Προσλήψεις στην ΕΥΠ (2019-2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευση από ΒΑΣΙΛΗΣ »

100% θα επαναληφθεί, Έχει δίκιο ο Terminator , Εγώ ξέρω και την ημερομηνία ,31/2/2020...
Anarg89

Δημοσίευση από Anarg89 »

Δεν ξέρω γιατι πιστεύετε οτι θα ακυρωθεί...

Δηλαδή :

Θα ακυρώσουν ένα διαγωνισμό που ήδη κάποιες ειδικότητες έχουν δώσει γραπτά;Που αν πάρεις ένα τηλ στη γραμματεία θα ενημερωθείς οτι συνεχίζει κανονικά;

Οκ μπορεί να υπάρχει κάποια καθυστέρηση αλλα μην το πάτε στο άλλο άκρο.

Πάρτε τηλ και ρωτήστε.

Προκαλείτε θλίψη

Δημοσίευση από Προκαλείτε θλίψη »

Θέλετε να προσληφθείτε σε υπηρεσία πληροφοριών και αγχώνεστε με το τί γράφει το κάθε υποκείμενο ανώνυμα σε ένα φόρουμ. Ο άλλος λέει "έχω καλή σειρά άρα θα με καλέσουν σίγουρα". Γίδια διαβάστε την προκήρυξη, όλοι καλούνται στη γραπτή εξέταση, ΟΛΟΙ, και ο νο 1500 στη σειρά μοριοδότησης. Σε επόμενα στάδια δεν καλούνται όλοι. Κρίμα για την υπηρεσία που θα προσλάβει χαμηλής ποιότητας και σκέψης όντα.
PanosL

Δημοσίευση από PanosL »

Παρακολουθώ την κουβέντα κ πραγματικά απορώ...
Εχει πάει τόσος κόσμος στις γραπτές εξετάσεις Και μάλιστα τους έχει ανακοινωθεί κ η βαθμολογία τους.

Κ εγω είμαι ένας απο αυτούς.

Οπότε σας παρακαλώ, τα σχόλια για ακυρώση κτλ δεν... Να σεβόμαστε την αγωνία και τις ελπίδες που έχουν - έχουμε, όσοι συμμετέχουν.

Υπομονή και όλοι θα λάβουν μήνυμα και ειδοποίηση για να εξεταστούν.

Εύχομαι καλή επιτυχία και να μπεί όποιος το αξίζει με το σπαθί του και το έχει πραγματικά ανάγκη.

Η διαδικασία συνεχίζει κανονικά.

ΘΟΔΩΡΗΣ

Δημοσίευση από ΘΟΔΩΡΗΣ »

Οσο αφορα τις εξετασεις θα συνεχιστουν κανονικα... ηδη εχουν αρχισει να ειδοποιουν αυτους που εχουν δωσει εξετασεις για τις 2 κατηγοριες ποιοι πανε στην επομενη φαση των προφορικων... πραγματικα το φορουμ ειναι χαλια και ο καθενας γραφει το μακρυ και το κοντο του...
Μαρία 87

Δημοσίευση από Μαρία 87 »

Παιδιά η βάση στα γραπτά ηταν 50, σωστά; Προς το παρόν μου εστειλαν μηνυμα με τη βαθμολογια μου σε γνωστικο αντικείμενο/λεκτικές δεξιότητες/γενικές γνώσεις και Αγγλικά. Και οι δυο βαθμοί είναι πανω απο 50 αλλά δεν μου ηρθε κάποια επιπλέον ειδοποίηση
Άβαταρ μέλους
VLAHOS
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από VLAHOS »

Δεν ισχύει αυτό που λες
Έλληνας

Δημοσίευση από Έλληνας »

Φίλε Θοδωρή επειδή συμμετέχω στον διαγωνισμό (δες και προηγούμενα σχόλιά μου) σου λέω πως δεν έχουμε ειδοποιηθεί όπως λες ούτε με email ούτε με SMS για τίποτα. Επίσης πήρα τηλέφωνο την προηγούμενη εβδομάδα και μου είπαν πως δεν γνωρίζουν πότε θα συνεχιστεί γιατί από το Υπουργείο δεν τους έχουν ενημερώσει. Οπότε θα ήταν καλό αν δεν συμμετέχεις στον διαγωνισμό ή δεν ξέρεις να μην λες πράγματα που δεν ισχύουν. Ότι γράφεις παραπάνω είναι εντελώς λάθος.
Άβαταρ μέλους
VLAHOS
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από VLAHOS »

Διάβασε λίγο καλύτερα την προκήρυξη. Καλούνται όλοι οι μεταφραστές! Στις άλλες ειδικότητες μόνο το πενταπλάσιο των θέσεων. Λες και δε δώσαμε εξετάσεις
Άβαταρ μέλους
VLAHOS
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από VLAHOS »

Πες τα ρε άνθρωπε!
Άβαταρ μέλους
VLAHOS
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από VLAHOS »

Σήμερα βγήκαν οι βαθμολογίες ΠΕ2.
Άβαταρ μέλους
TerminatorX
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από TerminatorX »

Παιδιά έχουμε τίποτα νεότερο; Ας μας ενημερώσει κάποιος που ξέρει στα σίγουρα.
Άβαταρ μέλους
TerminatorX
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Έχω αγχωθεί πάρα πολύ με αυτή την κατάσταση όπως και πολλοί εδώ μέσα. Τι γίνεται ξέρει κανείς να μας πει;
Άβαταρ μέλους
TerminatorX
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Γιατί καθυστερούν τόσο πολύ; Τι κάνουν τόσο καιρό; Σίγουρα κάτι ετοιμάζουν και δεν είναι καλό. Εσείς τι λέτε;
Κέλλυ

Δημοσίευση από Κέλλυ »

Δεν ισχύει αυτό ! Διάβασε εσύ πρώτα την προκήρυξη. Στους μεταφραστές κάποιων γλωσσων θα καλέσει μόνο τους 5πλασιους απο όσους χρειάζεται για εξεταση!!!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες