Κατάταξη Επιλαχόντων ΛΦ (2017)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Στρατός και θητεία
PRODEATOR
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 10
Επάγγελμα: Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού

Δημοσίευση από PRODEATOR »

gr_ar έγραψε:
PRODEATOR έγραψε:Δεν ξέρω αλλά πιστεύω χρειάζεται σκληραγώγηση λίγο περισσότερο από τη μόρφωση λόγω παραμεθορίου. Η μόρφωση που θα σου χρησιμέψει; Λόγω συγγενικού περιβάλλοντος και δυστυχώς για σένα δεν γνωρίζω μόνο από εμπορικό ναυτικό Εικόνα Αν έχεις να γράψει κάτι χρήσιμο γράφτο, μην κάνεις κριτική. Αντί να κοιτάξετε τι θα κάνετε κράζετε όλοι τους επιλαχόντες, πολλά χάλια.

Καλά κρασιά, που είδες να γράφω πως είμαι κατά της πρόσληψης των επιλαχόντων; Εγώ απλά αναφέρω πως μην το παρακάνουμε και παραμυθιάζουμε τον κόσμο πως όποιος υπηρέτησε στις Ε. Δ. Είναι κομμάντο και λοιπές ιστορίες. Και τζίφος ξέρεις από Λ/Σ. Για αυτό άσε τα γελάκια. Όταν φορέσεις την στολή εσύ και όχι ο κουνιάδος ή ο ξάδερφος σου έλα να μου πεις να κάνω ή όχι κριτική. Το βρήκαμε τώρα. Αραδιάζουμε δύο μπαρούφες στο ίντερνετ και γινόμαστε όλοι γνωστικοί... Ρε τι τραβάμε.

Ανέφερε μου ποιες έίναι οι μπαρούφες και που είπα οτι όποιος υπηρέτησε Ε. Δ είναι κομάντο. Περιμένω.

PRODEATOR

Παύλος έγραψε:
PRODEATOR έγραψε:

Απλά απαντάω σε ερωτήματα που γνωρίζω όπως με βοήθησαν και μένα πριν κάποια χρόνια σε αυτό το φόρουμ και πορεύθηκα αντλώντας πληροφορίες από εδώ. Κάτσε στα αυγά σου και μην σχολιάζεις. Χαίρω πολύ για τα γιοτόμπαλα στις ειδικές. Για λιμενοφύλακας πιο πολλ'α προσφέρει ένας Ε. Δ παρά κάποιος που έχει 19 απολυτήριο και δεν μπορεί να δέσει τα κορδόνια του

Όπως σου έγραψα και στο προηγούμενο μήνυμά μου, ασχολείσου με το Εμπορικό Ναυτικό που είναι το στοιχείο σου και μην ασχολείσαι με το Λιμενικό Σώμα. Είσαι άσχετος και δεν είσαι σε θέση να τοποθετείσαι επί παντώς επιστητού. Έλα μου πανεπιστήμονα απ'τα lidl.

Τουλάχιστον έχω κάτι να ασχοληθώ Πρώτον σε σχέση με σενα κλαψα. Δέυτερον στις Αεν υπάρ χει διοικητήριο λιμενικών που όσοι έίναι εκεί είναι απόφοιτοι ΑΕΝ το 90% που μπήκαν με προκύρηξη , και τρίτον στο τέταρτο έτος γίνεται ενημέρωση για τη δυνατότητα που έχουν οι απόφοιτοι ΑΕΝ να δυμμετάσχουν σε προκυρήξεις λιμενικου, απο λιμενικούς επιθεωρητές του port state control, που ήταν παλιοί σπουδαστές ΑΕΝ , και πλέον αξιωματικοί στο λιμενικό και ενημερωνουν τους σπουδαστές για της συνθήκες της δουλειάς και τη σταδιοδρομία. Δεν λέω άλλες λεπτομέρειες γιατί είσαι άσχετος και στην θέση σου δεν θα σχολίαζα άλλο να εκτεθώ περισσότερο. Καλή κλάψα.

gr_ar

Δημοσίευση από gr_ar »

PRODEATOR έγραψε:
gr_ar έγραψε:
PRODEATOR έγραψε:Δεν ξέρω αλλά πιστεύω χρειάζεται σκληραγώγηση λίγο περισσότερο από τη μόρφωση λόγω παραμεθορίου. Η μόρφωση που θα σου χρησιμέψει; Λόγω συγγενικού περιβάλλοντος και δυστυχώς για σένα δεν γνωρίζω μόνο από εμπορικό ναυτικό Εικόνα Αν έχεις να γράψει κάτι χρήσιμο γράφτο, μην κάνεις κριτική. Αντί να κοιτάξετε τι θα κάνετε κράζετε όλοι τους επιλαχόντες, πολλά χάλια.

Καλά κρασιά, που είδες να γράφω πως είμαι κατά της πρόσληψης των επιλαχόντων; Εγώ απλά αναφέρω πως μην το παρακάνουμε και παραμυθιάζουμε τον κόσμο πως όποιος υπηρέτησε στις Ε. Δ. Είναι κομμάντο και λοιπές ιστορίες. Και τζίφος ξέρεις από Λ/Σ. Για αυτό άσε τα γελάκια. Όταν φορέσεις την στολή εσύ και όχι ο κουνιάδος ή ο ξάδερφος σου έλα να μου πεις να κάνω ή όχι κριτική. Το βρήκαμε τώρα. Αραδιάζουμε δύο μπαρούφες στο ίντερνετ και γινόμαστε όλοι γνωστικοί... Ρε τι τραβάμε.

Ανέφερε μου ποιες έίναι οι μπαρούφες και που είπα οτι όποιος υπηρέτησε Ε. Δ είναι κομάντο. Περιμένω.

Τα σχόλιο που έκανες ". Για λιμενοφύλακας πιο πολλ'α προσφέρει ένας Ε. Δ παρά κάποιος που έχει 19 απολυτήριο και δεν μπορεί να δέσει τα κορδόνια του" αυτό υποδηλώνουν. Δηλαδή όποιος δεν έχει πάει Ε. Δ αλλά έχει υπηρετήσει σε μάχιμη μονάδα ΤΘ στον Έβρο και έχει ένα καλό βαθμό απολυτήριου δεν μπορεί να δέσει ούτε τα κορδόνια του... Και ύστερα ξύπνησες.

Tα ΠΑΘ ξέρεις με τι πλήρωμα στελεχώνονται; Τι νομίζεις πως είναι όλοι με θητεία στις Ε. Δ;

Για αυτό σου λέω σχολίασε και κάνε κριτική σε αυτά που γνωρίζεις δεν είναι κακό να μην ξέρεις. Όπως και εγώ είμαι άσχετος με το Ε. Ν και δεν παρεμβαίνω.

PRODEATOR

gr_ar έγραψε:
PRODEATOR έγραψε:
gr_ar έγραψε:

Τα σχόλιο που έκανες ". Για λιμενοφύλακας πιο πολλ'α προσφέρει ένας Ε. Δ παρά κάποιος που έχει 19 απολυτήριο και δεν μπορεί να δέσει τα κορδόνια του" αυτό υποδηλώνουν. Δηλαδή όποιος δεν έχει πάει Ε. Δ αλλά έχει υπηρετήσει σε μάχιμη μονάδα ΤΘ στον Έβρο και έχει ένα καλό βαθμό απολυτήριου δεν μπορεί να δέσει ούτε τα κορδόνια του... Και ύστερα ξύπνησες.

Tα ΠΑΘ ξέρεις με τι πλήρωμα στελεχώνονται; Τι νομίζεις πως είναι όλοι με θητεία στις Ε. Δ;

Για αυτό σου λέω σχολίασε και κάνε κριτική σε αυτά που γνωρίζεις δεν είναι κακό να μην ξέρεις. Όπως και εγώ είμαι άσχετος με το Ε. Ν και δεν παρεμβαίνω.

Διάβασε και τα προηγούμενα μυνήματα που είχαν γράψει και δες που αναφερόμουν.. Ότι να ναι κατάλαβες!

gr_ar

Δημοσίευση από gr_ar »

PRODEATOR έγραψε:
Διάβασε και τα προηγούμενα μυνήματα που είχαν γράψει και δες που αναφερόμουν. Ότι να ναι κατάλαβες!

Σορρυ μεγάλε αλλά δεν θα κάτσω να αναλύσω την κάθε μπαρούφα σου. Μια χαρά κατάλαβα τι εννοείς. Απλά εσύ δεν στρίβεις προς την σωστή κατεύθυνση... Το να έχει κάποιος/α πτυχία (εσύ τους εννοείς χαρτιάδες) δεν τον κάνει άχρηστο ούτε λιγότερο ικανό από κάποιον Ε. Δ. Για να εισέλθει στο Λιμενικό Σώμα.

Βασικά ξέρεις τι γίνεται με εσένα; Δεν μπορείς να στηρίξεις τα λεγόμενα σου ή απλά δεν κατανοείς τον γραπτό λόγο. Πρέπει κάποιος να σου γράφει με ώρες και αναλυτικά για να το καταλάβεις, δεν γίνεται έτσι διάλογος όμως... Αλλά δεν σε κόβω να τα πιάνεις οπότε παύω να ασχολούμαι.

Αξιωματικός Λ.Σ.

Δημοσίευση από Αξιωματικός Λ.Σ. »

Έτυχε και διάβασα το συγκεκριμένο νήμα γιατί έψαχνα κάτι άλλο και πραγματικά απορώ με μερικούς από εσάς...

Είμαι εν ενεργεία Αξιωματικός του Λ. Σ. Και προφανώς ξέρω πολύ καλά τι επικρατεί στο σώμα. Έχω υπηρετήσει κανονικά στην παραμεθόριο αρκετά χρόνια και μάλιστα σε νησί που το μεταναστευτικό ήταν τότε στο peak του, οπότε σας προλαβαίνω, προκειμένου να λείψουν τα πικρόχολα σχόλια...

Το ότι το Λ. Σ. Προτίμησε να πάρει επιλαχόντες από το να κάνει καινούριο διαγωνισμό, είναι μία κίνηση προκειμένου να πάρει γρήγορα κόσμο καθώς οι προκηρύξεις καθυστερούν. Το αν υπήρξαν και πολιτικές πιέσεις δεν το γνωρίζω. Έχω όμως την άποψη ότι η κίνηση αυτή με τους επιλαχόντες είναι σαφώς άδικη για πολλούς λόγους. Κάποιοι από αυτούς που θα μπουν δεν πληρούν καν πλέον το κριτήριο της ηλικίας. Εν ολίγοις, από τη μία η προκήρυξη ζητούσε άτομα μέχρι συγκεκριμένης ηλικίας και στην ουσία αυτό παρακάμπτεται... Και επίσης, εννοείται ότι είναι άδικο καθώς με τον τρόπο αυτό δε δίνεται η ευκαιρία σε ένα άλλο παιδί να προσπαθήσει να μπει γιατί οι θέσεις θα πληρωθούν από επιλαχόντες!

Η κοπέλα (liontarina) η οποία απλά εξέφρασε το ότι νιώθει αδικημένη και πέσατε κάποιοι να τη φάτε λέγοντάς την φάλαινα και άλλες μπαρούφες, προσωπικά θεωρώ ότι έχει δίκιο. Στην τελική ένα παράπονό της εξέφρασε, δε σας είπε και καμπούρηδες, χαλαρώστε λίγο.

Όσο για εσάς που το παίζετε μάχιμοι και ράμπο, αράξτε... Γιατί σε 10 χρόνια από τώρα, ακόμα και αν σας πάνε υποχρεωτικά στα ΚΕΑ, σας βλέπω να κάνετε αναφορές για να αποχαρακτηριστείτε και στην περίπτωση που μετά σας έχουν σε κάνα σκάφος να ζητάτε να φύγετε και να παρακαλάτε τον εκάστοτε Λιμενάρχη με κλάψα ή/και με βύσμα να σας βάλει με Ημερήσια Διαταγή σε γραφείο και μάλιστα σε κάποιο εύκολο. Αυτά τα έχω δει να γίνονται, δεν τα βγάζω από το κεφάλι μου. Και όσοι υπηρετούν στο Σώμα γνωρίζουν καλά ότι ισχύουν. Κι αφού σας βάλουν λοιπόν τους μισούς σε γραφεία, να μην ξέρετε ή να μην έχετε διάθεση να μάθετε κάτι και να λέτε την ατάκα "εγώ Λ/Φ είμαι. Όχι γραφιάς"... Οπότε εδώ έχω να σας πω ότι παίζει ρόλο αν έχετε απολυτήριο 18 ή αν το πήρατε με τα χίλια ζόρια...

Το σώμα έχει και μάχιμες Υπηρεσίες αλλά και πληθώρα αρμοδιοτήτων που είτε σας αρέσει είτε όχι η μόρφωση παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Καλό είναι να το παίζετε μάχιμοι αλλά πείτε τα αυτά σε κανέναν που είναι εκτός και δεν ξέρει πως λειτουργεί το σύστημα. Το 90% από εσάς που τώρα λέτε μεγάλα λόγια ότι θα σας έχουν στα σκάφη, ότι είστε μάχιμοι, ότι θα πάτε ΚΕΑ και άλλα τέτοια, σε 10 χρόνια το πολύ θα έχετε βάλει ο, τι βύσμα μπορείτε για να μπείτε σε γραφείο και μετά θα είστε και εκεί αντιπαραγωγικοί γιατί θα λέτε ότι εσείς δεν είστε γραφιάδες...

Και όπως προείπα, εννοείται ότι το να παίρνεις επιλαχόντες είναι άδικο. Δε δίνεις με τον τρόπο αυτό τη δυνατότητα σε κάποιον να εισαχθεί που και επιθυμεί και έχει όλα τα προσόντα και ενδεχομένως αξίζει περισσότερο γιατί έχει περισσότερα μόρια... Όλα τα άλλα λέγονται γιατί έτσι μας συμφέρει!

ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

Δημοσίευση από ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ »

ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΘΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.Πράξη έγινε η δέσμευση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρή Δρίτσα, να εισαχθούν στο λιμενικό σώμα 76 Δόκιμοι υπαξιωματικοί και 69 δόκιμοι σημαιοφόροι, που σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας το 2014 σε σχετικό διαγωνισμό μπορεί να είχαν λάβει υψηλότερη βαθμολογία από επιτυχόντες συνυποψηφίους τους, αλλά ήταν επιλαχόντες.

Έτσι στο δυναμικό του λιμενικού μπαίνουν από σήμερα οι 76 δόκιμοι υπαξιωματικοί ενώ στις 3 Φεβρουαρίου θα καταταγούν και οι 69 Δόκιμοι Σημαιοφόροι.

Όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου ο αρμόδιος υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας, ενεργοποίησε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να εξεταστούν καταγγελίες για αδικίες που είχαν προκύψει στους συγκεκριμένους διαγωνισμούς, τις οποίες ήδη ως βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε επισημάνει.

«Η δικαίωση των επιλαχόντων Δοκίμων Υπαξιωματικών και Σημαιοφόρων, καθώς και ο διαγωνισμός 49 Λιμενοφυλάκων μέσω ΑΣΕΠ, που προκηρύχθηκε στις αρχές του 2016, αποτελούν έμπρακτη επιβεβαίωση του προσανατολισμού της κυβέρνησης στις αρχές της διαφάνειας και της αξιοκρατίας, ενώ ενισχύει τη δέσμευση και το στόχο για ένα μόνιμα δικαιότερο σύστημα εισαγωγής στο Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή που δε δίνει αφορμές αμφισβήτησης των διαδικασιών, αλλά αντίθετα θα αναβαθμίζει το κύρος του Σώματος», τονίζεται στην ανακοίνωση του υπουργείου.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/304102/katatassodai-sto-limeniko-76-dokimoi-upaxiomatikoi-kai-69-dokimoi-simaioforoi/#ixzz4uikswtov
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

ΛΦ 2017 αναμένων

Δημοσίευση από ΛΦ 2017 αναμένων »

Ναι, αλλά είχαν κάνει καταγγελία...Στους ΛΦ 2015, δεν υπήρξε πείραγμα των βαθμολογιών...

Στις παλιές προκηρύξεις τα διόρθωναν με μολύβι... οπότε καταλαβαίνετε.

ρρ

Δημοσίευση από ρρ »

Είμαι και εγώ ένας εκ των επιλαχόντων και μόλις ανακάλυψα το παρόν νήμα. Έκατσα και διάβασα όλα σας τα μηνύματα και πραγματικά, όχι επειδή είμαι ένας από τους επιλαχόντες, απορώ Με το μένος, την κακεντρέχεια και την ζήλια ορισμένων κακομαθημένων, που μόνο την πάρτη της κοιτούν αγνοώντας το ότι αποτελούμαι και εμείς κομμάτι της κοινωνίας, με όλα τα δεινά και τις παθογένειες που την απαρτίζουν. Κύριοι και κυρίες, εγώ δεν θα μπω στο τρυπάκι να αντιπαρατεθώ ή να χρησιμοποιήσω άσχημες εκφράσεις όπως έκαναν ορισμένοι άλλοι, αλλά θα σας ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου, να έχετε ΥΓΕΊΑ πάνω απ'όλα και να καταφέρετε και εσείς με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο να διεκδικήσετε ένα καλύτερο αύριο για εσάς και τους οικείους σας.
Αξιωματικός Λ.Σ.

ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ έγραψε:ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΘΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.Πράξη έγινε η δέσμευση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρή Δρίτσα, να εισαχθούν στο λιμενικό σώμα 76 Δόκιμοι υπαξιωματικοί και 69 δόκιμοι σημαιοφόροι, που σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας το 2014 σε σχετικό διαγωνισμό μπορεί να είχαν λάβει υψηλότερη βαθμολογία από επιτυχόντες συνυποψηφίους τους, αλλά ήταν επιλαχόντες.

Έτσι στο δυναμικό του λιμενικού μπαίνουν από σήμερα οι 76 δόκιμοι υπαξιωματικοί ενώ στις 3 Φεβρουαρίου θα καταταγούν και οι 69 Δόκιμοι Σημαιοφόροι.

Όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου ο αρμόδιος υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας, ενεργοποίησε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να εξεταστούν καταγγελίες για αδικίες που είχαν προκύψει στους συγκεκριμένους διαγωνισμούς, τις οποίες ήδη ως βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε επισημάνει.

«Η δικαίωση των επιλαχόντων Δοκίμων Υπαξιωματικών και Σημαιοφόρων, καθώς και ο διαγωνισμός 49 Λιμενοφυλάκων μέσω ΑΣΕΠ, που προκηρύχθηκε στις αρχές του 2016, αποτελούν έμπρακτη επιβεβαίωση του προσανατολισμού της κυβέρνησης στις αρχές της διαφάνειας και της αξιοκρατίας, ενώ ενισχύει τη δέσμευση και το στόχο για ένα μόνιμα δικαιότερο σύστημα εισαγωγής στο Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή που δε δίνει αφορμές αμφισβήτησης των διαδικασιών, αλλά αντίθετα θα αναβαθμίζει το κύρος του Σώματος», τονίζεται στην ανακοίνωση του υπουργείου.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/304102/katatassodai-sto-limeniko-76-dokimoi-upaxiomatikoi-kai-69-dokimoi-simaioforoi/#ixzz4uikswtov

Πολλά δημοσιεύματα υπήρξαν τότε για το θέμα αυτό. Αυτό τι σημαίνει;Ότι όταν θες κόσμο πρέπει να εξαντλείς τον πίνακα επιλαχόντων και όχι να κάνεις νέα προκήρυξη; Και έτσι να μη δίνεις την ευκαιρία και σε άλλους πιθανόν καλύτερους να διεκδικήσουν μία θέση; Το ξέρεις ότι επειδή πήρε τόσους Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς μαζεμένους θα αργήσει πολύ να ξαναπάρει; Ξέρεις τι σημαίνει αυτό;

Ότι ένα παιδί που το 2014 που βγήκε προκήρυξη για Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς ήταν 23 και ήταν φαντάρος (γιατί τέλειωσε στην ώρα του τις σπουδές του και πήγε καπάκι για να βρει μετά δουλειά) πιθανόν δε θα μπορέσει ποτέ να διεκδικήσει θέση στο Λ. Σ. Γιατί θα φτάσει 27 του χρόνου και θα περάσει το ηλικιακό όριο. Ήδη έχουμε 2017 και δεν προβλέπεται άμεσα να τρέξει κάποια προκήρυξη. Γιατί να γίνει αυτό και γιατί να μην πάρει κόσμο με νέα Προκήρυξη; Γιατί να στερείται με τον τρόπο αυτό το δικαίωμα κάποιου να διεκδικήσει μία θέση που πιθανόν αξίζει;

Μη λέτε ο, τι σας έρχεται, ελαφρά τη καρδία, μόνο και μόνο επειδή σας βολεύει...

Τι δικαίωση και πράσινα άλογα; Τους είχε τάξει το Λιμενικό ότι θα τους πάρει και δικαιώθηκαν κιόλας; Από που κι ως που;

Είναι κατάφωρα άδικο το να παίρνεις κόσμο από επιλαχόντες και σας έχω αναλύσει πιο πάνω το γιατί. Μη λέμε μόνο ο, τι μας συμφέρει!

Αξιωματικός Λ.Σ.

ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ έγραψε:ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΘΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.Πράξη έγινε η δέσμευση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρή Δρίτσα, να εισαχθούν στο λιμενικό σώμα 76 Δόκιμοι υπαξιωματικοί και 69 δόκιμοι σημαιοφόροι, που σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας το 2014 σε σχετικό διαγωνισμό μπορεί να είχαν λάβει υψηλότερη βαθμολογία από επιτυχόντες συνυποψηφίους τους, αλλά ήταν επιλαχόντες.

Α. Και όσο για την "υψηλότερη βαθμολογία" που λέει το δημοσίευμα, υψηλότερη βαθμολογία τύχαινε να έχουν άτομα της γενικής κατηγορίας σε σχέση με τους πολύτεκνους. Αυτό συμβαίνει σε κάθε διαγωνισμό του δημοσίου και γι αυτό το λόγο προβλέπονται και οι ειδικές κατηγορίες, για να βοηθηθούν κάποιοι. Και στους διορισμούς δημοσίων υπαλλήλων το ίδιο συμβαίνει. Τι σημαίνει αυτό; Ότι πρέπει να τους πάρει όλους;

Ας μην παραλογιζόμαστε. Εντάξει, καλά να ναι τα παιδιά που μπήκαν, αλλά μην τρελαθούμε ότι "δικαιώθηκαν" κιόλας! Δικαιώθηκαν ως προς τι;

Στέλιος πα

Δημοσίευση από Στέλιος πα »

Δεν μπορώ να καταλάβω εσάς του επιλαχόντες εφόσον έγινε το δικό σας θα μπείτε στο σώμα για ποιο λόγο κάθεστε και Ασχολείστε με το τι γράφουμε εδώ πέρα. Θεωρώ βλακεία αυτό που κάνετε να κάθεστε και να τα χώνεται σε άτομα που ήθελαν να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό . καθε ένας που γράφει εδώ πέρα θα ήθελε μια θέση στο λιμενικό . οποτε δείξτε λίγο σεβασμό για τό πως νιώθουμε εμείς αυτή τι στιγμή που ίσως δεν θα ξαναβγεί διαγωνισμός... και δεν μπορεί ο κάθε 20 χρόνος να λέει κακομαθημένους άτομα τα οποία δεν γνωρίζει. ολοι ξαφνικά έγιναν Ράμπο και μάχιμοι , και αυτοί που Κοιτάζεται τον ευατο σας είστε οι επιλαχόντες. ΒΥΣΜΑ ΠΑΝΤΟΥ...
...

Δημοσίευση από ... »

http://www.bloko.gr/2017/10/101.html?m=1
Δημήτρης

Δημοσίευση από Δημήτρης »

Όσο αφορά το θέμα των ΚΕΑ πραγματικά λυπάμαι για μερικούς που είναι στο σώμα και είναι βαθιά νυχτωμένοι για το τινγινεται και ποσό μάλλον βαθμοφόροι! Εμείς υπογράψαμε ότι σε περίπτωση που υπάρχει υπηρεσιακές αναγκαγκες Κα υπηρετήσουμε σε ειδικές μονάδες θα πρέπει να κάτσουμε 10 χρόνια. όχι ότι θα μας αναγκάσουν να πάμε! Σχολείο ΚΕΑ έχει να βγει αρκετά(από το 2013 αν δεν κάνω λάθος) χρόνια ενδέχεται να βγει τώρα με μικρή επιφύλαξη πάντα και οι θέσεις που θα βγάλει θα είναι ελάχιστες γτ ευνόητους λόγους! Όποτε θα γίνει μάχη για το ποιος θα πρώτο μπει θα πέσουν τηλέφωνα για να μπεις και όχι για να μην μπεις! Γιατί το περιμένουν πως και πως ΥΠΞ Και ΑΞ αλλά και πολλοί ΛΦ όποτε καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει έχεις δόντι μπαίνεις Δν έχεις παραμένεις αποκτάς ΛΦ σε κάποιο νησί!
Άβαταρ μέλους
manolis88
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από manolis88 »

Φωτογραφική πρόσληψη ; και έχει γράψει νόμο μέσα που ανάφερει ότι είναι νόμιμο, επικαλείται ηλικία δηλαδή όσοι υποψήφιοι δικαιώνονται από πρόσφυγες η οι υπαξιωματικοι του 14 που μπήκαν ένα χρόνο μετά ήταν φωτογραφική η πρόσληψη τους; Καλώ το υπουργείο να τρέξει διαγωνισμό απορώ πως ένα σοβαρό σιτε αναρτα τέτοιες γελοιοτητες
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες