Αποτελέσματα Συνοριοφυλάκων (2020)
Καλημέρα τίποτα ακόμα αδερφέ
Καλημέρα στην ομάδα. Παιδια είναι 10 εργάσιμες οι μέρες όποτε λογικά τέλος της βδομάδας θα βγουν οι τελικοί πίνακες
Οπότε φίλε μου με αυτή τη λογική τα αθλήματα πότε πιστεύεις θα γίνουν;
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 162
Kostas715 έγραψε:Οπότε φίλε μου με αυτή τη λογική τα αθλήματα πότε πιστεύεις θα γίνουν;
Αρχές Οκτώβρη αν θυμάμαι καλά για εξετάσεις και αθλήματα, αν κάνω λάθος διορθώστε με.
POLICE
- papadopoulos1988
- Λοχαγός
- Posts in topic: 3
Παιδιά καλή επιτυχία. Αν περάσει ''ο Αγάπη μόνο'' από τις διαδικασίες, τότε δεν θα γίνει μονιμοποίηση.
- papadopoulos1988
- Λοχαγός
- Posts in topic: 3
TrixterGR έγραψε:Να! Και άλλος λόγος που δείχνει ότι μονιμοποιουμαστε. Γινόμαστε αστυφύλακες. Δηλαδή μας δίνουν βαθμό και μετά μας διώχνουν; Αδέρφια, δουλεύω σε κατάστημα με στρατιωτικά είδη. Οι μισοί πελάτες αστυνομικοί είναι Βηταδες. Απ αυτούς οι μισοί από ΕΦ και οι άλλοι μισοί από ΣΦ. ΟΛΟΙ τους είναι μόνιμοι με βαθμό και τώρα πια λόγω ηλικίας αρχιφυλακες μη παραγωγικής. Θα μονιμοποιηθουμε όσοι περάσουμε.
Όλες οι παλαιότερες προκηρύξεις συνοριοφυλάκων ήταν 5ετούς υποχρέωσης και μετά μονιμοποίηση (όπως των ειδικών φρουρών). Στη δικιά σας είναι ορισμένου χρόνου από κονδύλια Ευρωπαϊκού χαρακτήρα. Έχετε ξαναδεί συνοριοφύλακες σε νησιά και στην Αθήνα;

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 149
Καλημέρα παιδιά. Τα έχουμε ξαναπεί. Δεν υπάρχει περίπτωση να σε εκπαιδεύσει η αστυνομία και μετά να σε διώξει. Μου το έχουν πει μέσα από το σώμα συγγενείς. Τώρα αν γίνει σε αυτή την περίπτωση θα είναι η πρώτη φορά αλλά δεν το πιστεύω. Έτσι και αλλιώς πάντα θα έχουν ανάγκη οπότε αντί να βγάλουν καινούρια προκήρυξη μονιμοποιουν αυτούς που υπάρχουν που έχουν και μια μικρή εμπειρία.
Θεωρώ πως ίσως γίνουν αρχές Οκτ αλλά αν μας δώσουν τέλος της βδομάδας +15 μέρες για γιατρούς καρτέλες κλπ τοτε ίσως πάνε 10-15 Οκτ. Εκτος και αν βιάζονται και τα δωσουμε σε 5 μέρες ξέρω γωKostas715 έγραψε:Οπότε φίλε μου με αυτή τη λογική τα αθλήματα πότε πιστεύεις θα γίνουν;
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
Sunoriofulakas93 έγραψε:Καλημέρα παιδιά. Τα έχουμε ξαναπεί. Δεν υπάρχει περίπτωση να σε εκπαιδεύσει η αστυνομία και μετά να σε διώξει. Μου το έχουν πει μέσα από το σώμα συγγενείς. Τώρα αν γίνει σε αυτή την περίπτωση θα είναι η πρώτη φορά αλλά δεν το πιστεύω. Έτσι και αλλιώς πάντα θα έχουν ανάγκη οπότε αντί να βγάλουν καινούρια προκήρυξη μονιμοποιουν αυτούς που υπάρχουν που έχουν και μια μικρή εμπειρία.
Κι εμένα έτσι μου λένε φίλοι και γνωστοί από το σώμα, αλλά που ξέρουν αυτοί; Το έχουν ξανά δει; Δεν μπορούμε να λέμε αερολογίες. Το τι πιστεύει ο καθένας ότι μπορεί να γίνει είναι δικό του θέμα, από τη στιγμή που δεν το έχει πει κάποιο μεγάλο πρόσωπο δεν υπάρχει μονιμοποίηση. Αυτά περι αυτού του θέματος ας δούμε τι γίνεται τώρα.
POLICE
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 149
Ε ναι θα δείξει απλά δεν έχει ξαναυπαρξει κάτι παρόμοιο γι αυτό το λέω. Ας μπούμε με το καλό και όλα τα άλλα τα βλέπουμε στην πορεία.
Που λέει ότι είναι 10 εργάσιμες μέρες για τς ενστάσεις; Εφοσον στέλνεται ηλεκτρονικά δν έχει σημασία
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
Elante έγραψε:Που λέει ότι είναι 10 εργάσιμες μέρες για τς ενστάσεις; Εφοσον στέλνεται ηλεκτρονικά δν έχει σημασία
προβλέπεται δικαίωμα σε όλους τους/ις υποψηφίους/ες να ασκήσουν ένσταση κατά αυτώνενώπιον του Α. Σ. Ε. Π., μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερών, που αρχίζει από την επόμενη της ανάρτησής τους.
POLICE
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
Δεν είπαν εργάσιμες, απλά 10 μέρες έδωσαν περιθώριο!11/9 - 21/9, δλδ τελευταία μέρα σήμερα
POLICE
Έχετε δει καμία δημόσια υπηρεσία να δουλεύει Σάββατο Κυριακή έστω και ηλεκτρονικά;
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 66
Εγώ μας βλέπω σε νέο lockdown.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Venom94 και 4 επισκέπτες