Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
πανος

Δημοσίευση από πανος »

Ρε εδω μεσα καποιοι μου θυμιζουν τη παροιμια (τον χαριζαν εναν γαιδαρο και τον κοιταζε στα δοντια) κατσε πρωτα να βγει η προκυρηξη να σε παρουν και μετα αναρωτησου αν αξιζει.
Stelios

Δημοσίευση από Stelios »

Παιδιά ξέρει κανείς κάποια σελίδα που να λέει ακριβώς τι χαρτιά χρειάζομαι για την προκύρηξη;
ευχαριστώ!
Άβαταρ μέλους
TasosOPC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από TasosOPC »

Stelios έγραψε:Παιδιά ξέρει κανείς κάποια σελίδα που να λέει ακριβώς τι χαρτιά χρειάζομαι για την προκύρηξη;
ευχαριστώ!

http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=%27.%27&perform=view&id=1830&Itemid=343&lang=

Ακριβώς σε αυτό το link θα δείς την περσυνή προκήρυξη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Δευ Μάιος 10, 2010 1:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Lemmy

Δημοσίευση από Lemmy »

Καλησπερα παιδια. Που λετε να κυμαινονται οι βασεις φετος για την Β κατηγορια; Θα υπερβαινει τα 2400 μορια; Υπαρχει πολυ ενδιαφερον για την φετινη προκηρυξη απ'οτι βλεπω και ακουω γενικα, και με βαση αυτο θα υπαρχουν περισσοτερες αιτησεις απο αλλες χρονιες.
Ελενα

Δημοσίευση από Ελενα »

Καλησπερα θα ηθελα να με βοηθησετε με τα μορια που συγκεντρωνω κ να μου πειτε αν εχω ελπιδες. Λοιπον εχω απολυτηριο λυκειου 15,8 εχω περασει κ τελειωσει την τριτοβαθμια εκπαιδευση αλλα αυτο γνωριζω οτι δεν προσμετρατε στα μορια (κακως). Εγω βεβαιωση απο την σχολη για παρακολουθηση προγραμματισμου Η/Υ (μαλλον κ αυτο δεν μετραει) και τελος διπλωμα αυτοκινητου. Εχω καμια ελπιδα ή θα πατωσω; Ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
TasosOPC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Lemmy έγραψε:Καλησπερα παιδια. Που λετε να κυμαινονται οι βασεις φετος για την Β κατηγορια; Θα υπερβαινει τα 2400 μορια; Υπαρχει πολυ ενδιαφερον για την φετινη προκηρυξη απ'οτι βλεπω και ακουω γενικα, και με βαση αυτο θα υπαρχουν περισσοτερες αιτησεις απο αλλες χρονιες.

Προσωπικά δεν πιστεύω κάτι αντίστοιχο. Οι βάσεις στα περσυνά επίπεδα θα κυμανθούν.
Άβαταρ μέλους
TasosOPC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Ελενα έγραψε:Καλησπερα θα ηθελα να με βοηθησετε με τα μορια που συγκεντρωνω κ να μου πειτε αν εχω ελπιδες. Λοιπον εχω απολυτηριο λυκειου 15,8 εχω περασει κ τελειωσει την τριτοβαθμια εκπαιδευση αλλα αυτο γνωριζω οτι δεν προσμετρατε στα μορια (κακως). Εγω βεβαιωση απο την σχολη για παρακολουθηση προγραμματισμου Η/Υ (μαλλον κ αυτο δεν μετραει) και τελος διπλωμα αυτοκινητου. Εχω καμια ελπιδα ή θα πατωσω; Ευχαριστω

Με 1680 μόρια είσαι πολύ χαμηλά... Από ξένες γλώσσες δεν έχεις κάτι;
Ελενα

Δημοσίευση από Ελενα »

TasosOPC έγραψε:
Ελενα έγραψε:Καλησπερα θα ηθελα να με βοηθησετε με τα μορια που συγκεντρωνω κ να μου πειτε αν εχω ελπιδες. Λοιπον εχω απολυτηριο λυκειου 15,8 εχω περασει κ τελειωσει την τριτοβαθμια εκπαιδευση αλλα αυτο γνωριζω οτι δεν προσμετρατε στα μορια (κακως). Εγω βεβαιωση απο την σχολη για παρακολουθηση προγραμματισμου Η/Υ (μαλλον κ αυτο δεν μετραει) και τελος διπλωμα αυτοκινητου. Εχω καμια ελπιδα ή θα πατωσω; Ευχαριστω

Συγνωμη ξεχασα εχω κ Lower. Δεν ξερω αν ειμαι στην κατηγορια των τριτεκνων αλλα ειμαι 25+ κ τα αλλα μου 2 αδερφια ειανι πανω απο 25 κ εχουν τελειωσει τις σπουδες τους. Μαλλον ουτε εκει ανηκω
Άβαταρ μέλους
TasosOPC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Ελενα έγραψε:
TasosOPC έγραψε:

Συγνωμη ξεχασα εχω κ Lower. Δεν ξερω αν ειμαι στην κατηγορια των τριτεκνων αλλα ειμαι 25+ κ τα αλλα μου 2 αδερφια ειανι πανω απο 25 κ εχουν τελειωσει τις σπουδες τους. Μαλλον ουτε εκει ανηκω

Δεν γνωρίζω καθόλου σχετικά με τρίτεκνους κλπ. Δεν έχω ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα. Αν έχεις χρόνο και διάθεση σε μία προηγούμενη δημοσίευσή μου, έχω παραθέσει διεύθυνση με την προκύρηξη του περασμένου έτους. Αν μπείς και τη δεις θα σου λυθεί κάθε απορία.
Lemmy

Δημοσίευση από Lemmy »

Μαλιστα... Εγω εχω αυτη την στιγμη 2270 και με διπλωμα φορτηγου που ειναι να βγαλω (αν προλαβω... ) θα φτασω τα 2370. Οποτε υπαρχουν καποιες ελπιδες. Αν παλι βγαλουν κατω απο 1500 θεσεις τοτε ειναι ζορικα τα πραγματα.
Άβαταρ μέλους
TasosOPC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Lemmy έγραψε:Μαλιστα... Εγω εχω αυτη την στιγμη 2270 και με διπλωμα φορτηγου που ειναι να βγαλω (αν προλαβω... ) θα φτασω τα 2370. Οποτε υπαρχουν καποιες ελπιδες. Αν παλι βγαλουν κατω απο 1500 θεσεις τοτε ειναι ζορικα τα πραγματα.

Δεν θα μπούν στη διαδικασία να βγάλουν προκύρηξη για λίγα άτομα. Είναι ασύμφορο.
Lemmy

Δημοσίευση από Lemmy »

TasosOPC έγραψε:
Lemmy έγραψε:Μαλιστα... Εγω εχω αυτη την στιγμη 2270 και με διπλωμα φορτηγου που ειναι να βγαλω (αν προλαβω... ) θα φτασω τα 2370. Οποτε υπαρχουν καποιες ελπιδες. Αν παλι βγαλουν κατω απο 1500 θεσεις τοτε ειναι ζορικα τα πραγματα.

Δεν θα μπούν στη διαδικασία να βγάλουν προκύρηξη για λίγα άτομα. Είναι ασύμφορο.

Μακαρι Τασο, να παρουν και 2000 αν γινεται. Απλα λογο οικονομικης καταστασης της χωρας ειναι περιεργα τα πραγματα. Αληθεια μεχρι ποτε θα ειναι το αργοτερο οριο για να βγει η προκηρυξη; Δηλαδη αν δεν βγει μεσα στον Μαϊο παμε για Σεπτεμβριο ας πουμε; Η για το 2011;

σακης

Δημοσίευση από σακης »

Παιδια εγω πιστευω οτι βασεις θα ανεβουνε αρκετα. Εγω ανηκω στην β κατηγορια και συγκεντρωνω 2410 μορια αλλα δεν το εχω και πολυ σιγουρο επισης σκεφτομαι να βγαλω διπλωμα φορτηγου αν προλαβω να παρω συν 100 μορια. Φετος δικη μου γνωμη οι αιτησεις θα ξεπερασουν κατα πολυ σε σχεση με τις προηγουμενες προκηρυξεις.bp
Stelios

Δημοσίευση από Stelios »

TasosOPC έγραψε:
Stelios έγραψε:Παιδιά ξέρει κανείς κάποια σελίδα που να λέει ακριβώς τι χαρτιά χρειάζομαι για την προκύρηξη;
ευχαριστώ!

http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=%27.%27&perform=view&id=1830&Itemid=343&lang=

Ακριβώς σε αυτό το link θα δείς την περσυνή προκήρυξη.

να σαι καλά!
ge0rgio

Δημοσίευση από ge0rgio »

ge0rgio έγραψε:Πως μπορώ να μαζέψω μόρια για τη πυροσβεστική; Έχω απολυτήριο λυκείου 11.5 και δίπλωμα Α, Β, Γ κατηγορίας και έχω από δημόσιο ΙΕΚ χαρτί παρακολούθησης Τεχνικός Αερίων Καύσιμων (όχι πιστοποίηση). Να πάω έφεδρος, ειδικές δυνάμεις τι άλλο μπορεί να με βοηθήσει,LOWER,EDSL, εθελοντής πυροσβέστης τα ρωτάω αυτά γιατί κοιτώντας τη τελευταία προκήρυξη μπερδεύτηκα περισσότερο πόσα μόρια δηλαδή πρέπει να έχω Ευχαριστώ.

Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει σχετικά άμεσα για να ξέρω που θα δηλώσω στις Ε. Δ αμφίβιος, αλεξίπτωτα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες