Αποτελέσματα Προσωπικού Ασφαλείας ΤτΕ (2021)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 190
Πάντως δεν ξέρω κατά ποσο μπορούμε να τα συγκρίνουμε απόλυτα με τους ΕΦ αφού κι εκεί με τόσες αιτήσεις είχαν βγάλει προσωρινά σε μια εβδομάδα ενώ τώρα με πολύ λιγότερες αιτήσεις ένα μήνα. Είχαν δώσει υγειονομικές καρτέλες πριν τα τελικά αποτελέσματα και 3-4 μέρες μετά τα τελικά πκε. Γενικά φαινόταν ότι προσπαθούσαν να το τρέξουν παρά πολύ τότε. Τώρα προφανώς δεν αποτελεί και προτεραιότητα για την κυβέρνηση ούτε για την αστυνομία ποτε θα γίνουν οι προσλήψεις.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 145
σωστά το έτρεξαν τότε γιατί είχαν 800 μύρια από Ευρώπη από γραμματεία μεταναστευσης η οποία τότε ανήκε στο υποργει προσρασθας πολίτη... Τον Ιανουάριο του 20 έγινε αυτόνομη τα κονδύλια όμως τα πήραν. Τεσπα είναι λίγο ψιλά γράμματα.Kratoss έγραψε:Πάντως δεν ξέρω κατά ποσο μπορούμε να τα συγκρίνουμε απόλυτα με τους ΕΦ αφού κι εκεί με τόσες αιτήσεις είχαν βγάλει προσωρινά σε μια εβδομάδα ενώ τώρα με πολύ λιγότερες αιτήσεις ένα μήνα. Είχαν δώσει υγειονομικές καρτέλες πριν τα τελικά αποτελέσματα και 3-4 μέρες μετά τα τελικά πκε. Γενικά φαινόταν ότι προσπαθούσαν να το τρέξουν παρά πολύ τότε. Τώρα προφανώς δεν αποτελεί και προτεραιότητα για την κυβέρνηση ούτε για την αστυνομία ποτε θα γίνουν οι προσλήψεις.
Ένα είναι σιγουρο ο αγγελακης εμπλέκεται και σε αυτή τη προκυρηξη κ αυτό ας βγει κάποιος επώνυμα να τ απορρίψει που λέω ...
Ειναι σίγουρο ότι έχει γίνει προσφυγή!
Εγώ τ γνωρίζω περιμένω κάποιος έξυπνος ν βγει ν πει τι αντίθετο
Ξέρεις για ποιο λόγο έχει γίνει συγκεκριμένα; Για τα μορια που πήραν οι ΣΦ και οι εποχικοί είναι;
-
Το ότι έχει γίνει προσφυγή είναι κάτι σημαντικό γενικά; Σχεδόν σε όλες τις προκηρύξεις κάποιος δεν κάνει προσφυγή; Ή κάνω λάθος;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 145
προσφυγή που; Ασεπη διοικητικό εφετειο η συμβούλιο επικράτειας;Teoteo έγραψε:Εγώ τ γνωρίζω περιμένω κάποιος έξυπνος ν βγει ν πει τι αντίθετο
Παιδιά γνωρίζω και το άτομο που το έκανε απλά γενικά δεν θα ήθελα ακόμα να σας πω περισσότερα γιατί μου το ζητησε. Απλά γενικά περιμενουμε για αρκετό καιρό ακομα
Αν έχει γίνει προσφυγή με αίτημα ακυρωσης δε θα βγουν ποτέ οριστικά. Κι αν γίνει δεκτό το αίτημα ακυρώνεται και βγαίνει μέσω ασεπ!
-
EcoMike έγραψε:Αν έχει γίνει προσφυγή με αίτημα ακυρωσης δε θα βγουν ποτέ οριστικά. Κι αν γίνει δεκτό το αίτημα ακυρώνεται και βγαίνει μέσω ασεπ!
Μόνο αν γίνει δεκτό το αίτημα προφανώς θα υπάρχει θέμα, αν όχι συνεχίζουμε κανονικά.
Το θεωρώ απίθανο να βγει μέσω ΑΣΕΠ η προκήρυξη οπως Και να έχει πάντως. Θα πρέπει να αλλάξει η τράπεζα τον τρόπο που προσλαμβάνει το προσωπικό που για το προσωπικό ασφαλείας είναι μέσω του υπουργείου. Αν χρειάζεται άτομα για την ασφάλεια δε θα κάτσει να βγάλει και προκήρυξη μέσω ΑΣΕΠ για να τους πάρει σε 3 χρόνια. Η τράπεζα άλλωστε δεν ανήκει στο δημόσιο και αν θέλει μπορεί να προσλάβει και εκτός ΑΣΕΠ και εκτός υπουργείων όποιον θέλει, για το επιστημονικό προσωπικό όλη την διαδικασία την αναλαμβάνει η ίδια η τράπεζα εκτός ΑΣΕΠ. Παρ όλα αυτά επειδή η αστυνομία αναλαμβάνει την εκπαίδευση και γενικά υπάρχει μια συνεργασία με την αστυνομία οι προσλήψεις θα είναι 100% μέσω του υπουργείου.
Τι λες ρε μεγάλε το επιστημονικό προσωπικό η ΤτΕ, μέσω ασεπ το προσλαμβάνει!
-
EcoMike έγραψε:Τι λες ρε μεγάλε το επιστημονικό προσωπικό η ΤτΕ, μέσω ασεπ το προσλαμβάνει!
Προσλαμβάνει μέσω ΑΣΕΠ καταμετρητες και ταμίες που ειναι με απολυτήριο λυκείου. Μπες να δεις προκηρύξεις για επιστημονικό προσωπικό με πτυχία που είναι μέσω της τράπεζας χωρίς καμία σχέση με ΑΣΕΠ.
Ναι αλλά κάνει προσλήψεις μέσω ασεπ. Γι αυτό το λόγο έχει γίνει η προσφυγή για να ξαναβγεί με ΔΕ Φύλαξης μέσω ασεπ.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 165
Το επιστημονικο νομιζω και εγω μεσω ασεπ ειναι, για το προσωπικο ασφαλειας ομως το γραφει οτι ειμαι μεσω του υπουργειουEcoMike έγραψε:Τι λες ρε μεγάλε το επιστημονικό προσωπικό η ΤτΕ, μέσω ασεπ το προσλαμβάνει!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες