Προαγωγές Επαγγελματιών Οπλιτών
Αυτοι που μπηκαν το 2004 ποτε θα γινουνε λοχιες;26 Ιανουαριου μπήκαν. Η ΕΔΥΕΘΑ βγηκε;
Εχει καποιος την ΕΔΥΕΘΑ που εγιναν οι ΕΠΟΠ του 2004 δεκανεις; αν ναι αν μπορει να μου τη στειλει στο zol13@hotmail.com
Αντε να γινουμε λοχιες οι του 2004! εδΥΕΘΑ εχει κανεισ?
Καλησπερα παδια, ηθελα να ρωτησω τι γινεται με την πρωαγωγη της 3ης σειρας εποπ ; Επρεπε να προαχθω σε λοχιας απο τις 26 Ιανουαριου και ακομα τιποτα! Εχω 5 χρονια στο βαθμο του δεκανεα και καθολου φυλακες και ανναρωτικες ! Αν ξερει κανεις ας απαντησει, ευχαριστω!
Φιλε μου δες λιγο στην ιδια ενοτητα των εποπ στο θεμα "μονιμοποιηση 2ης σειρας" το μελος "ακριτας" αναφερει το φεκ

Παιδια ψαχνω την διαταγη για λοχιες τριτη σειρα και δευτερη αυτοι που δεν πηγαν φανταροι ! Εαν την εχει κανεις ΑΣ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Εχει τελικα κανενας την διαταγη προαγωγης σε λχια των εποπ 2ης σειρας (που δεν υπηρετησαν);
Εχει κανενας την διαταγη προαγωγης σε λχια των εποπ 3ης σειρας;
- vaggelis
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 3
Μπορει να μας κανουν επχιες μια και καλη σε 7 χρονια απο τωρα χαχαχα. Απο χαρτουρα παιδια αλλο τιποτα θα ερθει και ο βαθμος που θα παει εδω ακομα δεν εχουν βγει οι μεταθεσεις.
Καλησπερα σε ολους. Εχει κανενας την προαγωγη τον ΕΠΟΠ που μπηκαν το 2004 τον Ιανουαριο; Οι ΕΜΘ εγιναν απο ΕΠΧΙΕΣ ΑΛΧΙΕΣ πριν 2 μερες το ξερω γιατι διαβασα την Διαταγη. Οι ΕΠΟΠ ποτε θα γινουν ΛΟΧΙΕΣ; Κ παντα μιλαμε για την 3η σειρα του 2004
Για σας αγαπητοι και εξ αιματος αδερφια εποπ θα ηθελα βοηθεια αν γνωριζει καποιος τι γινετε με της προαγωγες και ποτε θα ερθουν στης μοναδεσ... εχω την εντυπωση οτι απο το ιανουαριο στης 26 φετος εχουμε γινει λοχιες και ακομα να ερθει τοσημα με την εδυεδα, μηπως το εχει κανεις η γνωριζει κατι σε αυτο... τηανκσ...
Εχει κανεις την διαταγη προαγωγης της 6ης σειρας εποπ σε δεκανεις
- vaggelis
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 3
Αντε και σε ανωτερα στην 3η σειρα!
Προαγωγη 3ης σειρας (υπηρετουντων) δεκανεων στο βαθμο Λχια Eδυεθα 62/10
απο 17 Ιουνιου 2010 με ενημερωσαν ;)
(αν την εχει κανεις σε ηλεκτρονικη μορφη ας την στειλει) ;)
okok@pathfinder.gr
απο 17 Ιουνιου 2010 με ενημερωσαν ;)
(αν την εχει κανεις σε ηλεκτρονικη μορφη ας την στειλει) ;)
okok@pathfinder.gr
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες