Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος που δικαιώθηκε από την προκήρυξη του 2011, αλλά μάλλον αναφέρεσαι σε εμένα που δικαιώθηκα από την προκήρυξη του 2007 και οι κύριοι συνέχιζαν να παρανομούν και δεν με έβαλαν ούτε στην προκήρυξη του 2011 μέχρι που γέμισαν με άφθονες δικαστικές αποφάσεις εναντίον τους κλπ κλπ... Σαφώς πάντως αυτό το θέμα με τις στολές κάτι σημαίνει! Εύγε σε όποιον το παρατήρησε!
Το θεμα ειναι να μαθουμε τι γινεται κ με μας τους επιλαχοντες γτ κανενας που εχει ακρες δεν ρωταει κ για μας. Καθε μερα περνω στη σχολη λιμεν. Κ δεν απανταει κανεις.
Όσα τηλέφωνα και να πάρεις δεν θα το σηκώσει κανείς. Ή σχολή ανοίγει μόνο όταν γίνει κατάταξη. Δεν έχει μόνιμο προσωπικό. Όταν είναι να γίνει κατάταξη στέλνουν χαρτιά σε όλα τα λιμεναρχεία και ζητάνε άτομα να γίνουν εκπαιδευτές. Αρα αν δεν γίνει κατάταξη ή σχολή είναι κλειστά. Μην χάνεις τον χρόνο σου
Παίδες καλησπέρα. Πήρα τηλέφωνο στο 2131371566 που είναι το τηλέφωνο το οποίο βρίσκεται στην προκήρυξη και ρώτησα για τους επιλαχόντες που ενδιαφέρει και εμένα. Το μόνο που μου είπε και ηταν απόλυτος ο συγκεκριμένος κύριος είναι ότι δεν έχει περάσει από τα δυο υπουργέια που πρέπει η διάταξη των επιλαχόντων οπότε όλα είναι στον αέρα, και ότι αν πάρουν επιλαχόντες δεν θα καταταχθούν στην ίδια σειρά με τους επιτυχόντες αλλά σε άλλη. Κ ξανα λέω αυτός μου είπε σίγουρα.
Λογικό να σου πουν αυτά απο τη σχολή. Πηγαινουν βάση οτι λέει η προκήρυξη, τι θα μας πουν "Α, εισαι επιλαχων, μεγάλε εχεις ελπίδες, λογικα θα σας πάρουν". οχι βέβαια, και κάτι παραπάνω να ξέρουν δε θα μας το πουν μεχρι να γίνει σίγουρο, δηλαδή να υπογραφθει. Βεβαια, εδω μεσα άλλοι λένε ετσι, άλλοι λέμε αλλιώς. ο καθένας εχει τις πηγές του.. και δε θα στηριχθω στα λεγόμενα ενός ΛΦ που σηκώνει τα τηλέφωνα στη σχολή και του εχουν δώσει να λέει ένα συγκεκριμένο τροπάριο.
Tasos2mal επειδή εσυ και ο cop29 εχετε πολύ έγκυρες πηγές και αυτο φάνηκε καθως ξερατε πραγματα πολυ πριν τα πει και ο ιδιος ο υπουργός. Τι εχετε ακουσει οτι απο της πηγες σας;