Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
Παιδιά έχω μία ερώτηση και όποιος ξέρει αν μπορεί να μου απαντήσει...
Εχω απολυτήριο τεχνικού με 14, δίπλωμα αυτοκινήτου και μηχανής μέχρι 250cc και σε 1 χρόνο γίνεται αυτόματα απεριόριστο, είμαι πολύτεκνος και έχω lower.
Πόσα μόρια μαζεύω και πόσες πιθανότητες έχω;
Ευχαριστώ πολύ!
Εχω απολυτήριο τεχνικού με 14, δίπλωμα αυτοκινήτου και μηχανής μέχρι 250cc και σε 1 χρόνο γίνεται αυτόματα απεριόριστο, είμαι πολύτεκνος και έχω lower.
Ευχαριστώ πολύ!
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 7
Μαγκες μου υρεμηστε και μην τα χωνεται ο ενας στον αλλον!
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 7
10κωστας50 έγραψε:ΛΕΥΤΕΡΗς έγραψε:Ναι δεν ειναι ομως αδικο εγω που τελειωσα το τεε και εδωσα πανελληνιες να με υπολογιζει στο 20% και οχι στο 80%
Μεγαλε...
Αδικο ειναι που θα περασεις εσυ που δεν εχεις πιασει οπλο στα χερια σου, και εγω εβαλα πρασινο μπερε και πουλαδα στο στηθος, εκανα 5 ασκησεις και βαρεσα και 300 ωρες σκοπια να μη με περνουν επειδη δεν διαβαζα κοινιωλογια και εκθεση...
Αυτο ειναι αδικο μεγαλε.
Γι αυτο σκοτωνονται τοσα παιδακια αστυνομικοι...
Επειδη ειναι ανεκπαίδευτοι οπως θα εισαι εσυ...
Φιλε και γω πρασινο μπερε εβαλα και πουλαδα στο στηθος και σκοπετα ατελειωτα βαρεσα και εκανα και ασκησεις ΑΛΛΑ θυμαμαι να υπαρχουν και κατι βυζματα χοντρομπαλαδες που δεβ μπορουσαν να παρουν τα ποδια τους μεσα στην 2ρα Μαλ.
Φιλικα...

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 647
Stelios έγραψε:Παιδιά έχω μία ερώτηση και όποιος ξέρει αν μπορεί να μου απαντήσει...
Ευχαριστώ πολύ!
1400 μόρια από το απολυτήριου λυκείου
100 μόρια από το δίπλωμα αυτοκινήτου
200 μόρια από το δίπλωμα μηχανής
100 μόρια από το lower
για να πάρεις και τα 300 μόρια επειδή ανήκεις σε πολύτεκνη οικογένεια θα πρέπει όλα τα αδέφια να είστε άγαμα
συγκεντρώνεις 1900 μόρια αν δικαιούσαι και τα 300 που είσαι πολύτεκνος φτάνεις στα 2100 για την Β κατηγορία που ανήκεις είναι λίγα. Διότι παίρνει και πιο λίγα άτομα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τρί Μάιος 11, 2010 8:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για οποιον ανηκει στην Α' κατηγορια... Ποσα θα ειναι περιπου τα μορια που χρειαζεται καποιος για να ειναι επιτυχον απο τους τελευταιους στην σειρα... ;
Συγκεκριμενα εμενα με ριχνει το απολυτηριο μου...11 το απολυτηριο, διπλωμα αυτοκινητου κ Μηχανης απεριοριστου, ειδικες δυναμεις κ εχω ενα Lower το οποιο ειναι παλιο κ δεν ξερω αν το δεχτουνε... Και σκεφτομαι αν βγει τελικα προκηρυξη να μην ασχοληθω και χανω χρονο...
Συγκεκριμενα εμενα με ριχνει το απολυτηριο μου...11 το απολυτηριο, διπλωμα αυτοκινητου κ Μηχανης απεριοριστου, ειδικες δυναμεις κ εχω ενα Lower το οποιο ειναι παλιο κ δεν ξερω αν το δεχτουνε... Και σκεφτομαι αν βγει τελικα προκηρυξη να μην ασχοληθω και χανω χρονο...
-
- Στρατηγός
1100 από το απολυτήριο λυκείου
100 μόρια από δίπλωμα αυτοκινήτου
400 μόρια από τις ειδικές δυνάμεις
100 μόρια αν δεχτούνε το lower (πάντως για να μην έχεις την απορία πήγαινε και ρώτα)
1900 μόρια συγκεντρώνεις αν σου μοριοδοτήσουνε το lower. Με το lower έχει πολλές ελπίδες βάση της προηγούμενης προκήρυξεις. Αλλά και χωρίς αυτό. Με 1800 μόρια. Κάνε τα χαρτιά σου δεν έχεις να χάσεις κάτι.
100 μόρια από δίπλωμα αυτοκινήτου
400 μόρια από τις ειδικές δυνάμεις
100 μόρια αν δεχτούνε το lower (πάντως για να μην έχεις την απορία πήγαινε και ρώτα)
1900 μόρια συγκεντρώνεις αν σου μοριοδοτήσουνε το lower. Με το lower έχει πολλές ελπίδες βάση της προηγούμενης προκήρυξεις. Αλλά και χωρίς αυτό. Με 1800 μόρια. Κάνε τα χαρτιά σου δεν έχεις να χάσεις κάτι.
Να ρωτησω στο τοπικο τμημα της περιοχης... Λες να ξερουν αυτοι;
Αυτο δεν καταλαβα... Βαση της προηγουμενης προκηρυξης... Ειδα τα αποτελεσματα και δεν καταλαβα ποιος ηταν ο τελευταιος που μπηκε... Γιατι ειχαν την βαθμολογια καποιου Μεχρι και 1600 μορια αν θυμαμαι καλα... Πιος ηταν ο τελευταιος ομως... ;
Απλα δεν θελω να τρεξω, να προσπαθω γι αυτους test-αγωνισματα κτλ και στο τελος να μην γινει τιποτα... Οπως γινεται στις δουλειες που ψαχνω τωρα... Θααααα Σε Ειδοποιησουμε Και Ναααα Εισαι μικρος Και Δεν μας κανεις. Και κατι τετοια που ακουω...
Αυτο δεν καταλαβα... Βαση της προηγουμενης προκηρυξης... Ειδα τα αποτελεσματα και δεν καταλαβα ποιος ηταν ο τελευταιος που μπηκε... Γιατι ειχαν την βαθμολογια καποιου Μεχρι και 1600 μορια αν θυμαμαι καλα... Πιος ηταν ο τελευταιος ομως... ;
Απλα δεν θελω να τρεξω, να προσπαθω γι αυτους test-αγωνισματα κτλ και στο τελος να μην γινει τιποτα... Οπως γινεται στις δουλειες που ψαχνω τωρα... Θααααα Σε Ειδοποιησουμε Και Ναααα Εισαι μικρος Και Δεν μας κανεις. Και κατι τετοια που ακουω...
Mixalisfr έγραψε:Να ρωτησω στο τοπικο τμημα της περιοχης... Λες να ξερουν αυτοι;
Αν σε καλέσουν να δώσεις αγωνίσματα είσαι στους επιτυχώντες, διαφορετικά αν είσαι στους επιλαχόντες που θα πάρουν θα σε καλέσουν μερικές μέρες μετά τους επιτυχόντες.
-
- Στρατηγός
Οι επιτυχόντες στην Α κατηγορία στην προηγούμενη προκήρυξη ήτανε 1300. Οπότε δες πόσα μόρια είχε το παιδί που ήτανε στην 1300 θέση και υπολόγισε. Με τους επιλαχόντες δεν ξέρουμε τι έγινε. Για το άλλο που λες. Αν τηρείς τα προσόντα θα σε πάρουνε.
Ευχαριστω... Με κατατοπισατε... Δηλαδη πρωτα να Κανω εγω τα χαρτια... Και αν δω οτι περασα για τα αγωνισματα πλεον ειναι στα δικα μου χερια και ποδια για την συνεχεια που λογικα δεν θα εχω προβλημα... Μακαρι να δεχτουν το lower γιατι ειναι παλιο... Τι να πω...
-
- Στρατηγός
Ακριβώς κάνεις τα χαρτιά σου. Τα αποτελέσματα βγαίνουνε στην ιστιοσελίδα της ελληνικής αστυνομίας. Αν είσαι στους επιτυχόντες σε ειδοποιούνε με τηλέφωνο
Mixalisfr έγραψε:Ευχαριστω... Με κατατοπισατε... Δηλαδη πρωτα να Κανω εγω τα χαρτια... Και αν δω οτι περασα για τα αγωνισματα πλεον ειναι στα δικα μου χερια και ποδια για την συνεχεια που λογικα δεν θα εχω προβλημα... Μακαρι να δεχτουν το lower γιατι ειναι παλιο... Τι να πω...
Δεν υπάρχει πρόβλημα σε σχέση με την παλαιότητα του χαρτιού. Φρόντισε να το έχεις επικυρωμένο.
Φιλε αρη απο που εμαθες οτι θα βγει μετα την τριτη η προκυρηξη; Μπορεις να μας δωσεις καποια συγκεκριμενη πληροφορια...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 15
serpico_gr έγραψε:10κωστας50 έγραψε:ΛΕΥΤΕΡΗς έγραψε:Ναι δεν ειναι ομως αδικο εγω που τελειωσα το τεε και εδωσα πανελληνιες να με υπολογιζει στο 20% και οχι στο 80%
Μεγαλε...
Αδικο ειναι που θα περασεις εσυ που δεν εχεις πιασει οπλο στα χερια σου, και εγω εβαλα πρασινο μπερε και πουλαδα στο στηθος, εκανα 5 ασκησεις και βαρεσα και 300 ωρες σκοπια να μη με περνουν επειδη δεν διαβαζα κοινιωλογια και εκθεση...
Αυτο ειναι αδικο μεγαλε.
Γι αυτο σκοτωνονται τοσα παιδακια αστυνομικοι...
Επειδη ειναι ανεκπαίδευτοι οπως θα εισαι εσυ...
Φιλε και γω πρασινο μπερε εβαλα και πουλαδα στο στηθος και σκοπετα ατελειωτα βαρεσα και εκανα και ασκησεις ΑΛΛΑ θυμαμαι να υπαρχουν και κατι βυζματα χοντρομπαλαδες που δεβ μπορουσαν να παρουν τα ποδια τους μεσα στην 2ρα Μαλ.
Φιλικα...
Kαλα θυμασαι αδερφε μου...
Οι περισσοτεροι ηταν οπως το ειπες.
Εγω πιστευω οτι και δικαια εβαλα μπερε και πουλαδα και τα τιμησα οσο τα φορουσα.
Δυστυχως ολοι την ιδια πουλαδα βαζουν ομως.
Και αυτοι που περνουν τη θητεια τους σπιτι τους και αυτοι που κανουν να δουν πολιτικη ζωη μια ολοκληρη θητεια.
Τωρα ζω με ενα μεροκαματο στην οικοδομη ενω αυτα τα βυσματακια τρωνε απ το πατερα τους.
Πιστευω οτι αξιζω να μπω οπως και πολλα αλλα παιδια...
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Γεια σας. τι γινεται αδερφια. ο αρης ειπε για τριτη λετε να ισχυει
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης