PanosGreen έγραψε:Τότε ναι θα είναι ανεβασμένες οι βάσεις το είχα ξεχάσει τελείως αυτό! Ελπίζω να μή πάει πάνω απο 2245 στην β' κατηγορία (για ευνόητους λόγους το λέω πάντα) γιατι είμαι εγώ στο 2245 χαχα :-d
Γνωμη μου εισαι μεσα αν οχι απο τους επιτυχοντες απο τους πρωτους επιλαχοντες σιγουρα ξεκινα στιβο/Gym
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Τελικά η σειρά προτίμησης με την οποία δηλώνεις τις κατηγορίες παίζει κανεναν ρόλο στην αξιολόγηση σου στην εκάστοτε κατηγορία ή τελικά είναι σαν τις πανελλήνιες όπου δεν παίζει κανένα ρόλο η σειρά προτίμησης αλλά μόνο τα μόρια;
Λοιπον με βαση τους πινακες της προηγουμενης προκηρυξης, υπαρχουν 300+ ατομα που θα εχουν πανω απο 2.300 μορια για την Β΄κατηγορια. Τα συμπερασματα δικα σας.
DIMITRIS_84 έγραψε:Λοιπον με βαση τους πινακες της προηγουμενης προκηρυξης, υπαρχουν 300+ ατομα που θα εχουν πανω απο 2.300 μορια για την Β΄κατηγορια. Τα συμπερασματα δικα σας.
Άλλη μοριοδότηση η μία άλλη η άλλη. Εγώ στη πρώτη είχα 1500 μόρια παραπάνω από ότι μαζεύω σε αυτή.
DIMITRIS_84 έγραψε:Λοιπον με βαση τους πινακες της προηγουμενης προκηρυξης, υπαρχουν 300+ ατομα που θα εχουν πανω απο 2.300 μορια για την Β΄κατηγορια. Τα συμπερασματα δικα σας.
Άλλη μοριοδότηση η μία άλλη η άλλη. Εγώ στη πρώτη είχα 1500 μόρια παραπάνω από ότι μαζεύω σε αυτή.
Δημήτρη για β' κατηγορία υπάρχουν βάση της προηγούμενης Προκήρυξης Αν βγάλεις αυτούς που μπήκανε που ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί αλλα λέμε τώρα οτι υπάρχουν 300+ άτομα με 2300;