Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Ας βγει καποιος απο τα μεγαλα στελεχη και ας μας πει θα βγουν τη ταδε ημερομηνια ωστε να ξερουμε και εμεις και να μη τους ζαλιζουμε στα τηλ
Ετσι γινεται. Πρωτα βγαινουν σε υπολογιστη. Περυσι βγηκανε στο αρμυ. Και την αλλη μερα στις εφημεριδες και στρατολογικα γραφεια
Ναι καλα... Κατι ειπες τωρα... Εμεις το εχουμε το αγχος... Δεν το εχουν αυτοι... Οποτε δεν τους νοιαζει και τοσο
Αυτο ειναι που μας εχει κουρασει περισσοτερο! Οτι δεν μας ενημερωνει κανεις... 

Δε ξερω για εσας παντως αγχωνομαι περισσοτερο γιατι ηταν η τελευταια προκυρηξη που μπορουσα να κανω χαρτια λογω ηλικιας
Ελα τολη ολα καλα θα πανε... !
θα δεις...
θα δεις...
Φιλε μου τολη αν ειναι ετσι σου αυχομαι καλη επυτιχια. Και να εισαι αισιοδοξοσ
Εγω πηρα τηλ ς αυτα της προκυρηξης στη θεσ/νικη και μου ειπαν οτι αυτο το μηνα θα βγουν, οπως τους ειχαν πει και για το δεκεβριο. Παντως λενε οτι τα περιμενουν αυτο το μηνα αλλα δε ξερουν ποτε. Στης αθηνας τα τηλ λενε οτι δε ξερουν τιποτα. Ξερει καποιος απο εδω αν και πως μπορουμε να κανουμε κατι νομικα; Καποια καταγγελια καποια μηνυση; Εχει καποιο φιλο δικηγορο;
Μακαρι μελινακι γιατι δε παει αλλο σε τρεις προκυρηξης ημουν επιλαχων
Πειμενε μεχρι την αλλη βδομαδα. Εκανες τοσο καιρο υπομονη. Κανε λιγες μερες ακομα.
δν μπορουμε να κανουμε κατι νομικα γιατι δν ακυρωθηκε η προκυρηξη αν ακυρωθει τοτε μπορουμε να απευθυνθουμε στο συνηγορο του πολιτη
Ελα μην ανχωνεσαι τολη!
παιδια μακαρι να βγουν αυτη τη βδομαδα... Εχω καταντηση να εχω τοσα νευρα κ να φταινε τα αποτελεσματα... Αντε να ηρεμησουμε επιτελους!
παιδια μακαρι να βγουν αυτη τη βδομαδα... Εχω καταντηση να εχω τοσα νευρα κ να φταινε τα αποτελεσματα... Αντε να ηρεμησουμε επιτελους!

NIKH έγραψε:Πειμενε μεχρι την αλλη βδομαδα. Εκανες τοσο καιρο υπομονη. Κανε λιγες μερες ακομα.
αν αναφερεσαι σε μενα, ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο λεω και γω εκανα και καναμε τοσους μηνες υπομονη. Επιτελους φτανει! Μεχρι ποτε; Να δουμε τι μπορουμε να κανουμε απο εδω και περα. Αν εχει καποιος φιλο η γνωστο δικηγορο για την περιπτωση μας να ρωτησει κατι. Ετσι για να εχουμε και μια ιδεα σιγα σιγα τι μας παιρνει να κανουμε να κανουμε πλεον.
Τακη ειναι γνωστο οτι η προκυρηξη παγωσε. Οπως ειπε και ο τολης δεν νομιζω να βγει κατι γιατι δεν καταργηθηκε. Αλλα λιγο υπομονη ακομα δεν βλαπτει. Ολοι εχουμε ανχοσ.
Δεν ξερουμε αν μπορουμε να κανουμε κατι νομικα. Αν ρωτησουμε καποιον ειδικο θα μπορουσε να μας πει. Και αν παγωσε εγινε για καποιο λογο. Ο λογος αυτος δεν ισχυει τωρα, αυτη τη στιγμη. Τωρα κανουν το κουμαντο τους οι Κυριοι και μεις σα μαλακ... Περιμενουμε ποτε θα τους σηκωθ... Να τα βγαλουν.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης