Φοιτητική άδεια

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 32

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από Greek_Army »

Που παρουσιάζεσαι; Για να σου πω αν θα έχεις χρόνο για διάβασμα. Όσο για το μάθημα είναι θέμα του διοικητή σου αν μπορεί να σε αφήσει. Είναι πολύ δύσκολο πριν την ορκομωσία να πάρεις άδεια

VasilisP

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από VasilisP »

Παρουσιάζομαι στο ΚΕΠΒ (Θήβα).
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Φοιτητική άδεια

Θα έχεις τότε. Είναι χαλαρό κέντρο μην αγχώνεσαιΕικόνα
pitskulis
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από pitskulis »

Φίλε όταν μάθεις πες μας κι εμάς γιατί με ενδιαφέρει κι εμένα.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ »

Γεια σας παιδιά! Συγχαρητήρια στο site για τη βοήθεια που μας δίνει. Γράφω για πρώτη φορά! Παρουσιάζομαι Κόρινθο 6ο ΣΠ με την Β ΕΣΣΟ 2010 στις 11 Μαίου. Είμαι φοιτητής και χρωστάω 2 μαθήματα που λογικά θα δωθούνε στις 15 &16 Ιουνίου! Υπάρχει περίπτωση να μου δώσουνε άδεια εάν βρίσκομαι ακόμη στο κέντρο; Είναι δύσκολο; Το κακό είναι ότι πέφτει συμπτωματικά πάνω στις μέρες που λογικά θα δωθούνε οι μεταθέσεις! Δυστυχώς τα μαθήματα αυτά δεν σηκώνουνε αναβολή!Εικόνα. Ας απαντήσει κανένας ρε παίδες! Ευχαριστώ!
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από Nassos »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:Γεια σας παιδιά! Συγχαρητήρια στο site για τη βοήθεια που μας δίνει. Γράφω για πρώτη φορά! Παρουσιάζομαι Κόρινθο 6ο ΣΠ με την Β ΕΣΣΟ 2010 στις 11 Μαίου. Είμαι φοιτητής και χρωστάω 2 μαθήματα που λογικά θα δωθούνε στις 15 &16 Ιουνίου! Υπάρχει περίπτωση να μου δώσουνε άδεια εάν βρίσκομαι ακόμη στο κέντρο; Είναι δύσκολο; Το κακό είναι ότι πέφτει συμπτωματικά πάνω στις μέρες που λογικά θα δωθούνε οι μεταθέσεις! Δυστυχώς τα μαθήματα αυτά δεν σηκώνουνε αναβολή!Εικόνα. Ας απαντήσει κανένας ρε παίδες! Ευχαριστώ!

Αυτό φίλε μου είναι θέμα Διοικητή. Αν είσαι τυχερός και οι μεταθέσεις βγούν αργότερα ή έχεις ειδικότητα που θα σε κρατήσει παραπάνω ημέρες στο 6ο ΣΠ, τότε καλώς.
eimai_psaromenh
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από eimai_psaromenh »

Να ρωτησω κατι; Τι γινεται αν ενα φανταρος ζηταει φοιτητικη αδεια αλλα δεν του την δινουν με την δικαιολογια οτι η μοναδα δεν εχει πολλους φανταρους κ δεν μπορει να φυγει κανεισ;

patriot
Λοχίας
Λοχίας

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από patriot »

Απλό... Δεν του δίνουν την άδεια...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Φοιτητική άδεια

eimai_psaromenh έγραψε:Να ρωτησω κατι; Τι γινεται αν ενα φανταρος ζηταει φοιτητικη αδεια αλλα δεν του την δινουν με την δικαιολογια οτι η μοναδα δεν εχει πολλους φανταρους κ δεν μπορει να φυγει κανεισ;

Δεν είναι υποχρεωτικό να δίνουνε φοιτητικές άδειες είναι καθαρά στο χέρι του διοικητή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Πέμ Ιουν 10, 2010 8:32 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Harris

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από Harris »

Γειά σας! Τον Αύγουστο παρουσιάζομαι. Το πρόβλημα μου είναι οτι επέλεξα να μπω στον στρατό ώστε να τελειώσω με την υποχρέωση αλλά αφήνω πίσω μια σχολη. Τον Σεπτέμβρη ξεκινά η δεύτερη εξεταστική (μιας και σπουδάζω σε Τ. Ε. Ι.). Υπάρχει πιθανότητα να μου παραχωρήσουν άδεια εφόσον θα είμαι νεοσύλλεκτος?
Lock
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 3

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από Lock »

Γεια σου,

ειμαι ακριβως σε ιδια κατασταση.
ρωτωντας παλιοτερα και διαβαζοντας αντιστοιχες αποριες, καταλαβα οτι κατα την διαρκεια βασικης εκπαιδευσης και μεχρι την ορκομωσια ειναι απο πολυ δυσκολο εως αδυνατο να παρουμε αδεια φοιτητική.

μετα την ορκομωσια, συνεχιζεται η βασικη εκπαιδευση νομιζω, οπότε και παραμενει επισης πολυ δυσκολο να παρουμε φοιτητ. Αδεια. Τα παντα βεβαια λενε ολοι εξαρτωνται από τη διαθεση του καθε διοικητή.

καλη θητεια να εχουμε, και θα ερθει και το πτυχιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lock την Πέμ Ιούλ 01, 2010 8:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Lock
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 3

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από Lock »

Greek_Army έγραψε:Που παρουσιάζεσαι; Για να σου πω αν θα έχεις χρόνο για διάβασμα. Όσο για το μάθημα είναι θέμα του διοικητή σου αν μπορεί να σε αφήσει. Είναι πολύ δύσκολο πριν την ορκομωσία να πάρεις άδεια

καλησπέρα,
μηπως ξερεις αν στο ΚΕΔΒ ΚΑλαματας (Διαβιβασεις) υπαρχει εστω και λιγος χρονος για διαβασμα κατα την βασικη εκπαιδευση; Και γενικα μετα απο ενα μηνα από την ημερα που μπαινουμε, ειναι σχετικα ευκολο να δωθει φοιτητικη αδεια εστω 2 ημερων;
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lock την Σάβ Ιούλ 17, 2010 12:32 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
John

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από John »

Παιδια δεκεμβριο δινω proficieny αλλα θα ειμαι μεσα καταδρομεας δικαιουμαι αδεια εστω ενα 24ωρο την ημερα των εξετασεων; Η εξαρταται καθαρα απτην διαθεση του εκαστοτε διοικητη;

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 11

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από yandr »

Μάλλον εξαρτάται από τον διοικητή.
jtagos

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από jtagos »

Γεια σας παιδες. Μπαινω Αυγουστο καλαματα και εχω κατι μαθηματα για σχολη στην αθηνα στην εξεταστικη σεπτεμβριου. Δινω τα μαθηματα 1,2,3 σεπτεμβρη.Παιζει να μου δωσουν φοιτητικη ΑΔΕΙΑ; Μπαινω 16/8
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες