Προσλήψεις στην ΕΥΠ (2019-2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Έλληνας

Δημοσίευση από Έλληνας »

Παιδιά να ξέρετε ότι ο Terminator γράφει πλέον σχόλια χρησιμοποιώντας και το ψευδώνυμο μου... Πόσο αργόσχολος και καθυστερημένος παίζει να είναι κάποιος για να συνεχίζει να διαδίδει ψευδείς πληροφορίες σε ένα μέρος που άτομα συζητούν και αγωνιούν για την ενδεχόμενη απασχόληση τους σε μία κομβική υπηρεσία της χώρας.
Arianos

Δημοσίευση από Arianos »

Καλημέρα και απο μένα.Πήρα και εγώ τηλ να ρωτήσω (την προηγούμενη εβδομάδα), και μου είπαν πως αυτό το ΣΚ θα γίνουν εξετάσεις και σχεδόν όλες οι ειδικότητες θα έχουν τελείωσει με τα γραπτα στις 2 επόμενες εβδομάδες. Απο κεί και πέρα θα ακολουθήσουν τα προφορικά.

Αν κάποιοι δίνουν αυτό το ΣΚ λογικά θα λάβουν ενημέρωση σήμερα ή αύριο.

Επίσης στα θέματα επικαιρότητας τι μπορεί να ρωτήσουν; Έχετε κάποια ιδέα ;

Καλή επιτυχία σε όλους και σε όλες !

Έλληνας

Δημοσίευση από Έλληνας »

Αυτός ο τύπος που σπαμάρει το θέμα αναφερόμενος επανειλλημένα σε κάποιον Terminator ας σταματήσει επιτέλους. Δεν γίνεται να μιλάς μόνος σου. Και σταμάτα πια να ασχολείσαι με άλλα μέλη του φόρουμ. Εδώ έχουμε σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε δεν μας ενδιαφέρει τι κάνεις με τον Terminator. Σταμάτα να σπαμάρεις το θέμα λοιπόν.

Θα ήταν καλό όποιος λάβει μήνυμα για τις εξετάσεις ή μάθει κάτι άλλο να μας ενημερώσει.

Despoina

Δημοσίευση από Despoina »

Καλησπέρα σε όλους.

Στην προκήρυξη έχει δύο τηλέφωνα τα οποία είναι κατεβασμένα και εγώ πήρα στο τηλέφωνο που έχει η ΕΥΠ στο site της.

Τηλέφωνο πήρα την περασμένη Πέμπτη. Σήμερα που ξαναπηρας δε μου είπε κανείς για αυτού το Σκ παρά μόνο ότι θα έχουμε ενημέρωση τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν από τις εξετάσεις.

Ούτε ο terminator είμαι ούτε κανείς άλλος απλά επειδή καταλαβαίνω ότι καί άλλοι θα είναι αγχωμενοι όπως και εγώ έγραψα στην ομάδα.

Κανείς δεν ξέρει για τη θεματολογία γενικής φύσεως!

Δημητρης

Δημοσίευση από Δημητρης »

Αrianos τσεκαρισμενο αυτο π ειπες! Δηλαδη μεχρι τελος του μηνα ολοκληρωνονται οι διαδικασιες; Ελπιζω να μν τρολαρεις φιλε ειναι σημαντικο αυτο π ειπες να ετοιμαζομαστε!
Ευπexams

Δημοσίευση από Ευπexams »

Παιδιά τί λέτε; Πριν απο λιγο τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν οτι δεν ξέρουν κάτι και οτι όταν είναι η ωρα, θα ενημερωθούμε με μήνυμα και μέιλ.
Arianos

Δημοσίευση από Arianos »

Δημήτρη, σε καμία περίπτωση δεν τρολάρω.Μεταφέρω οτι μου είπαν στο τηλ.

Κ εγώ ελπίζω να είναι σωστό ετσι ώστε όλοι να πάρουμε σειρά σε γραπτά και προφορικά.

Αν λάβει κάποιος μήνυμα ας γράψει κ εδώ.

Καλη συνέχεια σε όλους μας !

Werty

Δημοσίευση από Werty »

Τι ειναι αυτα που λες,trminator ; Ποια ακυρωση ;

Δημητρης

Τερμινατορ μι μιλας ρε φιλε δν καταλαβαινεις ελληνικα! Εδω μιλαμε για τις θεσεις μας!! Ζητω αμεσα τν αποκλεισμο σου απο τους διαχειριστες του φορουμ!!!
antoinelegrek

Δημοσίευση από antoinelegrek »

Αυτό που οφείλω να παρατηρήσω και να ομοληγήσω είναι πως ο terminator, που όλοι τον έχετε φάει, είναι ο μόνος που έχει απόλυτο δίκιο και γνωρίζει το θέμα. Σίγουρα έχει ενημέρωση εκ των έσω. Ο διαγωνισμός δεν θα ακυρωθεί, απλώς θα επαναληφθεί. Όσοι το αντιλαμβάνονται έχει καλώς, οι υπόλοιποι ας διαβάσουν πρώτοθέμα για ενημέρωση.Terminator, πες μου κάτι μπέσα. Μέσα σε πόσο διάστημα θα γίνει εκ νέου ο διαγωνισμός;2-3μηνο ή και νωρίτερα?
Δημητρης

Ρε φιλε εσυ π ξεφυτρωσες και υποστηριζεις το terminator π εισαι σχετικος με το θεμα!! Διεκδικεις καποια θεση στην υπηρεσια; ΕΕ για πες λιγο γτ πρωτη φορα σε βλεπω !! Ρε μν ειστε κοτες και αλλαζετε ονοματα καθε φορα για να πειτε την καθε σας τρολια!!
Terminator=Gay

Δημοσίευση από Terminator=Gay »

Δημήτρη ο Terminator είναι που χρησιμοποιεί άλλα ψευδώνυμα για να υποστηρίξει τον εαυτό του... Τραγικός
Terminator

Δημοσίευση από Terminator »

Δημητρη αποδεξου την πραγματικοτητα ως εχει και ασε τα υπολοιπα σε εμας που ξερουμε κατι παραπανω.
Mariak

Δημοσίευση από Mariak »

Δε βρίσκω λογικο να ακυρωθεί ο διαγωνισμός. Βέβαια με ανησυχεί λίγο γιατί πάει τόσο αργά.
antoinelegrek

Δημοσίευση από antoinelegrek »

Ψάξε λίγο καλύτερα και θα δεις ότι εχω σχολιάσει και παλιότερα. Σχετικός είμαι σίγουρα περισσότερο από εσένα και επειδή γνωρίζω αρκετά την κατάσταση. Σου λεω ότι έχει δίκιο απλώς σε φοβίζουν κ σε ξενερώνουν τα όσα λεει. Οχι δουλειά έχω, απλώς τυχαίνει να έχω την ανιψιά μου εκεί. Αν ξέρεις το σκηνικό θα γνωρίζεις ότι εκεί μέσα το 60-70% είναι γυναίκες. Αλλά δεν. Προφανώς μπορεί να πιστεύεις ότι όλοι εκεί είναι jason bourne.SPKF5
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες