ειμασταν τυχεροι γρεεκ αυτο λεω εγω και φετος εχεις και επαλ εχεις και την προεδρικη φρουρα Πρεπει να Εισαι τουλαχιστον στην περσινη βαση για να λες Κατι κανω...Greek_Army έγραψε:Ναι σωστά τα λέει ο νίκος. Ποιος περίμενε να φτάσει η βάση στα 2450; Και απ'ότι είδα και παιδιά που ήτανε κάτω από το 500 στην Α κατηγορία δεν είχανε βγάλει ούτε δίπλωμα μηχανής!
Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 13
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 175
εχεις δικιο φιλε μου ετσι ειναι... Τα λεω κι εγω αλλα... Ποιος ακουει, μαλλον ποιος τα βλεπει.nikoslok έγραψε:φιλε δημητρη Λιγα ειναι εμεις περιση και εσυ μαζη απο οτι θυμαμε βαζαμε τις βασεις τι περσινες με αυξηση 200 μορια Πανω και τελικα πηγε 300 πανω και Δεν θελω να απογοητευσω το παλικαρι αλλα ας τα κανει και να το παρει χαλαρα αμα βγαλει 500 ατομα παλη Το βλεπω πολυ δυσκολο να πεσει η βαση στα ιδια θα ειναι εμεις ειχαμε τιν ατυχια οτι απολυθηκαν Και πολλες σειρες Στο διαστημα τις μιας Και τις αλλης προκυρηξης αμα βγαλει τωρα αυγουστο κατι μπορει να γινει αλλα αμα αργησει κιαλο... Το παλικαρι δεν πιανει ουτε τις περσινες μακαρι να μπει αλλα το βλεπω δυσκολο σορρυ Το λεω οχι σαν κακια και επειδη εγω μπεικα απλα Για να μην τον παρει απο κατω μετα Πολλα παιδια περιση επαθαν μεγαλη ζημια...ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:δεν ειναι λιγα ρε φιλε αλλα ουτε και πολλα,2450 ηταν το 2010 κατσε βαλτα κατω και σκεψου. Μπορει η βαση να πεσει... Να παει παραπανω δεν πιστευω... Τα συμπεράσματα δικα σου.ΣΙΜΕΩΝ έγραψε: Δηλαδη τα μορια μου ειναι λιγα;
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 169
Μεγαλη δεν λες τιποτα.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 169
Στην β μονο 20 εαν δεν κανω λαθος! Στην β ισως τα πραγματα να ειναι λιγο καλυτερα φετος λογο των επαλ.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
-
- Αντισυνταγματάρχης
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 13
θα ειναι καλυτερα αυτο πιστευω και εγω λογο το οτι δεν υπαρχουν πια πολλα παιδια απο τεεδημητρης25 έγραψε:Στην β μονο 20 εαν δεν κανω λαθος! Στην β ισως τα πραγματα να ειναι λιγο καλυτερα φετος λογο των επαλ.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 274
Για να μην ξεφεύγουμε για το θέμα ότι οι ερωτήσεις έχετε για την προηγούμενη προκήρυξη την γράφετε στο ΚΨΜ
Το να πεσει η βαση εγω δεν το πιστευω για κανενα λογο οπως και να παραμεινει στα ιδια επιπεδα με τα περσινα παλι το κοβω δυσκολο, μαλλον ανοδικη πορεια προβλεπω! Ολοι ευχομαστε να παρει πολλα ατομα η να πεσει η βαση αλλα ας βλεπουμε τα πραγματα και λιγο ρεαλιστικα.
Γεια σας παιδια. Λοιπον εχω 2700 για την α κατηγορια κ ειμαι 24 ετων. Πριν μπω στο φορουμ αυτο αισθανομουν καλα αλλα τωρα ακουω για αυξησεις +300 μορια. Οποτε λετε να πει η βαση ας πουμε 2750 για παραδειγμα για 400-500 φρουρους και τελικα να μην κανουμε τιποτα... ;
Γεια σου Μανο. Να συνεχισεις να αισθανεσαι καλα δεν υπαρχει περιπτωση με 2700 να εχεις το παραμικρο προβλημα. Λαθος καταλαβες, τα +300 μορια που λενε τα παιδια αναφερονταν στην περσινη προκηρυξη οτι υπολογιζαν οτι θα ειναι το πολυ +200 και τελικα ηταν 300.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Μανο δεν εχεις καλα μορια αλλα παρα πολυ καλα για Α κατηγορια... Μη μασας μεσα εισαι.[:) ]manos έγραψε: Γεια σας παιδια. Λοιπον εχω 2700 για την α κατηγορια κ ειμαι 24 ετων. Πριν μπω στο φορουμ αυτο αισθανομουν καλα αλλα τωρα ακουω για αυξησεις +300 μορια. Οποτε λετε να πει η βαση ας πουμε 2750 για παραδειγμα για 400-500 φρουρους και τελικα να μην κανουμε τιποτα... ;
-
- Αντισυνταγματάρχης
Σωτο ενταξει ισως να μην πεσει (αν και εγω πιστευω οτι ισων και να γινει λιγα μορια κατω οχι πολλα) αλλα να παει παραπανω δεν το πιστευω ηδη το 2010 ηταν αρκετα μεγαλη η βαση...
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 85
Οσο απολυονται δοκιμοι ειδ δυναμεων, οι θεσεις θα καταλαμβανονται για πλακα. Αλιμονο σε εμας που μαζευουμε μοριακι-μοριακι. Ηδη ξερω παλικαρι που απολυθηκε νοεμβριο, ειναι β κατηγορια και εχει 3100 μορια. Χεχε αυτο που εγινε τον οκτωβριο δεν περιγραφεται λεμε! Απο τα 2120 στα 2130 υπηρχαν καμια 80ρια ατομα! Μια μικρογραφια στο τι γινεται εξω με την αγορα εργασιας και την ανεργια. Και που 'στε ακομα?
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
-
- Αντισυνταγματάρχης
Καλα δεν εχεις και αδικο... Αντε να δουμε...
Ρε συ Μιτσο βαλε προεδρικη φρουρα+επαλ και ολα αυτα εν καιρο που η ανεργια ειναι στην κορυφη! Μια μικρη αυξηση εγω την βλεπω, ισως οχι κατα πολυ αλλα οσο να ναι...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες