Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)
Ρε παιδιά μου φαίνεται ότι δεν ξέρετε να διαβάζετε... Αυτό που αναφέρει το ΦΕΚ είναι για από δω και πέρα και μέχρι και το 2015. Δεν αναφέρεται στις προκηρύξεις που έχουν βγει ήδη εδώ και ένα χρόνο όπως είναι των 725 και των 50... Αυτες εχουνε εγκριθει... Ποσες φορες πρεπει να το πουμε επιτελους... Και επιπλέον αναφέρει για ιδιώτες και όχι για ήδη πυροσβέστες... "Άρθρο 2
Αριθμός εισαγομένων Πυροσβεστικού Σώματος Κατά τα ακαδημαϊκά έτη 2013−2014 και 2014−2015 Στην Πυροσβεστική Ακαδημία δεν εισάγονται ιδιώτες. "
Παρατήρηση/Προειδοποίηση: Απαγορεύονται τα κεφαλαία γράμματα, το επόμενο μήνυμα που θα περιέχει κεφαλαία γράμματα δεν θα δημοσιευτεί.
Αριθμός εισαγομένων Πυροσβεστικού Σώματος Κατά τα ακαδημαϊκά έτη 2013−2014 και 2014−2015 Στην Πυροσβεστική Ακαδημία δεν εισάγονται ιδιώτες. "
Παρατήρηση/Προειδοποίηση: Απαγορεύονται τα κεφαλαία γράμματα, το επόμενο μήνυμα που θα περιέχει κεφαλαία γράμματα δεν θα δημοσιευτεί.
Εχεις δικιο gate21. Βεβαια ο νομος 2226/1994 Εχει Τροποποιηθει σε καποια σημεια του, δεν ειναι ακριβως αυτος. Σε ο, τι αφορα τα ακαδημαϊκα ετη δεν διαφωνησα εξαρχης. Δλδ αυτος που μπαινει πχ. Ιανουαριο του'13 εντασσεται στο ακαδημαϊκο ετος 2012-13 αν κ αυτο παλι μου φαινεται περιεργο. Σε καθε περιπτωση πιστευω να μην αφορα τις προκηρυξεις που εχουν βγει ηδη και θα εννοει απο δω και περα. Απλα στην Ελλαδα πλεον δεν ξερω αν πρεπει να σκεφτομαστε με βαση την κοινη λογικη.
Θεωρητικα αυτοι που μπαινουν τον Ιανουαριο του 2013 ανηκουν στο ακαδημαϊκο ετος 2012-2013. Παρε παραδειγμα αυτους που μπαινουν σε ΤΕΙ και ξεκινουν το εαρινο εξαμηνο ανηκουν σε εκεινο το ακαδημαϊκο ετος. Π. Χ. Αν ξεκινησουν το Φεβρουαριο του 2013 ανηκουν στο ακαδημαϊκο ετος 2012-2013. Αυτο συμβαινει γιατι η Σχολη Ανθυποπυραγων λογιζεται ως ΑΕΙ και ειναι ισοτιμη με σχολες της τριτοβαθμιας εκπαιδευσης και αποτελειται απο ακαδημαϊκα εξαμηνα. Σε οτι αφορα τη Σχολη Πυροσβεστων τωρα δεν ειναι ισοτιμη με σχολες της τριτοβαθμιας εκπαιδευσης και η φοιτηση σε αυτη δεν αποτελειται απο ακαδημαϊκα εξαμηνα. Δηλαδη οι προτασεις ακαδημαϊκο εξαμηνο και ακαδημαϊκο ετος ειναι ατοπες και ακυρες σε συναρτηση με τη Σχολη Πυροσβεστων. Η φοιτηση ειναι 4 κανονικους μηνες και οχι 4 ακαδημαϊκους μηνες. Μην ανησυχεις γιαυτο το ΦΕΚ. Θα μου φαινοταν πολυ παραλογο οπως το εχουν γραψει να εννοουν και τη Σχολη Πυροσβεστων. Το θεμα ειναι να μην κολησει αλλου η διαδικασια. Τι να πω. Μακαρι να προχωρησουν ολα καλα.
Το θέμα είναι ότι για να λειτουργήσει σχολή, μη πω σχολές (δες ΠΠΥ που ήταν 2) χρειάζονται λεφτά και αρκετά. Μπορεί το ΦΕΚ όντως να μην πιάνει τους 725 αλλά αν κολλήσει που το απεύχομαι θα κολλήσει εκεί κατά τη γνώμη μου πάντα.
Καλημερα σεολους. Απο οτι μου ειπε αξιωματικος της πυροσβεστικης απο ενημερωση που ειχε μεσα απο το αρχηγειο Ο διαγωνισμος προχωραει κανονικα και Με πολυ γρηγορους ρυθμους ετσι ωστε να γινουν ολα τα προβλεπομενα πριν το τελος του χρονου. Δλδ αυτα που πρεπει να γινουν απο τις επιτροπες διενεργειας διαγωνισμου θα γινουν ετσι ωστε να ειναι ενταξη (οι επιτροπες) Με τις υποχρεωσεις τους. Απο κει και περα ειναι θεμα αρχηγου. Δικη του εκτημηση ηταν οτι θα ορκιστουμε το δεκεμβριο για να αποφευχθουν μπερδεματα με ορους και περιορισμους στις προσληψεις που αναφερονται στο μεσοπροθεσμο. Μακαρη να βγει αληθινος και σωστες οι προβλεψεις του, πραγμα που το πιστευω και εγω γιατι προκειτε για εναν εξαιρετο σοβαρο και ενημερομενο Ατομο. Αν καποιος Εχει καποια επιπροσθετη πληροφορια ας Την παραθεσει. Ευχαριστω!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 11
Έτσι είναι, όπος λέει ο gumf... Μόνο που δεν είναι θέμα αρχηγού αλλά πολιτικής ηγεσίας... Και να θέλει ο αρχηγός να τους πάρει, αν ο Υπουργός προστασίας του Πολίτη ή κάποιος πιο ψηλά απ' αυτόν πει "όχι", ο αρχηγός δε μπορεί να κάνει πολλά... Γεγονός είναι πάντως ό, τι το σώμα θέλει να τους πάρει... Σε συζήτησή μου με αξιωματικό από το αρχηγείο μου είπε ότι ούτε οι ίδιοι αλλά ούτε και ο αρχηγός ξέρουν αν θα ολοκληρωθεί η διαδικασία οπότε από την πλευρά τους τρέχουν με τις απαραίτητες διαδικασίες ελπίζοντας να μην υπάρξει εμπόδιο από την κυβέρνηση... Και κάτι αλλο, πήραν σήμερα τηλέφωνο ένα φίλο μου που είναι στη Β' κατηγορία, κι έχει ολοκληρώσει τις διαδικασίες, και του είπαν ότι τι δευτέρα θα γίνει κλήρωση γιατί ισσοβαθμεό με κάποιον άλλον... Αυτό είναι καλό σημάδι, είναι μια ένδειξη ότι τρέχουν με τις διαδικασίες κι ίσως έχουμε σύντομα τελικούς πίνακες...
Η διαδικασια προχωραει κανονικοτατα, τα αποτελεσματα θα βγουν τελη δεκεμβριου, δεν ειναι στο χερι ουτε της πυροσβεστικης, ουτε του αρχηγου, ουτε καν του δενδια, ειναι στα χερι του στουρναρα, αυτος θα πει το τελικο ναι. Σε επικοινωνια μου λοιπον με τον γενικο γραμματεα του υπουργειου οικονομικων, μου ειπε οτι η διαδικασια θα προχωρησει κανονικα και τα αποτελεσματα τελη δεκεμβριου, οποτε ας ησυχασουμε ολοι!

Τελη Δεκεμβριου;
hERmes1 έγραψε:Τελη Δεκεμβριου;
ναι τελη δεκεμβριου
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 11
Έτσι είναι...ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ ΕΚΑΜ έγραψε:Η διαδικασια προχωραει κανονικοτατα, τα αποτελεσματα θα βγουν τελη δεκεμβριου, δεν ειναι στο χερι ουτε της πυροσβεστικης, ουτε του αρχηγου, ουτε καν του δενδια, ειναι στα χερι του στουρναρα, αυτος θα πει το τελικο ναι. Σε επικοινωνια μου λοιπον με τον γενικο γραμματεα του υπουργειου οικονομικων, μου ειπε οτι η διαδικασια θα προχωρησει κανονικα και τα αποτελεσματα τελη δεκεμβριου, οποτε ας ησυχασουμε ολοι!
Οταν λετε ειναι στο χερι του Στουρναρα να πει το τελικο ναι, υπαρχει εστω και 1% πιθανοτητα να μη το πει; Και αυτο οτι ειναι στο χερι του υπ. Οικονομικων απο που το μαθατε; Αφου το κονδυλι εχει εγκριθει απο περυσι.
Φιλε επειδη μαλλον δεν ξερεις μην γραφεις οτι σου κατεβει στο κεφαλι, ασχετο το ενα με το αλλο, τα σωματεια μπορει να θελουν να παρουν και ολους τους επιλαχοντες Π. Π. Υ τι σημαινει αυτο οτι δεν θα παρουνε εμας, εδω μιλαμε για το ποτε θα μπουμε και γραφεις κατι που ανγχωνεις ολους μας, μηπως δεν εισαι επιτυχων... ;
Μηπως πηγε σημερα κανανας για κληρωση που ισοβαθμουσε; Μηπως μαθουμε κανενα νεο.
Μετά από σημερινή μου επικοινωνία με τη Διεύθυνση Προσωπικού, μου είπαν ότι θα έρθουν σε εκείνους τα τελικά αποτελέσματα γύρω στη Τετάρτη, αλλά από 'κει και πέρα δεν ήξεραν να μου πουν τίποτα άλλο. Μου είπε ότι οι προσλήψεις δεν εξαρτώνται από τον αρχηγό.
Τους ρώτησα για το κόλλημα με το κονδύλι και ότι θα πρέπει να προσληφθούμε μέχρι τέλος Δεκεμβρίου και μου είπε ότι έτσι τους είχαν ενημερώσει άλλα δεν ήξερε να μου πει αν ισχύει τελικά ακόμη αυτό. Μου είπε ότι πρέπει να εγκριθούν πιστώσεις από το Υπουργείο Οικονομικών για τις προσλήψεις και του λέω αφού το κονδύλι έχει εγκριθεί δε σημαίνει ότι υπάρχουν ήδη και οι ανάλογες πιστώσεις; Και μου λέει δεν ξέρω να στο απαντήσω αυτό.
Τον ρώτησα αν υπάρχει προετοιμασία για τη σχολή και εάν θα γίνουν τελικά 2 σχολές (βόρια και νότια Ελλάδα) ή μία, και μου είπε δεν υπάρχει καμία κινητικότητα και προετοιμασία σε αυτό το θέμα.
Τι να πω ρε παιδιά ο τύπος μου φάνηκε άσχετος, αλλά αυτά μου είπε και έτσι ακριβώς σας τα μεταφέρω. Ας ενδιαφερθούμε όλοι να δούμε τι θα γίνει τελικά.
Τους ρώτησα για το κόλλημα με το κονδύλι και ότι θα πρέπει να προσληφθούμε μέχρι τέλος Δεκεμβρίου και μου είπε ότι έτσι τους είχαν ενημερώσει άλλα δεν ήξερε να μου πει αν ισχύει τελικά ακόμη αυτό. Μου είπε ότι πρέπει να εγκριθούν πιστώσεις από το Υπουργείο Οικονομικών για τις προσλήψεις και του λέω αφού το κονδύλι έχει εγκριθεί δε σημαίνει ότι υπάρχουν ήδη και οι ανάλογες πιστώσεις; Και μου λέει δεν ξέρω να στο απαντήσω αυτό.
Τον ρώτησα αν υπάρχει προετοιμασία για τη σχολή και εάν θα γίνουν τελικά 2 σχολές (βόρια και νότια Ελλάδα) ή μία, και μου είπε δεν υπάρχει καμία κινητικότητα και προετοιμασία σε αυτό το θέμα.
Τι να πω ρε παιδιά ο τύπος μου φάνηκε άσχετος, αλλά αυτά μου είπε και έτσι ακριβώς σας τα μεταφέρω. Ας ενδιαφερθούμε όλοι να δούμε τι θα γίνει τελικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης