Κατάσταση επιβίβασης - μειωμένα εισιτήρια
- Αλεξανδρος_9007
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 5
Ξερει κανεις αν φυγω 3-4 μερες νωριτερα ισχυει το τζαμπε εισητηριο ή ειναι μονο για μια μερα πριν?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 39
Αλεξανδρος_9007 έγραψε:Ξερει κανεις αν φυγω 3-4 μερες νωριτερα ισχυει το τζαμπε εισητηριο ή ειναι μονο για μια μερα πριν;
Για να εκδοθεί το εισιτήριο θα πρέπει πρώτα να πάρεις κατάσταση επιβίβασης από εκεί και πέρα το χρησιμοποιείς όποτε θέλεις
Αλλά δεν ξέρω τι νόημα θα έχει κάτι τέτοιο, μην ξεχνάς ότι το εισιτήριο βγαίνει για συγκεκριμένη απόσταση
Τελικά το χαρτί θα έρθει ή όχι; Χωρίς αυτό πως θα πάμε στο Φρουραρχείο;
-
- Στρατηγός
egweimai έγραψε:Τελικά το χαρτί θα έρθει ή όχι; Χωρίς αυτό πως θα πάμε στο Φρουραρχείο;
βιάζεσαι, έτσι κι'αλλιώς στο φρουραρχείο τις καταστάσεις επιβίβασης Τις δίνουνε 5 ημέρες πριν παρουσιαστεί η εσσό
Επειδή είμαι στο μητρώο Αττικής αλλά μένω μόνιμα αλλού, δικαιούμαι δωρεάν μετακίνηση προς Αθήνα; Και πως θα γίνει αφού πρώτα θα πρέπει να πληρώσω εισιτήριο για να πάω Αθήνα;
-
- Στρατηγός
egweimai έγραψε:Επειδή είμαι στο μητρώο Αττικής αλλά μένω μόνιμα αλλού, δικαιούμαι δωρεάν μετακίνηση προς Αθήνα; Και πως θα γίνει αφού πρώτα θα πρέπει να πληρώσω εισιτήριο για να πάω Αθήνα;
Μπορούνε να σου βγάλουν κατάσταση επιβίβασης από την μόνιμη κατοικία σου μέχρι το στρατόπεδο
Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφώνησε στο φρουραρχείο
Ευχαριστώ. Α! Και κάτι άλλο. Αυτοί σου επιλέγουν το μέσο; Πχ αν εγώ επιλέξω να πάω με αεροπλάνο θα το δεχτούν επειδή είναι πιο ακριβό;
- Αλεξανδρος_9007
Με το αεροπλανο δεν ξερω τι παιζει. Κι εγω θελω να παω, πηρα τηλεφωνο στο φρουραρχειο και μου ειπε δεν ξερει για αεροπλανο. Το μονο σιγουρο οτι η πρωτη μετακινηση με κτελ η τραινο ειναι δωρεαν με το φυλλο πορειας δηλαδη με εξοδα της υπηρεσιας οπως λεει και το σημειωμα καταταξης!
-
- Στρατηγός
egweimai έγραψε:Ευχαριστώ. Α! Και κάτι άλλο. Αυτοί σου επιλέγουν το μέσο; Πχ αν εγώ επιλέξω να πάω με αεροπλάνο θα το δεχτούν επειδή είναι πιο ακριβό;
Για να παίρνεις κατάσταση επιβίβασης για αεροπλάνο θα πρέπει να είσαι 500 χιλιόμετρα μακρυά από την μονάδα
Αυτό βέβαια ισχύει για αργότερα και όχι για τώρα που δεν είσαι καν φαντάρος
- Αλεξανδρος_9007
Απο σινδο θεσσαλονικης μεχρι νεα περαμο ειναι αποσταση 516 χιλιομετρα. Απο το αεροδρομιο θεσσαλονικης μεχρι το ελ. Βενιζελος ειναι 534. Λογικα δεν θα μου δωσουν?
-
- Στρατηγός
Αλεξανδρος_9007 έγραψε:Απο σινδο θεσσαλονικης μεχρι νεα περαμο ειναι αποσταση 516 χιλιομετρα. Απο το αεροδρομιο θεσσαλονικης μεχρι το ελ. Βενιζελος ειναι 534. Λογικα δεν θα μου δωσουν;
Μιλάμε για όταν πας παραμεθόριο έτσι; Εκεί θα σου πούνε αν δικαιούσαι η όχι γιατί ας πούμε εγώ που υπηρέτησα Χίο και ήθελα να πάω Αθήνα με αεροπλάνο μου είπανε ότι είναι κάτω από 500 χιλιόμετρα
- Αλεξανδρος_9007
Τελος παντων θα σας δωσω μια σιγουρη απαντηση οταν παω στο φρουραρχειο να ρωτησω και απο κοντα
-
- Στρατηγός
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Εμεις που μενουμε Αθηνα που πρεπει να παμε δηλαδη που ειναι αυτο το φρουραρχειο στην Αθηνα να μας δωσουν το αναλογο εισιτηριο για να παρουσιαστουμε με τα εξοδα στρατου που λεει και το χαρτι καταταξης?
Το Φρουραρχείο Αθηνών είναι στο Πάρκο Γουδή, λίγο πιο κάτω από το γήπεδο Badminton.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης