Αποτελέσματα Συνοριοφυλάκων (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Kwstas575
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Kwstas575 »

Καλημέρα τίποτα ακόμα αδερφέ
Mike19
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Mike19 »

Καλημέρα στην ομάδα. Παιδια είναι 10 εργάσιμες οι μέρες όποτε λογικά τέλος της βδομάδας θα βγουν οι τελικοί πίνακες
Kostas715
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Kostas715 »

Οπότε φίλε μου με αυτή τη λογική τα αθλήματα πότε πιστεύεις θα γίνουν;
Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 162

Δημοσίευση από KatadromeasAR! »

Kostas715 έγραψε:Οπότε φίλε μου με αυτή τη λογική τα αθλήματα πότε πιστεύεις θα γίνουν;

Αρχές Οκτώβρη αν θυμάμαι καλά για εξετάσεις και αθλήματα, αν κάνω λάθος διορθώστε με.

POLICE
Άβαταρ μέλους
papadopoulos1988
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από papadopoulos1988 »

Παιδιά καλή επιτυχία. Αν περάσει ''ο Αγάπη μόνο'' από τις διαδικασίες, τότε δεν θα γίνει μονιμοποίηση.
Άβαταρ μέλους
papadopoulos1988
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από papadopoulos1988 »

TrixterGR έγραψε:Να! Και άλλος λόγος που δείχνει ότι μονιμοποιουμαστε. Γινόμαστε αστυφύλακες. Δηλαδή μας δίνουν βαθμό και μετά μας διώχνουν; Αδέρφια, δουλεύω σε κατάστημα με στρατιωτικά είδη. Οι μισοί πελάτες αστυνομικοί είναι Βηταδες. Απ αυτούς οι μισοί από ΕΦ και οι άλλοι μισοί από ΣΦ. ΟΛΟΙ τους είναι μόνιμοι με βαθμό και τώρα πια λόγω ηλικίας αρχιφυλακες μη παραγωγικής. Θα μονιμοποιηθουμε όσοι περάσουμε.

Όλες οι παλαιότερες προκηρύξεις συνοριοφυλάκων ήταν 5ετούς υποχρέωσης και μετά μονιμοποίηση (όπως των ειδικών φρουρών). Στη δικιά σας είναι ορισμένου χρόνου από κονδύλια Ευρωπαϊκού χαρακτήρα. Έχετε ξαναδεί συνοριοφύλακες σε νησιά και στην Αθήνα; Εικόνα Και οι ΟΒΑ που εκπαιδεύονται έτσι είναι, δεν σημαίνει ότι μονιμοποιούνται. Ίσως να πάρετε έξτρα μόρια σε κάτι μελλοντικό.

Sunoriofulakas93
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 149

Δημοσίευση από Sunoriofulakas93 »

Καλημέρα παιδιά. Τα έχουμε ξαναπεί. Δεν υπάρχει περίπτωση να σε εκπαιδεύσει η αστυνομία και μετά να σε διώξει. Μου το έχουν πει μέσα από το σώμα συγγενείς. Τώρα αν γίνει σε αυτή την περίπτωση θα είναι η πρώτη φορά αλλά δεν το πιστεύω. Έτσι και αλλιώς πάντα θα έχουν ανάγκη οπότε αντί να βγάλουν καινούρια προκήρυξη μονιμοποιουν αυτούς που υπάρχουν που έχουν και μια μικρή εμπειρία.
Mike19
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Mike19 »

Kostas715 έγραψε:Οπότε φίλε μου με αυτή τη λογική τα αθλήματα πότε πιστεύεις θα γίνουν;
Θεωρώ πως ίσως γίνουν αρχές Οκτ αλλά αν μας δώσουν τέλος της βδομάδας +15 μέρες για γιατρούς καρτέλες κλπ τοτε ίσως πάνε 10-15 Οκτ. Εκτος και αν βιάζονται και τα δωσουμε σε 5 μέρες ξέρω γω

Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Sunoriofulakas93 έγραψε:Καλημέρα παιδιά. Τα έχουμε ξαναπεί. Δεν υπάρχει περίπτωση να σε εκπαιδεύσει η αστυνομία και μετά να σε διώξει. Μου το έχουν πει μέσα από το σώμα συγγενείς. Τώρα αν γίνει σε αυτή την περίπτωση θα είναι η πρώτη φορά αλλά δεν το πιστεύω. Έτσι και αλλιώς πάντα θα έχουν ανάγκη οπότε αντί να βγάλουν καινούρια προκήρυξη μονιμοποιουν αυτούς που υπάρχουν που έχουν και μια μικρή εμπειρία.

Κι εμένα έτσι μου λένε φίλοι και γνωστοί από το σώμα, αλλά που ξέρουν αυτοί; Το έχουν ξανά δει; Δεν μπορούμε να λέμε αερολογίες. Το τι πιστεύει ο καθένας ότι μπορεί να γίνει είναι δικό του θέμα, από τη στιγμή που δεν το έχει πει κάποιο μεγάλο πρόσωπο δεν υπάρχει μονιμοποίηση. Αυτά περι αυτού του θέματος ας δούμε τι γίνεται τώρα.

POLICE
Sunoriofulakas93
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 149

Δημοσίευση από Sunoriofulakas93 »

Ε ναι θα δείξει απλά δεν έχει ξαναυπαρξει κάτι παρόμοιο γι αυτό το λέω. Ας μπούμε με το καλό και όλα τα άλλα τα βλέπουμε στην πορεία.
Elante
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Elante »

Που λέει ότι είναι 10 εργάσιμες μέρες για τς ενστάσεις; Εφοσον στέλνεται ηλεκτρονικά δν έχει σημασία
Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Elante έγραψε:Που λέει ότι είναι 10 εργάσιμες μέρες για τς ενστάσεις; Εφοσον στέλνεται ηλεκτρονικά δν έχει σημασία

προβλέπεται δικαίωμα σε όλους τους/ις υποψηφίους/ες να ασκήσουν ένσταση κατά αυτώνενώπιον του Α. Σ. Ε. Π., μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερών, που αρχίζει από την επόμενη της ανάρτησής τους.

POLICE
Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δεν είπαν εργάσιμες, απλά 10 μέρες έδωσαν περιθώριο!11/9 - 21/9, δλδ τελευταία μέρα σήμερα
POLICE
Mike19
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Mike19 »

Έχετε δει καμία δημόσια υπηρεσία να δουλεύει Σάββατο Κυριακή έστω και ηλεκτρονικά;
skyli tou polemou
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από skyli tou polemou »

Εγώ μας βλέπω σε νέο lockdown.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Venom94 και 4 επισκέπτες