ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ!Velerefontis έγραψε:Και τα εκληκτικα σωβρακα ΜΙΝΕΡΒΑ. Τουλαχιστον αυτα δινανε τοτε. Δεν ξερω, τωρα μπορει να εκσυγχρονιστηκαν και να δινουν GIORGIO ARMANI
Τι να πάρω μαζί μου όταν παρουσιαστώ;
Ρε παιδαι εγω ακομη δεν ξερω τι πρεπει να αγορασω... Ξερει κανενας; Περνοουμε ρουχα μαζι μας τι παζιει οποιος ξερει σας παρακαλω ας μου πει να ξερω να ετοιμαζομαι σιγα σιγα...
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 11
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
capo και diavivasth αγορασα παραλαγη απο το στρατιωτικο πρατηριο 30 ευρω, απο την λαικη φτηνες καλτσες 1 ευρω το ζευγ. Φανελακια παραλλαγης 2.50 το ενα και διαφορα απο μαγαζι με στρατιωτικα ειδη: Σηματακια πεζικου, σκρατς, βερνικι, δελτια θεσεως, πατοι παπουτσιων, φακος, ισοθερμικα, λαστιχακια για το παντελονι,5-6 λουκετα, και συλλογη καθαρθεως οπλου!
θα παρω και αρβυλες αυτες τις μερες... Απο ρουχα μ'αυτα που θα μπεις, μ'αυτα θα βγεις σε 40 μερες και μετα βεβαια μπορεις να παρεις κι αλλα αφου θα βγαινουμε εξωδουχοι. Παρε φορμες-πιτζαμες για μεσα στο θαλαμο αν θες. Επισης βελονα κλωστη και κουμπια πρασινα. Ταλκ για τα παπουτσια, κερματα για τα μηχανηματα, λιγο απορυπαντικο ρουχων, σαμπουαν-αφρολ-ξυριστικα, μωρομαντηλα-χαρτομαντηλα, εσωρουχα, μπλοκακια/στυλους και αθλητικα παπουτσια για τις αθλητικες δοκιμασιες στο τελος οπου αφηνουν να φοραμε τα δικα μας.

διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 1
Ολα καλα τα λες! οσο για αρβυλες δεν ξερω παιδια ο αντρας μου που ειναι 14 χρονια στο στρατο και που ξερει κατι παραπανω μου ειπε να μην παρω γιατι δεν αφηνουν μεσα στο κεντρο! οταν θα παμε μετα μεσα στις μοναδες θα μας αφησουν!
Παιδια ηταν κ η αδερφη μ περσινη σειρα επιτρεπονται αρβυλλες να παρουμε. Καλο ειναι να αγορασετε κ να σας τα φερουν σε επισκεψη αν δ θελετε νατα παρετε απο παρουσιαση κιολας.
Πολιτικα ρουχα πολυ λιγα Γιατι θα εχουμε λιγο χωρο ωστε να τα βολεψουμε...
Οτι θελετε θα μπορειτε και απο κψμ να το παρετε. Μην αγχωνεστε κοριτσια.
μου αρεσει Που εισαι πρακτικηvanilla έγραψε:Πολιτικα ρουχα πολυ λιγα Γιατι θα εχουμε λιγο χωρο ωστε να τα βολεψουμε...
οσο γι αυτο που λες να εισαι σιγουρος αχαχαχD.Y.K έγραψε:Σωστό και αυτό.
Θα πέσει πολύ #@$#@$#@ στο ΚΕΝ.
ευχαριστω πολυ...ΟΑΑΕΕ02 έγραψε:μου αρεσει Που εισαι πρακτικηvanilla έγραψε:Πολιτικα ρουχα πολυ λιγα Γιατι θα εχουμε λιγο χωρο ωστε να τα βολεψουμε...

cristi έγραψε:οσο γι αυτο που λες να εισαι σιγουρος αχαχαχD.Y.K έγραψε:Σωστό και αυτό.
Θα πέσει πολύ #@$#@$#@ στο ΚΕΝ.
χαχαχαχαχαχαχα
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
- Επάγγελμα: Μηχανολογος
ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΙ... 

Σκονη 'daktarin' κανα δυο κουτακια σιγουρα μου το ειχαν πει οταν πηγα φανταρος ριχνεις μεσα στις καλτσες η στις αρβυλες ειναι σαν ταλκ αλλα σε προστατευει απο τους μυκητες στα ποδια επειδη φοραμε αρβυλες ολη μερα σε σωζουν ειναι δοκιμασμενο περισοτερα κουτακια ακομα καλυτερα ειναι πολλες οι μερες
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 3
Μονο την καρδια και το μυαλο μας να παρουμε και ειμαστε ενταξει. Αφου μπηκαμε... Εξαλλου τα περισσοτερα μπορουμε να τα βρουμε και στο κψμ. Εχουν τα παντα αφρους, υπνοσακους, ξυραφια, μεχρι και ταλκ εχουν. Και να ξεχασετε κατι θα το βρειτε εκει.
Ή μπορει να σας το φερει καποιος δικο σας στη πυλη
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης