ΧΑΧΑΧΑΧΑΧRad. έγραψε:Καλησπέρα.Μιχάλης έγραψε:Οι ειδικοί φρουροί έχουν πάνω τους και χειροβομβίδες; Υπάρχει σχετική άδεια για να έχουμε στον εξοπλισμό μας; Ευχαριστώ
Κανονικά δεν επιτρέπεται.
Αλλά με σχετική άδεια όπως είπες ναι, αφού συμπληρώσεις 5 χρόνια στο σώμα.
Μπορείς μέχρι και 4 χειροβομβίδες, γιατί με περισσότερες πέφτει το βρακι.
Επίσης και μια ναπαλμ στη μηχανή σου. Και αν σε ενδιαφέρει
με σχετική άδεια και με ένα έξτρα σχολείο που περνάςμπορείς να έχεις και άρμα, σαν αυτά στο GTA. Ότι πρέπει για να μπεις στα Εξάρχεια.
Στον περιοδικό πίνακα υπάρχη το χημικό στοιχείο ΗΛ.
Και αποτελείται από δύο στοιχεία, την εξουσία που δίνει το κράτος, και τον εγκέφαλο σου. Το χημικό στοιχείο αυτών ονομάζετε ΗΛιθιότητα.
Αυτά τα δύο αν τα ρίξεις σε έναν δοκιμαστικό σωλήνα θα γίνει έκρηξη.
Οπότε ίσως δε χρειάζεσαι και χειροβομβίδα.
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 14
Η μοριοδότηση του poll μια χαρά είναι... σκεφτείτε αυτό που έγινε με τα μόρια τώρα ότι θα ήταν εκεί που λέγαμε 2300 2400 κ τώρα απλά πήγε κ μιλάει η βελόνα στο 2500 φυσικό... Μην βλέπετε τα υψηλά αλλά εκεί που κολλαει χαμηλά... τα 3000 παραπάνω από 100 άτομα θα είναι; αυτά από εμένα Καλημέρα σας
Ο. Π. Κ. Ε
150 με 200 άτομα στο μεταγωγων
Υπάρχει μια επιτροπή καταλληλότητας οπλισμού στην αστυνομία... εκεί θα πάτε όσο από σας είναι στο σώμα μετά από λίγα χρόνια... επίσης ο δέκτης υπηρεσίας μπορεί να στείλει εκεί για εξετάσει όποτε θέλει. όποιον θέλει... αν θεωρεί ότι κάτι δε πάει καλά με αυτόν... αν πάει εκεί κάποιος ίσως χαρακτηριστεί ακατάλληλος ν οπλοφορεί... αυτό για μερικούς που νομίζουν ότι θ ναι στον πόλεμο της συριας
Με αυτό που έκαναν με τους τριτεκνους δεν νομίζω ότι υπάρχει σωτηρία.. Ανέστησε τους πεθαμένους.. Καθόλου δίκαιο κατά την γνώμη μου.. Καλημέρα
Περίπου 10 Σεπτεμβρίου. τα αποτελεσματαγυρω στις 25/9ψυχοτεχνικα κλπ. μεσα Οκτωβρίου σχολή... τα Χριστούγεννα εργασία και χαρα
Ρε μάγκες κάντε τα χαρτιά σας Κ αφήστε τις απουσίες ερωτήσεις. Εδώ ο άλλος πήγε στο τμήμα για να κάνει τα χαρτιά του κ ρωτούσε αν μπορει να πάει στην ασφάλεια γιατί αυτό είναι το όνειρο του κ τις βαρδιες θα δουλεύει
Ανουσιες *
Την αίτηση Δ μας την δίνουν στο τμήμα?
Κανείς αίτηση περιμένεις να κλείνουν αιτήσεις αφήνουν περιθώρια για ενστάσεις περιμένουμε βγαίνουν τα αποτελέσματα με πίνακες, τους κάνουν ανάρτηση ενημερώνεστε από site τις αστυνομίας λογικά για την καρτέλα των υγειονομικών εξετάσεων που πρέπει να κάνετε καλούμε 1900 άτομα περίπου μαζί με τους επιλαχών ανά ομάδες για ένα 3ημερο στην Αθήνα για να περάσετε αθλήματα κ υγειονομικές εξετάσεις από εκεί από γιατρούς ψυχολόγους... Κ πάει λέγοντας χοντρικά χοντρικά
Ο. Π. Κ. Ε
Πήρα τηλέφωνο στο ΑΤ και πάλι και μου είπαν ότι οι τριτεκνοι παίρνουν κανονικά τα μόρια χωρίς περιορισμό. Επίσης για όσους έχουν πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης και έχουν υπηρετήσει ειδικές δυνάμεις και δεν αναγράφεται το Ι συμπληρώνουν την υπεύθυνη δήλωση και γίνεται αυτεπάγγελτη αναζήτηση.
Think less..Live more...
Καλημέρα Παιδιά ... κάντε υ χαρτιά κ κάλα αποτελέσματα
Καλημερα παιδια! Εγω ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με την τριτεκνια.. Εχω εναν αδερφο 38 χρονων και τον αλλο 35, πιανομαι σαν τριτεκνος; Συγνωμη που ρωταω δεν το καταλαβα, απλα κατι λεγατε για ηλικιακα ορια καποια στιγμη.. Σας ευχαριστω και καλη επιτυχια σε ολους!!
... η καρτέλα για αστυνομίκες σχολές έχει περισσότερους γιατρούς.. πχ κ Οφθαλμίατρο όποτε σίγουρα θα είναι αυτά συν κάποια ακόμαContractor έγραψε: Κάποιος ρώτησε για την υγειονομική καρτέλα. Στους σοφρωνιστικους επιτυχόντες έδωσαν την παρακάτω κάρτελα να συμπληρώσουν. Ίσως είναι η ίδια.http://www.asep.gr/webcenter/content/conn/ucmserver/path/Enterprise%20Libraries/asep/Competitions/6Κ_2018/Σχετικά%20Έντυπα/ΔΕΛΤΙΟ%20ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ%20ΕΞΕΤΑΣΗΣ.docx?lve
ΑυτοπρόσωποςG1991 έγραψε: Μενω Γερμανια. Ξερει κανεις αν μπορω να στειλω τα χαρτια απο το προξενειο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Unknowner και 3 επισκέπτες