Αναλογα την ειδικοτητα φιλε.Georkarp2 έγραψε:350 Μόρια έχει κάποιος πιθανότητες;
Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
Καλησπερα παιδιά και καλη χρονια σε όλους... Με 400 μορια για την ειδικοτητα της νοσηλευτικής θα ειμαι ενταξει; Τι πιστεύετε;
Για την μοριοδότηση υπάρχει σχετικό νήμα.
Μοριοδότηση ΕΠΟΠ (2021)
Εδώ ανταλλάζουμε πληροφορίες για την επικείμενη προκήρυξη του στρατού ξηράς.
Μοριοδότηση ΕΠΟΠ (2021)
Εδώ ανταλλάζουμε πληροφορίες για την επικείμενη προκήρυξη του στρατού ξηράς.
Πόσες ειδικότητες διαλέγουμε από κάθε όπλο ή σώμα; Κάποιος που ξέρει σίγουρα
- M.A.R.C.H.
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 82
Ο μόνος που ξερει σιγουρα οπως λες ειναι ο Παναγιωτοπούλος και το ΦΕΚ του 21. Προς το παρόν εχε στο μυαλό σου 1 ΣΞ 2ΠΝ 1ΠΑ
Όχι μόνο από κάθε σώμα αλλά και από όπλο τι πιστεύετε ;
Καλη χρόνια εύχομαι σε όλα τα παιδιά, με πολλά χαμόγελα και υγεία πάνω από όλα! Άντε και σύντομα η προκήρυξη για να κάνετε κάποιοι εδώ μέσα το όνειρο σας πραγματικότητα... Για όσους δεν για όλους έχει ο θεός! Κάθε εμπόδιο για καλό, φιλάκια🙏😁
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
ευχαριστούμε φίλε μου. Όσοι περάσουμε και ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ θα έχουμε ενοίκια, παραμεθόριο, ακριβό κόστος ζωής δεν θα είμαστε όπως κάποιοι πιστεύουν σουπερ καλά... Ειδικά στην αρχή. Να είσαι καλά και εύχομαι τα καλύτερα σε σένα κ σε όλουςSefis έγραψε:Καλη χρόνια εύχομαι σε όλα τα παιδιά, με πολλά χαμόγελα και υγεία πάνω από όλα! Άντε και σύντομα η προκήρυξη για να κάνετε κάποιοι εδώ μέσα το όνειρο σας πραγματικότητα... Για όσους δεν για όλους έχει ο θεός! Κάθε εμπόδιο για καλό, φιλάκια🙏😁
Σιγουρα δεν θα ειναι ευκολα, αλλα σε ποια δουλεια πλεον ειναι ευκολα ; Το καθε αντικειμενο εχει τις δυσκολιες του. Προσωπικα πηγα εξωτερικο εχει καλα λεφτα αλλα το κεφαλι κατω και καθολου ζωη.Politis1994 έγραψε:ευχαριστούμε φίλε μου. Όσοι περάσουμε και ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ θα έχουμε ενοίκια, παραμεθόριο, ακριβό κόστος ζωής δεν θα είμαστε όπως κάποιοι πιστεύουν σουπερ καλά... Ειδικά στην αρχή. Να είσαι καλά και εύχομαι τα καλύτερα σε σένα κ σε όλουςSefis έγραψε:Καλη χρόνια εύχομαι σε όλα τα παιδιά, με πολλά χαμόγελα και υγεία πάνω από όλα! Άντε και σύντομα η προκήρυξη για να κάνετε κάποιοι εδώ μέσα το όνειρο σας πραγματικότητα... Για όσους δεν για όλους έχει ο θεός! Κάθε εμπόδιο για καλό, φιλάκια🙏😁
Οποτε π. Χ προτιμω στρατο τουλαχιστον να αναξερτοποιηθω να αποκτησω εμπειριες ζωης και τουλαχιστον να εχω σταθερο μισθο για καποια χρονια. Ειδικα για ατομα απο επαρχια θα ειναι μεγαλη υποθεση αν περασουν μιας που δεν υπαρχουν τοσες ευκαιριες σε σχεση με ατομα απο αθηνα η θεσσαλονικη. Το να μετακομισεις και να μεινεις μονος με 550 ευρω ειναι ακατορθωτο.
ΥΓ. Δεν ειμαι κανενας φανατικος με το στρατο. Απλα περνανε τα χρονια και καπου πρεπει να στεριωσουμε.
Στους μηνες εκπαιδευσης πληρωνομαστε ; Η αφου γινουμε δεκανεις ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VasPap την Σάβ Ιαν 02, 2021 12:37 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Υποστράτηγος
εννοείται φίλε μου και επειδή εποπ είναι μόνιμος, μπορείς να προγραματισεις και τη ζωή σου καλύτερα και με πρόγραμμα επιτέλους, χωρίς να ακροβατείς...VasPap έγραψε:Σιγουρα δεν θα ειναι ευκολα, αλλα σε ποια δουλεια πλεον ειναι ευκολα ; Το καθε αντικειμενο εχει τις δυσκολιες του. Προσωπικα πηγα εξωτερικο εχει καλα λεφτα αλλα το κεφαλι κατω και καθολου ζωη.Οποτε π. Χ προτιμω στρατο τουλαχιστον να αναξερτοποιηθω να αποκτησω εμπειριες ζωης και τουλαχιστον να εχω σταθερο μισθο για καποια χρονια. Ειδικα για ατομα απο επαρχια θα ειναι μεγαλη υποθεση αν περασουν μιας που δεν υπαρχουν τοσες ευκαιριες σε σχεσεις με ατομα απο αθηνα η θεσσαλονικη. Το να μετακομισεις και να μεινεις μονο με 550 ευρω ειναι ακατορθωτο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Ιαν 02, 2021 7:46 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Eχεις ιδεα αν πληρωνομαστε μεχρι να γινουμε δεκανεις ;Politis1994 έγραψε:εννοείται φίλε μου και επειδή εποπ είναι μόνιμος, μπορείς να προγραματισεις και τη ζωή σου καλύτερα και με πρόγραμμα επιτέλους, χωρίς να ακροβατείς...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Ιαν 02, 2021 7:46 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Υποστράτηγος
Σίγουρα πληρωνόμαστε νωρίτερα... ΑΛΛΆ ΣΤΗΝ ΑΡΧΉ σαν τους οβα ίσως μας αργήσουν κάποιους μήνες και τα πάρουμε μαζεμένα με μικρές προκαταβολες στην αρχή
Καλα καταλαβα 2η θητεια θα κανουμε απο οτι φαινεται. Οι γονεις ονειρευοντε 800αρια απο την αρχη χαχαχα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VasPap την Σάβ Ιαν 02, 2021 12:43 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
Στην εκπαιδευση που διαρκει το λιγοτερο 4 μηνες θα παρουμε τιποτα ή παλι πρεπει να εχουμε κομποδεμα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες