μια χαρα εισαι δεν εχεις προβλημα. Εγω ειμαι 1,71 και 58 κιλα.anastasia έγραψε:50 κιλα κ 1,66 με 1,67 υψος
Δείκτης Μάζας Σώματος για ΕΠΟΠ
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 2
Δείκτης Μάζας Σώματος για ΕΠΟΠ (2010)
Οκ... Νασαι καλα...
Ευτυχος δεν εχοθμε τετοιο προβλημα με την καρδια μας χερει κανεις ειμαι 1.92 και 112 κιλα με κοωοθνε αλλα γιμνασμενος με λιγη γραμοση
Με ΔΜΣ 30,9 Θεωρεισε παχυσαρκος. Τωρα ομως δε ξερω τι γινεται... Ας απαντισει καποιος, εχει καποιο οριο κιλων;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
- Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ
kostask έγραψε:Με ΔΜΣ 30,9 Θεωρεισε παχυσαρκος. Τωρα ομως δε ξερω τι γινεται... Ας απαντισει καποιος, εχει καποιο οριο κιλων;
o δεικτης μαζας σωματος πρεπει να ναι 20-25 που ναι το κανονικο. Κατω απο 20 ειναι αδυνατος πανω απο 25 υπερβαρος!
Υπάρχει περίπτωση να κοπεί κάποια γιατί το βάρος της είναι πολύ λιγότερο από το κανονικό; Ή αυτό παίζει μόνο για τους υπέρβαρους;
Αν έχει μεγάλη διαφορά υπάρχει πιθανότητα να κοπεί.
Πάντως για 1-2 κιλά δεν υπάρχει πρόβλημα.
Πάντως για 1-2 κιλά δεν υπάρχει πρόβλημα.
Παντως εμας μας μετρησανε υψος, βαρος με ρουχα αλλα ξυπολυτους.
δεν υπηρχε χαλαροτητα με το υψος, αντιθετως ενας ντοκ οπου εβλεπε οτι ηταν κοντα στο οριο ή παρακατω σηκωνόταν και επεβλεπε να μην γινει παρασπονδια και το πατουσε προς τα κατω.
παντως και καποια κιλα παραπανω να εχεις δεν σε κοβουν, απλα αν ειναι αρκετα θα σε βγαλουν Ι2. Μονο αν ειναι πολλα παραπανω κιλα θα σε στειλουν για περεταιρω εξετασεις και θα σε κοψουν. Πχ καποιο αγορι 1,75 με 95 κιλα το βγαλανε ι2, ενω αλλο με 115 το κοψανε, μιλαμε για τετοια μεγεθη
δεν υπηρχε χαλαροτητα με το υψος, αντιθετως ενας ντοκ οπου εβλεπε οτι ηταν κοντα στο οριο ή παρακατω σηκωνόταν και επεβλεπε να μην γινει παρασπονδια και το πατουσε προς τα κατω.
παντως και καποια κιλα παραπανω να εχεις δεν σε κοβουν, απλα αν ειναι αρκετα θα σε βγαλουν Ι2. Μονο αν ειναι πολλα παραπανω κιλα θα σε στειλουν για περεταιρω εξετασεις και θα σε κοψουν. Πχ καποιο αγορι 1,75 με 95 κιλα το βγαλανε ι2, ενω αλλο με 115 το κοψανε, μιλαμε για τετοια μεγεθη
Σε ποιο σώμα αναφέρεσαι;
Καλή επιτυχία!
Κ αν τα κιλά είναι 46; Σε κόβουν κ κει?mary έγραψε: Παντως εμας μας μετρησανε υψος, βαρος με ρουχα αλλα ξυπολυτους.
Δεν νομιζω. Ειχαμε πολυ αδυνατα ατομα, αλλα τα ειδα στα αθληματα οποτε δεν τους κοψανε.
Και οι δυο περιπτωσεις παιζουν. Ειδικα στις γυναικες γτ μεχρι ι2 σε βγαζουν... Νομιζω... Δεν ειμαι απολυτα σιγουρη. Θελουν να εισαι στα ορια αναλογα με το υψος κ το βαρος σου...
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 4
Δείκτης Μάζας Σώματος για ΕΠΟΠ
Εγω θελω να κανω μια αλλα ερωτηση σχετικα με τα κιλα, υπάρχει περιπτωση να βγω ι3 λογω κιλων; Εχω 28 δεικτη μαζας σωματος δηλαδη 1ο σταδιο παχυσαρκιας αλλα ειμαι αρκετα γυμνασμενος οποτε δεν ειμαι οντως παχυσαρκος
"Αεί ο Θεός ο Μέγας γεωμετρεί" Πλάτων (427 π.Χ. - 347 π.Χ.)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης