Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ALEX

Δημοσίευση από ALEX »

Παιδια συγνωμη αλλα μαλλον θα με βρυσετε ολοι... Αλλα εγω θα σας πω τι εμαθα μολις τωρα... Η ξαδερφη της μανας μου δουλευει στην δεδ (διευθυνση ειδικων δυναμεων) και την πηρα τηλ για να μαθει επιτελους τι γινεται... Η προκυρηξη παει προς ακυρωση χωρις να ειναι σιγουρο ακομα, οχι για οικονομικους λογους... Μου ειπε καποια παραδειγμτα... Ατομα ηλικιας 30 χρονων ξαφνικα εγιναν 27, καποιος που ειχε υψος 162 ξαφνικα βρεθηκε να εχει 182... Αλλα εγραφαν οι αιτησεις και ξαφνικα βρεθηκαν αλλα να γραφουν τα τελικα εγγραφα... Και αν το αποφασισει ο βενιζελος η προκυρηξη θα ακυρωθει επικαλουμενη λογους διαφανειας... Και θα υπαρχουν και νομικες διαδικασιες σε αυτους που εγινε ξαφνικα αλλαγη στοιχειων... Ασχετως αν θα ακυρωθει η προκυρηξη... Επισης μου ειπε οτι ατομα κομμενα απο αθληματα βρεθηκαν να εχουν αριστες επιδοσεις... Στην διευθυνση ειδικων δυναμεων εχει διαταχθει ΕΔΕ σε αξιωματικους που φερεται οτι εχουν αλοιωσει αποτελεσματα... Τωρα τι να πω... Αυτα ειπε... Ξερω οτι καποιοι θα νευριασετε αλλα αυτο μου ειπε... Αν θελετε μπορω να δωσω και ονομα αλλα μεσω facebook h msn...den xreiazetai na to doyn oloi
ΕΥΖΩΝΑΣ

Δημοσίευση από ΕΥΖΩΝΑΣ »

Γιατι να σε βρισουμε ρε αδερφε; ολα ανοιχτα ειναι στην χωρα μασ... αν και για μενα αν γινει κατι τετοιο ειναι καθαρα δικαιολογια δηθεν για διαφανεια... ωραια και η επομενη θα εχει διαφανεια; οχι φυσικα... αν και πιστευω δυσκολα αξιωματικοι θα εκαναν κατι τετοιο φοβουμενοι παντα μια τετοια ενεργεια εδε! τεσπα... και που ειμαστε ζωντανοι στην Ελλάδα καλα ειναι. αυριο δεν ξερει τι ξημερωνει!

helen
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από helen »

Καλα τωρα μονο φετος εγιναν αυτα; Δηλαδη τοσα χρονια Δεν το ξερανε οτι γινοντουσαν και τωρα ξαφνικα το ανακαλυψαν; Μαλλον ψαχνουν για δικαιολογιες.
Thomah

Δημοσίευση από Thomah »

Όλα αυτά που είπες αλεχ μου φαίνοντε απολύτως λογικά για να ακυρωθεί ι προκύρηξή μας, γιατί και γω τα είχα σκεφτεί από την μέρα που είχε αλλάξει η κυβέρνηση, αλλα δεν θέλω να πιστέψω ότι θα φτάσουμε μέχρι εκεί. Εύχομαι μέσα σαυτό τον μήνα να μάθουμε κάτι, γιατί αλλιώς δεν βλέπω φως στο τούνελ.
ALEX

Δημοσίευση από ALEX »

Μπορει... Αποκλειεται να ειναι τοσο τιμιος...
Άβαταρ μέλους
diavivastis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από diavivastis »

Ελα μου ντε δεν το ηξεραν;ΕικόναΕικόνα θα δειξει τις επομενες μερες... Μακαρι να τελειωσει συντομα ολο αυτο το μαρτυριο.
B1lly
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από B1lly »

Δέν γνωρίζω πόσα άτομα μπαίνουν στο forum στο σύνολο είτε postαρουν είτε όχι. Εγώ αυτό που θέλω να πώ είναι οτι μήν πιστέυετε ότι διαβάζετε Ή ακούτε απο γνωστούς και άγνωστους παρα μόνο επίσημες δηλώσεις. Μην απελπίζεστε χωρίς λόγο' τα μόνα επίσημα στοιχεία είναι 2. Η δήλωση του Βενιζέλου το περίφημο "σε λίγες ημέρες" και στην εκπομπή της ΝΕΤ που βγήκε ο δημοσιογράφος και είπε Ιανουάριο πίνακες Φεβρουάριο κατάταξη,Think positive !
ALEX

Δημοσίευση από ALEX »

Τι να πω ρε παιδια... Εγω περιμενα πως και πως τα αποτελεσματα γιατι θα μπει ενας στους τρεις... Τωρα ευχομαι να βγαλει μια ανακοινωση συντομα και μακαρι να μην την ακυρωσει...
Άβαταρ μέλους
diavivastis

Μακαρι ρε μπιλι!
Άβαταρ μέλους
diavivastis

Ποσοι εμειναν στο τελος ξερει να πει κανεις σιγουρα;
ALEX

Δημοσίευση από ALEX »

Φιλε ου δεν λεω ψεμματα... Αλλα ουτε λεω οτι αυτα που μου ειπαν στεκουν... Εννοειτε οτι υπαρχει παραπληροφορηση αλλα απ την αλλη δεν νομιζω να μου ειπε ψεμματα η κοπελα γιατι ηθελε να με βοηθησει...
helen
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από helen »

Βασιλη ο δημοσιογραφος στη νετ δεν ειναι επισημο στοιχειο. Και οι εφημεριδες εγραφαν για τα αποτελεσματα οτι θαβγαιναν μεχρι τελος του 2009. Νομιζω οτι ουτε ο βενιζελος εχει αποφασισει ακομη τι θα κανει.
χρηστος

Δημοσίευση από χρηστος »

Δεν θα την καταργησουν ρε μην ανησυχειτε. Θα βγουν
helen
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από helen »

Δεν θα την καταργησουν ρε μην ανησυχειτε. Θα βγουν[/QUOTE]ξερεις κατι;
Ανθσγος

Δημοσίευση από Ανθσγος »

Χωρις να με κατα κρινη κανεις αυριο πρωτα ο θεος θα παω μια βολτα απο το πολιτικο γραφειο του βισματος μου και θα ρωτησω τι στο π... Γινετε... Και θα σας το αναφερο εδω το μεσιμερακι... Μεχρι τοτε καλο βραδι
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες