίες: Γ, Β, Ε.
. Τα κενά της Β΄ κατηγορίας συμπληρώνονται από τις εξής κατά σειρά κατηγορίες: Γ, Α, Ε.
. Τα κενά της Γ΄ κατηγορίας συμπληρώνονται από τις εξής κατά σειρά κατηγορίες: Α, Β, Δ.
. Τα κενά της Δ' κατηγορίας συμπληρώνονται από τις εξής κατά σειρά κατηγορίες:
Α, Γ, ΣΤ.
. Τα κενά της Ε΄ κατηγορίας συμπληρώνονται από τις εξής κατά σειρά κατηγορίες: Γ, Α, Δ
φιλε σβησε το και ξαναδιαβασε την προκηρυξη. Τελειως ακυρο αυτο που λες. Αν θες τσεκαρε τις προηγουμενες σελιδες και θα καταλαβειςPanosGreen έγραψε:
υποκατηγορίες Της Δ' ή Ε' κατηγορίας τότε αυτά αλληλοσυμπληρώνονται ανά κατηγορία. Σε
περίπτωση που και πάλι τόσο στις κατηγορίες Δ' και Ε' όσο και στις υπόλοιπες κατηγορίες για
οποιαδήποτε λόγο δε συμπληρώνεται ο αριθμός των προκηρυχθεισών θέσεων, τότε αυτές
συμπληρώνονται ως εξής:
. Τα κενά της Α΄ κατηγορίας συμπληρώνονται από τις εξής κατά σειρά κατηγορίες: Γ, Β, Ε.
. Τα κενά της Β΄ κατηγορίας συμπληρώνονται από τις εξής κατά σειρά κατηγορίες: Γ, Α, Ε.
. Τα κενά της Γ΄ κατηγορίας συμπληρώνονται από τις εξής κατά σειρά κατηγορίες: Α, Β, Δ.
Α, Γ, ΣΤ.
. Τα κενά της Ε΄ κατηγορίας συμπληρώνονται από τις εξής κατά σειρά κατηγορίες: Γ, Α, Δ
PanosGreen έγραψε:
συμπληρώνονται ως εξής:
Α, Γ, ΣΤ.
κοίτα αυτά ισχύουν εάν δε βρεθούν άτομα (δηλαδή και απο όσους δήλωσαν β κατηγορία και απο αυτούς που δήλωσαν β και γ, εάν τελικά δε βρεθούν άτομα στη β ισχύει αυτό που λες... )
όπως και στους Εποχικούς Εάν δε καλυπτόταν οι θέσεις θα τις κάλυπταν πολίτες...
έχεις δικαίωμα να κάνεις και στις 2 κατηγορίες... Και παίζεις κανονικά και στις 2... Έχει γίνει και στις Προκήρυξη Αξιωματικών ειδικών καθηκόντων στη αστυνομία...
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Θα Καθίσω Με την Ησυχία Μου παιδιά και θα δώ τους πρώτους 100 της προηγούμενης προκήρυξης πόσα μόρια έχουν σε αυτή... Έτσι τυχαία που είδα τον 5ο πάντως...
Στην προηγούμενη είχε 3800
Σε αυτή την προκήρυξη 2050
Γι αυτό φίλε Γιάννη νομίζω κάνεις λάθος...
Γράψε λάθος τότε το σβήνω αυτό διάβασα εγώ και είπα ότι είπα για τις κατηγορίες!
Στην προηγούμενη είχε 3800
Σε αυτή την προκήρυξη 2050
Γι αυτό φίλε Γιάννη νομίζω κάνεις λάθος...
Γράψε λάθος τότε το σβήνω αυτό διάβασα εγώ και είπα ότι είπα για τις κατηγορίες!
Εγώ πάντως συμφωνώ με τον panosgreen.Oι αξιωματικοί όταν κατέθετα μου είπαν βάλε πρώτο αυτό στο οποίο έχεις πιο πολλές πιθανότητες γιατί η δεύτερη προτίμηση σου θα εξέταστεί μόνο σε περιπτώσεις ελλείψεων σε άλλες κατηγορίες άρα ξέχνα το. Λες να με κορόιδεψαν;
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Agrinioti και εγώ έτσι ήξερα αλλα ο φίλος Παραπάνω Το Τεκμηρίωσε νομίζω! Θα διαβάσω όλη την προκήρυξη ξανά! -)
Agriniotis έγραψε:Εγώ πάντως συμφωνώ με τον panosgreen.Oι αξιωματικοί όταν κατέθετα μου είπαν βάλε πρώτο αυτό στο οποίο έχεις πιο πολλές πιθανότητες γιατί η δεύτερη προτίμηση σου θα εξέταστεί μόνο σε περιπτώσεις ελλείψεων σε άλλες κατηγορίες άρα ξέχνα το. Λες να με κορόιδεψαν;
ρε φίλε και γω όταν κατέθεσα για 5 ετες μου παν δε χωρίζονται σε κατηγορίες όπως και άλλα παιδιά όταν κατέθεσαν... Πρέπει να ρωτάς τις Επιτροπές και τη διεύθυνση προσωπικού της Πυροσβεστικής Και όχι το κάθε αξιωματικό ...
Οι αξιωματικοί λένε φίδια δλδ; Ποιός ο λόγος να παραπληροφορήσουν;
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Θα δείξει στην πράξη η προκήρυξη που την ξαναδιάβασα απ την αρχή δεν βλέπω να λέει κάτι τέτοιο αλλα κάτι παραπάνω θα ξέρουν αυτοί που το λένε!
Πιστευω οτι αν χωρισουμε τις 375 θεσεις της γ κατηγοριας αναλογα με τα υποτιθεμενα μορια βγαινουν καπως ετσι. Θα υπαρξουν 50 ατομα με μορια απο 2900 εως 3100- 100 ατομα με μορια 2600 εως 2900-150 ατομα με 2300 εως 2600 και τελος 75 ατομα με 2200 εως 2300. Απο κει και κατω ξεκιναν οι επιλαχοντες, καπς ετσι τα βγαζω εγω, μπορει να ειναι και βλακειες αυτα που λεω, αλλα περιπου εκει τα υπολογιζω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης