Παιδιά καλησπέρα, για εμας τους καινούριους εποχικούς πυροσβέστες υπάρχει κάποιο σωματείο για να γραφτούμε ; επίσης αν υπάρχει που βρίσκεται σε ποια περιοχή ;
Kostasthegreek έγραψε:Παιδιά καλησπέρα, για εμας τους καινούριους εποχικούς πυροσβέστες υπάρχει κάποιο σωματείο για να γραφτούμε ; επίσης αν υπάρχει που βρίσκεται σε ποια περιοχή ;
Σου προτείνω να ξεκινήσεις δουλειά από Δευτέρα με το καλό κ κάθε μέρα θα μαθαίνεις για το θέμα σημαντικά πράγματα κάποια μερα μέσα από τη δουλειά θα ανακαλύψεις αν σε αντιπροσωπεύει κάποιο για να γραφτείς.
Kostasthegreek έγραψε:Παιδιά καλησπέρα, για εμας τους καινούριους εποχικούς πυροσβέστες υπάρχει κάποιο σωματείο για να γραφτούμε ; επίσης αν υπάρχει που βρίσκεται σε ποια περιοχή ;
Σου προτείνω να ξεκινήσεις δουλειά από Δευτέρα με το καλό κ κάθε μέρα θα μαθαίνεις για το θέμα σημαντικά πράγματα κάποια μερα μέσα από τη δουλειά θα ανακαλύψεις αν σε αντιπροσωπεύει κάποιο για να γραφτείς.
Σειρα αμα ξεκινησες να διψας για συνδικαλισμοακομα δε μπηκες πραγματικα ντρεπομαι που εισαι συναδελφος μου
Συνάδελφος με εσενα ; με τενεκέδες δεν είμαι συνάδελφος, μόνο με σωστούς ανθρώπους είμαι συνάδελφος. Και κάτι ακόμα νιώθω τόσο άσχημα που σε αυτό το επάγγελμα υπάρχουν τέτοια σκουπίδια ανθρωπάκια σαν εσένα χωριάτη Γεώργιε
Kostasthegreek έγραψε: Συνάδελφος με εσενα ; με τενεκέδες δεν είμαι συνάδελφος, μόνο με σωστούς ανθρώπους είμαι συνάδελφος. Και κάτι ακόμα νιώθω τόσο άσχημα που σε αυτό το επάγγελμα υπάρχουν τέτοια σκουπίδια ανθρωπάκια σαν εσένα χωριάτη Γεώργιε
Σδε θα το συνεχισω γιατι πισω απ τις οθονες ειστε πολυ μαγκες εσεις τα βρωμοσυνδικαλιστακια.. να προσεχεις μονο τι λες εκει που θα σε εισαι γιατι βλεπω να μαζευεις πολυ καρπαζια..
Μαγκες δεν ειμαστε εδω για να τσακωνομαστε! Ας ηρεμησουν τα πνευματα! Συναδελφοι ειμαστε πλεον ολοι μεταξυ μας! Εχουμε κοινο στοχο! Μην ξεφευγουμε! Να ειμαστε ολοι υγυεις και να εχουμε μια καλη αρχη!
D PAP έγραψε: Μαγκες δεν ειμαστε εδω για να τσακωνομαστε! Ας ηρεμησουν τα πνευματα! Συναδελφοι ειμαστε πλεον ολοι μεταξυ μας! Εχουμε κοινο στοχο! Μην ξεφευγουμε! Να ειμαστε ολοι υγυεις και να εχουμε μια καλη αρχη!
Συναδελφοι ειμαστε αδερφε, αλλα πρεπει επιτελους να ξεβρωμισει ο τοπος απ αυτα τα τυπακια που ξερουν κατα γραμμα ολα μας τα δικαιωματα αλλα τιποτα απ τις υποχρεωσεις μας... αυτοι εχουν ξεφτιλισει ολα τα επαγγελματα οχι μονο του πυροσβεστη..
Kostasthegreek έγραψε:Συνάδελφος με εσενα ; Με τενεκέδες δεν είμαι συνάδελφος, μόνο με σωστούς ανθρώπους είμαι συνάδελφος. Και κάτι ακόμα νιώθω τόσο άσχημα που σε αυτό το επάγγελμα υπάρχουν τέτοια σκουπίδια ανθρωπάκια σαν εσένα χωριάτη Γεώργιε
Γεωργιε15 με τετοια γλωσσα ακομα δεν μπηκες δεν βλεπω να βγαζεις αντιπυρικη.
D PAP έγραψε: Μαγκες δεν ειμαστε εδω για να τσακωνομαστε! Ας ηρεμησουν τα πνευματα! Συναδελφοι ειμαστε πλεον ολοι μεταξυ μας! Εχουμε κοινο στοχο! Μην ξεφευγουμε! Να ειμαστε ολοι υγυεις και να εχουμε μια καλη αρχη!
Συναδελφοι ειμαστε αδερφε, αλλα πρεπει επιτελους να ξεβρωμισει ο τοπος απ αυτα τα τυπακια που ξερουν κατα γραμμα ολα μας τα δικαιωματα αλλα τιποτα απ τις υποχρεωσεις μας... αυτοι εχουν ξεφτιλισει ολα τα επαγγελματα οχι μονο του πυροσβεστη..
Φίλε είναι δουλειά του κράτους ποιον και πως θα προσλάβει σε μια δημόσια υπηρεσία το πώς σου φαίνεται εσένα ο φίλος που επιτίθεσαι ή πως φαίνεσαι εσύ σε εμάς δε έχει καμία σημασία και αξία την κρατάμε για τον εαυτό μας.
Φιλικά για να λήξει το θέμα αυτό . Παρακαλώ λοιπόν καλημέρα.