Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

Δυστυχώς στην αρχή θα είναι δύσκολα. Σαν στρατιώτης πας στην αρχή. Παροχές μηδέν ούτε σπίτι να μείνεις όπως δικαιούνται οι βαθμοφοροι, θα είναι και ο μισθός μόνο 700 η 800 αν θες κ σπίτι έξω ενοίκιο έξοδα 500 +.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Μετά από κάποιο διάστημα οι μισθοί βέβαια θα δίνονται κανονικά, παίρνεις και το βαθμό οπότε αλλάζουν και κάπως οι γενικές παροχές, είσαι παραπάνω από φαντάρος... Ο 1ος χρόνος θα είναι όμως δύσκολος, θα έχει και εκπαίδευση πολύ κλπ
Topografos
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από Topografos »

Καλησπέρα σε όλους, θέλω να με βάση το φεκ που βγήκε για τη μοριοδότησηεγώ σαν φοιτητής παίρνω 350 μόρια, αλλά θέλω να δηλώσω την ειδικότητα που σπουδάζω (Τοπογράφος)

στα προσόντα λέει ότι απαιτείται πτυχίο, υπάρχει περίπτωση να μπορώ να καταταχθώ στην ειδικότητα λόγω της σχολής η θα αποκλειστώ επειδή δεν έχω τελειώσει;

Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 313

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Georgios98 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους, θέλω να με βάση το φεκ που βγήκε για τη μοριοδότησηεγώ σαν φοιτητής παίρνω 350 μόρια, αλλά θέλω να δηλώσω την ειδικότητα που σπουδάζω (Τοπογράφος)

στα προσόντα λέει ότι απαιτείται πτυχίο, υπάρχει περίπτωση να μπορώ να καταταχθώ στην ειδικότητα λόγω της σχολής η θα αποκλειστώ επειδή δεν έχω τελειώσει;

Φιλε εγω προσωπικα θα σε συμβουλευα να περιμενεις την προκηρυξη και αν δεν σου λυθει η συγκεκριμενη απορια παρε ενα τηλεφωνο στη στρατολογια. Αν παμε ακριβως με οσα γραφει το φεκ δεν γινεται να απατει πτυχιο και να μπορει να δηλωσει φοιτητης οποτε το τοπιο ειναι θολο

Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 255

Δημοσίευση από Mortar »

Από την ήμερα της κατάταξης να υπολογίζετε πληρωμή στον 2ο ή 3ο μήνα. Λογικά θα υπάρξει και κάποιου είδους προκαταβολή.
Georkarp2
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Georkarp2 »

Ξέρει κανένας εκεί που λέει επιμελητής οικονομικού αν ταιριαζει το ΑΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
Georkarp2
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Georkarp2 »

Γιατί εκτός από ΤΕΙ λογιστικής λέει άλλο ισότιμο πτυχίο ημηδαπης και αλλοδαπης
Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 255

Δημοσίευση από Mortar »

Λογικά το δέχονται.
Άβαταρ μέλους
Ikaropoulos1997
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Ikaropoulos1997 »

Εννοείται το δέχονται όπως και διοίκησης επιχειρήσεων!
babis_r21
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από babis_r21 »

Καλησπέρα σε όλους και όλες, εύχομαι καλή χρονιά με υγεία πάνω απο όλα και ότι καλύτερο για το νέο έτος.Παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και αρκετό καιρό και ήθελα να δώσω μια απάντηση καθαρά απο προσωπική εμπερία για το οικονομικό κομμάτι χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα γίνει το ίδιο και στους επόμενους που θα μπούνε αν και το εύχομαι γιατί τα οικονομικά είναι ζόρικα γενικά.

Λοιπόν εμείς στο πρώτο τρίμηνο της βασικής εκπαίδευσης είχαμε πάρει 2.700 στην τράπεζα τα οποία με λίγη οικονομία θα μπορέσετε να φτιάξετε την ζωή σας τον πρώτο καιρό.

Ότι άλλο θέλετε με ρωτάτε.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος babis_r21 την Σάβ Ιαν 02, 2021 3:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
M.A.R.C.H.
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από M.A.R.C.H. »

babis_r21 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους και όλες, εύχομαι καλή χρονιά με υγεία πάνω απο όλα και ότι καλύτερο για το νέο έτος.Παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και αρκετό καιρό και ήθελα να δώσω μια απάντηση καθαρά απο προσωπική εμπερία για το οικονομικό κομμάτι χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα γίνει το ίδιο και στους επόμενους που θα μπούνε αν και το εύχομαι γιατί τα οικονομικά είναι ζόρικα γενικά.

Λοιπόν εμείς στο πρώτο τρίμηνο της βασικής εκπαίδευσης είχαμε πάρει 2.700 στην τράπεζα τα οποία με λίγη οικονομία θα μπορέσετε να φτιάξετε την ζωή σας τον πρώτο καιρό.

Ότι άλλο θέλετε με ρωτάτε.

Οταν λες εμείς ; Ποιοι είναι το εμείς ; Για ΕΠΟΠ η ΟΒΑ μιλας;

babis_r21
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από babis_r21 »

Ναι φίλε μου με συγχωρείς δεν έκανα την σωστή διευκρίνηση.Μιλάω για τους ΕΠΟΠ που μπήκαμε το 2010.

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

babis_r21 έγραψε:Ναι φίλε μου με συγχωρείς δεν έκανα την σωστή διευκρίνηση.Μιλάω για τους ΕΠΟΠ που μπήκαμε το 2010.

στον Στρατο ξηράς είσαι φίλε μου;
Άβαταρ μέλους
GreekGod
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από GreekGod »

Παιδιά λέτε να καθυστερήσει η προκήρυξη λόγω του ανασχηματισμού της κυβέρνησης;
The only easy day was yesterday.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

GreekGod έγραψε:Παιδιά λέτε να καθυστερήσει η προκήρυξη λόγω του ανασχηματισμού της κυβέρνησης;
κατά τη γνώμη μου πάντα ο ανασχηματισμος δεν παίζει ρόλο διότι η προκυρηξη και τα Προσόντα τα φεκ κλπ είναι έτοιμα, άρα οποίος και να είναι πάνω απλά θα την βγάλει - υπογράψει. Τον ΚΟΡΟΝΟΙΟ φοβάμαι... Μήπως επίτηδες την αργούν γιατί να βάλουν τώρα 1600 άτομα μέσα να αρρωστήσουν όλοι καραντίνα κλπ; Άρα μπορεί να την αργήσει έτσι ώστε να μπούμε του αγίου... Ανήμερα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης