Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

anonymous19970 έγραψε:Δεν ξερω τι ειναι καλυτερο αλλα θεσεις με απολυτηριο δεν βλεπω να μπαινει κανενας πολιτης μονο οβα
σου εύχομαι επίσης καλή επιτυχία
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 313

Δημοσίευση από anonymous19970 »

EΧεις δικιο παμε με θετικη ψυχολογια και οτι γινει
Topografos
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από Topografos »

Έκατσα και έψαξα τα προεδρικά διατάγματα σχετικά με τον διορισμό και το μόνο που βρήκα είναι πως ορίζεται η αντιστοίχηση στα πτυχία που ζητάει (σε που λέει "ή αντίστοιχων τίτλων της ημεδαπής η αλοδαπής). Όντως δεν ξέρουμε που θα πάνε αυτά τα μόρια, εμάς τους φοιτητές μας συμφέρει να πάνε στην ειδικότητα που θέλουμε. Όπως και να έχει. Υπομονή

επίσης στο φεκ με τις γραμματικές γνώσεις η τα προσόντα δεν θυμάμαι ακριβώς καταργήθηκε ένα άρθρο που έλεγε πως οι επιτυχόντες ενημερώνονται τηλεφωνικός από τη στρατολογία και πως αναρτώνται πίνακες στο τέλος με τα ελάχιστα και μέγιστα μόρια. Αυτό τι σημαίνει; Πως θα ενημερώνονται οι επιτυχόντες;

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Το εχουμε πει εδω και ποσες σελιδες πριν αυτο το θεμα, γιατι κολλατε μερικοι παλι;

Στις θεσεις που ζηταει καποιο συγκεκριμενο πτυχιο θα παρεις τα 450 αν το εχεις ή αν εισαι φοιτητης θα παρεις, λογικα, τα μειωμενα απλα και ομορφα.

Ειναι αδιανοητα χαζο, οπως ειχε πει και συγκεκριμενα ο Αντιναυαρχος Κονιδαρης πριν καποιες μερες, σε μια στρατιωτικη εκπομπη πως στις προηγουμενες προκηρυξεις ΕΠΟΠ οπως και στην τελευταια το 2009, καποιος ειχε πτυχιο πχ Ζαχαροπλαστικης και δηλωνε και επαιρνε τα μορια για συνοδος σκυλων ή αρμενιστης ή πολυβολυτης και οταν εμπαιναν μεσα γελουσε το μισο στρατοπεδο.

Αμα ειναι να αλλαξει κατι, που δεν νομιζω, θα το δειτε στη προκηρυξη σε λιγο καιρο.
Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 320

Δημοσίευση από Sefis »

Αυτή την προκήρυξη από εβδομάδα σε εβδομάδας την πάνε, αραξτε! Έχουμε COVID,lockdown, εμβολιασμό και εχουνε υποσχεθεί ένας όρο μέτρα στήριξης! Ίσως πάει για Μάρτιο, αλλά μέχρι το καλοκαίρι θα έχετε μπει. Για 15000 που λένε ελπίζω ακόμη να μην μασάτε κουτόχορτο και να ξέρετε ότι θα βγει 1-2 προκηρύξεις και τέλος... Μετά από 10 χρόνια πάλι και θα την βγάζουνε με ΟΒΑ
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ειναι μια αποψη λευτερη αυτη αλλα για μενα προσωπικα αυτο ακομη ειναι θολο. Ο διασωστης ειχε πει οτι ετσι οπως εχουν τα πραγματα οι φοιτητες δεν παιρνουν πουθενα μορια γιατι απαιτειται πτυχιο και ο dyk ειπε οτι ακομα συζητιεται μεταξυ πολιτικων και στρατιωτικων το θεμα των γρμματικων γνωσεων
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Αδελφε κοιτα, επειδη σε βλεπω αγχωνεσαι σχετικα με αυτο και ειναι απολυτα φυσιολογικο και σε καταλαβαινω αλλα πρεπει να το βγαλεις λιγο απτο μυαλο σου διοτι θα σε φαει το αγχος.

Οτι ειναι να γινει, ας γινει.

Κι εγω χανω μορια λογω του οτι με το πτυχιο εχω παραπανω, αλλα τι να κανουμε, ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε δυστυχως ή ευτυχως.

Σε λιγο καιρο θα ξερουμε 100% οποτε μεχρι τοτε, προσπαθησε να μη το σκεφτεσαι και πιστεψε με, μολις βγει, θα ειμαστε εδω να αγχωνομαστε ολοι μαζι παρεα.Εικόνα
Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Sefis »

Δεν αγχώνομαι για κάτι, είμαι ήδη εκτός (93αρης), απλά βλέπουνε και παιδιά 18 χρόνων και είναι κρίμα να υποθηκεύουν το μελλον τους μήπως και γίνουνε μόνιμοι στο στρατο, αυτό! Τελείως φιλικά τα λέω, οποίος πρόλαβε τον κύριο είδε είναι η φάση.
Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Sefis »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Αδελφε κοιτα, επειδη σε βλεπω αγχωνεσαι σχετικα με αυτο και ειναι απολυτα φυσιολογικο και σε καταλαβαινω αλλα πρεπει να το βγαλεις λιγο απτο μυαλο σου διοτι θα σε φαει το αγχος.

Κι εγω χανω μορια λογω του οτι με το πτυχιο εχω παραπανω, αλλα τι να κανουμε, ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε δυστυχως ή ευτυχως.

Σε λιγο καιρο θα ξερουμε 100% οποτε μεχρι τοτε, προσπαθησε να μη το σκεφτεσαι και πιστεψε με, μολις βγει, θα ειμαστε εδω να αγχωνομαστε ολοι μαζι παρεα.Εικόνα

Σορρυ λεφ, μπερδεύτηκα και νόμιζα απευθυνόσουνα σε εμένα 😎😂

Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ξερω με τρωει οτι σπουδασα 4 χρονια ενα αντικειμενο που μπορει να προσφερει σε κλαδους του στρατου και να μην δινει μορια αλλα θα παλεψουμε με οτι ορους υπαρχουν
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Sefis έγραψε:
Lefteris 2αμαλ έγραψε:Αδελφε κοιτα, επειδη σε βλεπω αγχωνεσαι σχετικα με αυτο και ειναι απολυτα φυσιολογικο και σε καταλαβαινω αλλα πρεπει να το βγαλεις λιγο απτο μυαλο σου διοτι θα σε φαει το αγχος.

Σορρυ λεφ, μπερδεύτηκα και νόμιζα απευθυνόσουνα σε εμένα 😎😂

Χεχε, ολα καλα αγαπητε.Εικόνα
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

anonymous19970 έγραψε:Ξερω με τρωει οτι σπουδασα 4 χρονια ενα αντικειμενο που μπορει να προσφερει σε κλαδους του στρατου και να μην δινει μορια αλλα θα παλεψουμε με οτι ορους υπαρχουν

Παντα θα υπαρχουν αδικιες φιλτατε, εμεις ομως κοιταμε να δωσουμε τον καλυτερο μας εαυτο με οτι δυναμεις (χαρτια) εχουμε.

Μη σε παιρνει απο κατω, ειναι νωρις ακομα.
Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Sefis »

Εκεί που ξεκινάει ο στρατός σταματάει η λογική. Γενικά όμως στην Ελλάδα μην ψάχνεις να βγάλεις άκρη με μοριοδοτήσεις είτε πρόκειται για ΑΣΕΠ είτε όχι.
Kostas.mak
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Kostas.mak »

Καλησπέρα μάγκες θα ήθελα να σας πω και εγώ την άποψη μου σχετικά με το πότε θα βγει ... Θεωρώ πως δεν υπάρχει τόσο θέμα στο να βγει από λόγο κορονοιου διότι αν ήταν δεν θα περνάνε τους οβα που πήραν ... Τώρα θα μου πείτε άλλο 600 άτομα και άλλο 1600 αλλά και πάλι αν ήταν τους δυσκόλευε ο ιός δεν θα έβγαζαν ούτε για τους οβα... Αυτό που πιστεύω εγώ είναι ότι θα βγει μέσα στο μήνα διότι είχε πει και ο Φλώρος ότι θα εβγαινε τον προηγούμενο μηνα
Άβαταρ μέλους
Var
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από Var »

Το μόνο δίκαιο να παίρνουμε και εμείς οι φοιτητές μόρια έστω και 100 λιγοτερα διότι πολλοί δεν χρωστάνε κάτι και απλά επειδή είναι σε ΤΕΙ τους μένουν κάποιες υποχρεώσεις. Και εν τέλει αγχώνεστε χωρίς λόγο μάγκες αν έχεις μόρια κάνεις την προσπάθεια σου αν δεν έχεις μόρια προσευχησου, το γεγονός είναι ότι οι ΟΒΑ και τα παιδιά που έχουν βουλευτικό και υπουργικό μέσο θα μπουν πρώτοι ότι περισσέψει για τους υπόλοιπους
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες