Υγειονομικά - Ψυχοτεχνικά - Αθλητικές δοκιμασίες
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 37
Θα συμφωνήσω ότι υπάρχουν ειδικότητες που έπαιξαν αξιοκρατίκα προς θεού. ΑΛΛΆ 20 άτομα νομικό σώμα και σε όλη την αεροπορία η λέξη αξιοκρατια δεν υπάρχει στο λεξικό.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 158
Leop έγραψε:Άρα την προκήρυξη την Βλέπεις σαν αξιοκρατίκη χωρίς περιθώρια αδιαφανειας και ότι δεν έχει αδικηθεί κάποιος; Στο λέω γτ έχω δει και έχω ακούσει πολλούς τακηδες γιωτακηδες να έχουν βάλει χέρι και να έχουν αφήσει άλλους να ψάχνονται όπως και όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης που έχουν θέσει ερωτήματα περί διαδικασιών της προκήρυξης που υπάρχει πλήρης σκοτάδι
Κάτσε τώρα το πας άλλου ως προ τα αθλήματα ναι είναι πέρα για πέρα αξιοκρατικά και σου έδωσα και παράδειγμα αντίστοιχο με τις συνέντευξης που κρίθηκαν αντισυνταγματικές και ξαναβγήκαν αποτελέσματα το ξανά λέω ως προς τα αθλήματα ναι είναι
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Charlie Harper 13 έγραψε:Leop είναι μια προκήρυξη γεμάτη με αδιαφάνεια. Από τους πίνακες που δεν βγήκαν μέχρι σήμερα. Στην Πολεμική Αεροπορία καλέσανε άτομα με 200 και 240 μόρια. Η συνέχεια στο κέντρο που θα καλέσουν κομμένα βυσματα όπως έχει γίνει στο παρελθόν.
πίνακες θα βγουν ονομαστικά ακόμα και αν δεν βγουν δημοσια οριστική θα ανέβουν ονόματα στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ αλλά και θα δημοσιευτεί φεκ, η προκήρυξη σου δινει το δικαίωμα να δεις τα χαρτιά άλλον υποψηφίων, είναι όντος περίεργο στην αεροπορια ότι κάλεσαν ατομα με 240 μόρια αλλά πρπει να μαθουμε την ειδικότητα παίζει και αυτό ρόλο
Παιδια μια Ερωτηση θελω να κανω για να ειμαι σιγουρος.Αν πχ εισαι 10ος στη σειρα καταταξης και ζηταει 40 ατομα, και εχεις περασει επιτυχως ολες τις πκε, υπαρχει εστω και μια στις χιλλιες να κοπεις;
Εχω ξανακανει την υποθεση αλλα δεν μου απαντησε καποιος.
Πιστευω πως η απορια μου αντιπροσωπευει πολλους απο το φορουμ.
Ευχαριστω

Εχω ξανακανει την υποθεση αλλα δεν μου απαντησε καποιος.
Πιστευω πως η απορια μου αντιπροσωπευει πολλους απο το φορουμ.
Ευχαριστω

- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Leop έγραψε:Προφανώς και είναι και το γνωρίζουμε όλοι σχεδόν. Αν κάποιος έχει αδικηθεί το βιώνει παραπάνω. Συνομιλούσα στα υγειονομικά με οβα ειδικών δυνάμεων που δεν τους είχαν μετρήσει πολλά πράγματα και γενικότερα αυτό ήταν το ευχαριστώ του επιτελείου σε νυχτερινά βολές σχολεία κτλπ. Από κει κ μόνο καταλαβαίνεις για ποιους βγήκε όλο αυτό. Είναι πραγματικά κρίμα. Και όποιος έχει "τύχει" και δεν έχει αδικηθεί ας λέει ευχαριστώ διότι η όλη φάση είναι βούρκος
όπως έχω ξαναπεί το ότι είναι κάποιος ΟΒΑ δεν σημαίνει αυτόματα οτι θα έχει και ευνοϊκότερη συμπεριφορά στις ΠΚΕ, όταν λες δεν τους μέτρησαν πολλά τι εννοείς κατάθεσε κάποιο ΄χαρτί στην ειδικότητα τα απαιτούμενα και δεν τα μέτρησε η κατάθεσε κάτι εχτρα που δεν το ζήταγε και είχε την αίτηση να του το μετρήσουν στις ΠΚΕ που έδωσα εγώ σχεδόν όλοι κλαίγανε και παραπονιόντουσαν γιατί δεν τους μέτρησαν βεβαίωση σπουδών η πτυχίο ΤΕΙ σε ειδικότητα που ζήταγε λύκειο μόνο ή που δεν τους μέτρησαν δεύτερη γλώσσα η που δεν τους μέτρησαν αθροιστικά δίπλωμα Β-Γ ή που δεν τους μέτρησαν ECDL και εμένα δεν μου μέτρησαν χαρτί που μου μέτρησαν στην αεροπορία ακολουθήθηκε η διαδικασία που πρέπει και όλα λύθηκαν, επίσης όλο αυτό που λέτε για τους πίνακες ότι δεν βγήκαν παίζει ρόλο αν βγουν τώρα η στο τέλος οριστικοί ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΥΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΦΕΚ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟςΣ
Από την λογική που λες ότι ένας Γιωτας θα έπαιρνε μόρια καθώς θα μαγείρευαν τα νούμερα το ίδιο γίνεται και τώρα όταν ένας γιωτας παίρνει μισες έλξεις και του τις πιάνουν για ολόκληρες. Αν όμως δεν είσαι γιωτας και έχεις ρίξει προετοιμασία του γιωτα τις 4 έλξεις θα του τις έχεις καπελωσει με τις 12 η με τις 15 που θα έχεις βγάλει. Τρόποι υπάρχουν για διαφάνεια εάν θες να το κάνεις έτσι. Κάλλιστα θα μπορούσαμε να παίρναμε χαρτί με τις επιδόσεις μας. Αλλά δεν
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Leop έγραψε:Από την λογική που λες ότι ένας Γιωτας θα έπαιρνε μόρια καθώς θα μαγείρευαν τα νούμερα το ίδιο γίνεται και τώρα όταν ένας γιωτας παίρνει μισες έλξεις και του τις πιάνουν για ολόκληρες. Αν όμως δεν είσαι γιωτας και έχεις ρίξει προετοιμασία του γιωτα τις 4 έλξεις θα του τις έχεις καπελωσει με τις 12 η με τις 15 που θα έχεις βγάλει. Τρόποι υπάρχουν για διαφάνεια εάν θες να το κάνεις έτσι. Κάλλιστα θα μπορούσαμε να παίρναμε χαρτί με τις επιδόσεις μας. Αλλά δεν
Στην επιτροπή που ήμουν εγώ μισές και να περάσει δεν έγινε μίλι 7,31 κοβόσουν στα κάνιστρα μας είπαν ότι την προηγουμένη ένας πήγε να κάνει την δοκιμασία τρέχοντας σκόνταψε και τον κόψανε και στο λέω ξανά αν τα αθληματα ηταν με σκορ εσύ και εγώ που βγάζουμε μίλι στο 6.30 θα βλέπαμε ξαφνικά ότι κάναμε 7,30 και ο άλλος 6,30 πως θα το αποδείξεις αυτό, είναι ακριβός ίδια περίπτωση με τις συνεντεύξεις πήγαινε ο άλλος με πολλά μόρια με τον σταυρό στο χέρι έπαιρνε στην συνέντευξη 10 και πήγαινε ο δικός τους και έπαιρνε 200 θες χαρτί με επίδοσης οι 4 έλξεις εύκολα γίνονται 8-9-10 και οι δίκες σου οι 12 γίνονται ενώ σε μετράει ο άλλος 1-2-2-2-3-4-5-5-6-7-8-9, στο μίλι μόνο με τσιπ αλλά και πάλι τα αποτελέσματα που θα δημοσιευτούν πειράζονται και να σου πω και παράδειγμα άλλο όταν έδειχνα πανελλήνιες ο προπονητή μου με έλπισε να πάω να δώσω τεφρά σε πληροφορώ υπήρχε άτομο που τον πέρασα στο 400 και στο τέλος είχε καλύτερη επίδοση
αξιοκρατία σε αθληματα με βαθμολογία με τον τρόπο διεξαγωγής αυτόν που γίνονται δεν υπάρχει θα έπρεπε να φωνάξεις κριτες στίβου με photofinish και αυτό κοστίζει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Δευ Ιουν 28, 2021 12:56 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ίδια επιτροπή περάσαμε και ξέρω τι γινόταν και πως κοβόταν. Με την ίδια λογική και τώρα μπορεί να κοπεί κάποιος και μετά να έκανε ένα τηλ και απτή κατάσταση το Α από το ακατάλληλος να γινόταν Κ από το κατάλληλος. Τι ειδικότητα έχεις?
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Leop έγραψε:Ίδια επιτροπή περάσαμε και ξέρω τι γινόταν και πως κοβόταν. Με την ίδια λογική και τώρα μπορεί να κοπεί κάποιος και μετά να έκανε ένα τηλ και απτή κατάσταση το Α από το ακατάλληλος να γινόταν Κ από το κατάλληλος. Τι ειδικότητα έχεις;
την 1ή Μέρα στο μίλι όλα γίνανε σωστα την 2η Που έδωσα εγώ μας είπαν ότι Κόπηκαν άτομα στις έλξεις την προηγουμενη και από ότι μάθαμε κόπηκαν και άτομα στο κολύμπι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Δευ Ιουν 28, 2021 1:02 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στο μάτι όλα γίνονται σωστά στα χαρτιά τι γίνεται?
Δεν είναι μόνο τα μόρια αλλά και ένας τρόπος να πάρεις μαχιμα σώματα και γενικώς οποίος ξεπερνάει τον εαυτό του σίγουρα δεν θα κωλωσει να ανέβει ένα βουνό μέσα στη νύχτα με αντίξοες συνθήκες. Δεν λέμε να είναι το μοναδικό κριτήριο εισόδου αλλά ένα κριτήριο με βαρύτητα
- MAYROS.ODERPAS
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 23
MAYROS.ODERPAS έγραψε:Μέγα λάθος αυτό που είπες και θα στο εξηγήσω πολύ απλά με παράδειγμα, ας πούμε οτι τα αθλήματα πάνε με μοριοδοτηση εγω και εσυ έχουμε γαμηθε'ιι στην προπόνηση και πάμε και κάνουμε μιλι 6.30 λεπτα 50 κάμψεις 50 κοιλιαίους 10 έλξεις και ξαφνικά βλέπεις τον τακη τον γιοτακη να έχει μίλι 6.29 51 κάμψεις 51 κοιλιακούς 11 έλξεις ενώ στην πραγματικότητα έχει μίλι 7.20 4 έλξεις 20 κιλιακους 15 κάμψεις Και βλέπουμε τον Τακη μεσα.
Και εμείς εκτός πως θα αποδείξουμε ότι αυτα δεν ισχύουν και ότι ο φίλός τάκης έχει τελίως διαφορετικούς χρόνους, κάτι αντίστιχο γινόταν και με την συνέντευξη παλια πηγαινες εσύ με 700 μόρια και στην συνέντευξη΄έπερνε 10 μόρια συ΄νολο 710 πήγαινα εγώ που το όνομα μου ήταν στις λίστες τις δικίες τους με 650 μόρια και τσιμπαγα απο την συνεντευξη 250 συνολο 900
τα αθλήματα είναι μια χαρά αξιοκρατικά έτσι περασες καλός δεν πέρασες σπίτι σου Στο λέω έγω που έχω κάνει καλούς χρόνους Και θα με σύμφερε να μετράνε και αυτα
Επιμενω σε αυτη την αποψη φιλε μου και ο λογος οπως το ειπες με τον χρονο στο μιλι το ενα λεπτο διαφορα ειναι κοντα ενας γυρος φιλε μου και αυτο κανει μπαμ στα ματια ολων που ειναι μπροστα και βλεπουν οπως και στης καμψης και στης ελξεις.
Σιγουρα την πουστια ΔΕΝ θα την αποφηγεις... ΑΛΛΑ ειναι ποιο δικαιο να μαζεψουν μορια και καποια παιδια σε ποιο μικρη ηλικια οπως ειμαι εγω και ασχολουμαι με τον αθλητισμο ειμαι φοιτητης στο πρωτο ετος και μενω σε πολη που δεν ειμαι κοντα στα συνορα... Δεν ειμαι πολυτεκνος η τρειτεκνος δεν εχω προλαβη να βγαλω Γ διπλωμα ουτε εχω μαζεψει προυπηρεσια απο δουλεια και θητεια (μονο τρεις μηνες)
Ειμαι 21 μου αρεσει ο στρατος δεν καταφερα να μπω στις πανελληνιες στις σχολες.(βεβαια περασα σε πανεπιστημιο)
Αφου λοιπων οι Ενοπλες Δυναμης θελουν μικρους σε ηλικια θα πρεπει να το δουν αυτο γιατι υπαρχουν πολλοι σαν και μενα.
Τωρα οσο για τους χρονους ας ερθει το βισμα να με περασει αν μπορει... Ο χρονος μου στο μιλι 5.30 ευκολα χωρις καμια υπερβολη 70+καμψεις 22 ελξεις
Να δουμε ποσα μορια θα φαει στο κεφαλι γιατι ο στρατος δεν ειναι μονο πτυχια ετσι δεν ειναι!
Οι Ενοπλες Δυναμης θελουν πρωτα μαχιμα στελεχη. Γι αυτο επιμενο φιλε μου στα μορια για τα αθληματα οπως στους ΟΒΑ. Αφου λοιπον φιλε μου ημουν καταλληλος ας με βαλουν στη διαδηκασια τον ΠΚΕ να δουμε ποσα μορια θα μαζεψω Και ας περασουν μονο οι καλητεροι στο συνολο των ΠΚΕ.
Σιγουρα μπορει να παρει χρονο η προκηρυξη αλλα θα εχουν δικαιωμα ΟΛΟΙ οσοι ηταν καταλληλοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Ιουν 28, 2021 6:15 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Leop έγραψε:Στο μάτι όλα γίνονται σωστά στα χαρτιά τι γίνεται;
τώρα έρχαισε στα λόγια μου σ εαυτό που λέω αν τα αθλήματα είχαν σκορ
Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι το ίδιο γίνεται και τώρα. Δεν υπάρχει καμία διαφορά.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
MAYROS.ODERPAS έγραψε:Επιμενω σε αυτη την αποψη φιλε μου και ο λογος οπως το ειπες με τον χρονο στο μιλι το ενα λεπτο διαφορα ειναι κοντα ενας γυρος φιλε μου και αυτο κανει μπαμ στα ματια ολων που ειναι μπροστα και βλεπουν οπως και στης καμψης και στης ελξεις, Σιγουρα την πουστια ΔΕΝ θα την αποφηγεις... ΑΛΛΑ ειναι ποιο δικαιο να μαζεψουν μορια και καποια παιδια σε ποιο μικρη ηλικια οπως ειμαι εγω και ασχολουμαι με τον αθλητισμο ειμαι φοιτητης στο πρωτο ετος και μενω σε πολη που δεν ειμαι κοντα στα συνορα...
Δεν ειμαι πολυτεκνος η τρειτεκνος δεν εχω προλαβη να βγαλω Γ διπλωμα ουτε εχω μαζεψει προυπηρεσια απο δουλεια και θητεια (μονο τρεις μηνες) Ειμαι 21 μου αρεσει ο στρατος δεν καταφερα να μπω στις πανελληνιες στις σχολες.(βεβαια περασα σε πανεπιστημιο) Αφου λοιπον οι Ενοπλες Δυναμης θελουν μικρους σε ηλικια θα πρεπει να το δουν αυτο γιατι υπαρχουν πολλοι σαν και μενα.
Τωρα οσο για τους χρονους ας ερθει το βισμα να με περασει αν μπορει... Ο χρονος μου στο μιλι 5.30 ευκολα χωρις καμια υπερβολη 70+καμψεις 22 ελξεις Να δουμε ποσα μορια θα φαει στο κεφαλι γιατι ο στρατος δεν ειναι μονο πτυχια ετσι δεν ειναι!
Οι Ενοπλες Δυναμης θελουν πρωτα μαχιμα στελεχοι Γι αυτο επιμενο φιλε μου στα μορια για τα αθληματα οπως στους ΟΒΑ Αφου λοιπον φιλε μου ημουν καταλληλος ας με βαλουν στη διαδηκασια τον ΠΚΕ να δουμε ποσα μορια θα μαζεψω Και ας περασουν μονο οι καλητεροι στο συνολο των ΠΚΕ. Σιγουρα μπορει να παρει χρονο η προκηρυξη αλλα θα εχουν δικαιωμα ΟΛΟΙ οσοι ηταν καταληλοι
κατανοώ ότι είσαι μικρός και δεν έχεις ακόμα ιδέα τι γίνετε, αρχικά το ότι είσαι 21 δεν είναι δικαιολογία ούτε για το οτι δεν πήγες στρατό ούτε για το ότι δεν έχεις δίπλωμα πήγα στρατο στα 18 έκοψα την αναβολή την μερα που τελείωσα τις πανελλήνιες πήγα στρατο στα 18 και πηγα για σπουδες μετα, δίπλωμα έβγαλα στα 18 με δικα μου λεφτά και στα 20 είχα το επαγγελματικό με Π. Ε. Ι.
Αυτό ήταν επιλογή μου έσυ επέλεξες να αράξεις φοιτητής επιλογή σου πορεύσου με αυτό το, ΟΒΑ δώσανε αθλήματα μόνο ειδικών, επίσης να σε ενημερώσω ότι το 5,30 το δικό σου στο μίλι γίνετε εύκολα 6.30 και το 6,30 το δικόμου γίνετε ευκολα 5,30 αποδειξετο μετα θα φέρεις κόσμο και πιστεύεις ότι θα υπάρξουν άτομα ου χωρις αποδιξεις θα βγουν και θα πουν οτι εγω έκαν 6,30 και οχι 5,30 και οτι εσυ εκανες το 5,30 επειδη έχω δώσει αθλήμτα για πανελληνιες αλλα και αθληματα με σκορ για ειδικες απο ΣΕΑΠ ασε με να ξέρω καλύτερα που ο αρχηγος του ΚΕαπ ΔΗΛΑΔΉ ο πρώτος στα αθληματα εκανε 2μιλι σε 16 λεπτα 50 καμψεις 50 κοιλικαους 10 ελξεις και μεινανε άτομα εκτος με 80 καμψεις με διμιλο 13 λεπτα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Ιουν 28, 2021 6:13 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες