Κούρεμα στο στρατό: Ανάγκη ή κόμπλεξ;
Δε σε καταλαβα
Έγραψα σε συνέχεια του ποστ της cristi πιο πάνω από το δικό σου.
η απορία μου είναι: Γιατί οι γυναίκες επιτρέπεται να έχουν μακριά μαλλιά, ενώ οι άντρες όχι;
η απορία μου είναι: Γιατί οι γυναίκες επιτρέπεται να έχουν μακριά μαλλιά, ενώ οι άντρες όχι;
Γιαυτο που λες για τις γυναικες νομιζω οτι ναι μεν οι γυναικες ειναι στο στρατο, αλλα επειδη ειναι μονο για ενα 8ωρο τη μερα ας θυμιζει και λιγο γυναικα μετα την δουλεια. Αλλα για τους αντρες εγω δε λεω να εχουν κοτσιδα. Απλα ενα φυσιολογικο μακρος. Ποιος θα μου πει γιατι δεν επιτρεπετε;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 5
Θέμα υγιεινής... Δεν κολλάς ψείρες. Δεν είναι ανάγκη να το λούζεις κάθε μέρα. Έτσι κι'αλλιως στον στρατό δύσκολα κάποιος κάνει κάθε μέρα μπάνιο
Ελα ρε φιλε. Τωρα αυτο ειναι δικαιολογια; Και στο κατω κατω πως θα κολλησεις ψηρες απτη στιγμη που δε κοιμασαι και δε μενεις μεσα στο στρατοπεδο; Μια φορα την εβδομαδα μενεις μεσα. Μιλαω για τους μονιμους.
-
- Στρατηγός
Είναι θέμα πειθαρχίας πως να το κάνουμε; Όταν πας σε μια σοβαρή δουλεία θα βάλεις το κουστουμάκι σου και την γραβατούλα για να πας. Δεν θα πας με φόρμα και σπορτέξ. Ελπίζω να καταλαβαίνεις
***** της λογικες εχεισ γμακ... μαθετε επιτελους την διαφορα μεταξυ πειθαρχιας και αισθητικης. πειθαρχια ειναι πχ να βαλεις το πρωι την ωρα που περνανε την πυλη ολα τα στελεχοι να κανουν 10 πουσαπς αυτο ειναι πειθαρχια, το κουρεμα ομως το στελεχος θα το εχει περα απο το 8 ωρο που εργαζετε δεν μπορει να κυκλοφορει χαλια επειδη το θελουν μερικοι κοπλεξικοι καραβαναδες που το χρησιμοπιουν για να κανουν παρατηρησεις και να δικαιολογουν τα λεφτα τουσ... (γιατι για να ασχολουντε με μαλλια μαλλον τα ξυνουν) δειτε τι γινετε στην αστυνομια στον ευρωπαικο στρατο δεν φωναζουν για δυο ποντους μαλλι μονο εδω στην Ελλάδα εχουμε τις βλακειεσ... υποτιματε την πρωσοπικοτητα των στελεχων
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 6
Εσυ την ξερεις την διαφορα; Πειθαρχια για εσενα ειναι τα πους απς; Η πειθαρχια χωριζεται σε συνειδητη και επιβαλλομενη. Εφοσον λοιπον εισαι πειθαρχημενος και συνηδητοποιημενος, τοτε δε θα σε πειραξει το μαλλι, και κανενας δε σου ειπε να κουρευτεις γουλι. Και κανενας δε θα στην πει για δυο ποντους μαλλι. Αλλα δεν εχεις κανενα δικαιωμα να εχεις μαλλι και φαβοριτα σαν του ελβις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Velerefontis την Σάβ Φεβ 20, 2010 5:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
-
- Στρατηγός
ηγετησ έγραψε:#@^&@! Της λογικες εχεις γμακ... Μαθετε επιτελους την διαφορα μεταξυ πειθαρχιας και αισθητικης. Πειθαρχια ειναι πχ να βαλεις το πρωι την ωρα που περνανε την πυλη ολα τα στελεχοι να κανουν 10 πουσαπς αυτο ειναι πειθαρχια, το κουρεμα ομως το στελεχος θα το εχει περα απο το 8 ωρο που εργαζετε δεν μπορει να κυκλοφορει χαλια επειδη το θελουν μερικοι κοπλεξικοι καραβαναδες που το χρησιμοπιουν για να κανουν παρατηρησεις και να δικαιολογουν τα λεφτα τουσ... (γιατι για να ασχολουντε με μαλλια μαλλον τα ξυνουν) δειτε τι γινετε στην αστυνομια στον ευρωπαικο στρατο δεν φωναζουν για δυο ποντους μαλλι μονο εδω στην Ελλάδα εχουμε τις βλακειεσ... Υποτιματε την πρωσοπικοτητα των στελεχων
έχεις 2 λέξεις σε μια φράση που με κάνει να μην ασχοληθώ μαζί σου... "κομπλεξισμός και καραβανάς"
Παιδια στο στρατο πιστευω πως πρεπει να εισαι κουρεμενος ειναι στοιχειο του στρατου να πρεπει να εισαι στη τριχα και σε αυτο με βρισκει συμφωνω!
Γιατι το περνετε πρωσωπικα¨ γενικα μιλαω δεν ξερω τι στελεχοι ειστε και αν ειστε ουτε νιαζει. με εγω πολιτης ειμαι και μαλιστα σας ταιζω πληρωνω φ. π. α απλα δεν εχετε επιχειρηματα ο κοσμος του στρατου λεει οτι πρεπει να αλλαξει αυτο. οσο για τα πουσαπς κυριε βαλερεφοντη που ειπα ειπα παραδειγμα, ετσι και αλλιως και το κουρεμα πολοι διοικιτες κια στρατηγοι το επειβαλουν γιατι να μην επιβαλουν και μερικα πουσαπς αφου το επιχειρημα τους ειναι λογοι πειθαρχιας ρωταω.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 6
EΧεδις κομπλεξ με το στρατο γενικα, απο οτι καταλαβαινω οχι με το κουρεμα, και αφου δεν εισαι στελεχος τι σε νοιαζει για το κουρεμα; Ηρθα εγω στη δουλεια σου να σου πω πως θα ντυνεσαι;
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Βασιλη δεν συζηταμε για το αν πρεπει να κουρευετε ο στρατιοτικος σαφως και πρεπει δεν ειπαμε να γινουν μαλιαδες. αλλα πολλα στελεχοι που μιλαω ειδικα σε πεζικο και μαυρους εχουν παραπονα οτι για 2 ποντους μαλλι το πολυ θα τουσ πουνε να κουρευτεις για να μην τους τη πει ο στρατηγος και χασουν την εξελιξη τους οι μιστωδιαιτοι διοικητες, με αλλα λογια δεν εχουν αποψη σε ενα θεμα που η λογικη ειναι με το μερος τους. αμα δειτε αστυνομια και πυροσβεστικη θα δειτε διαφορες ακομα και στον στρατο σε σωματα. ειναι βλακωδες μετρο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης