Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Maniataki
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Maniataki »

Ναι φιλε μου!
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 285

Δημοσίευση από toro »

toro έγραψε:
solid έγραψε:toro Θα πάρεις απολυτήριο και πτυχίο; Διότι εάν είσαι από τεε β κύκλου μπορείς να πάρεις απολυτήριο επαλ Και πτυχίο άλλης ειδικότητας και εγγράφεσαι κατευθείαν στη γ' επαλ και ασφαλώς κάνεις έναν χρόνο.Έτσι δεν είναι;

ακου φιλε μου solid οι αποφοιτοι τεε για να παρουν και απολυτηριο και πτυχιο εγγραφονται στην 2 ταξη του επαλ! Αν θες να κανεις 1 χρονο οπως εγω βρισκεις συναφη ειδικοτητα με αυτην που εχεις τελειωσει απο το τεε και κανεις 1 χρονο! Αλλα εισαι στην β κατηγορια στο 20% γιατι παιρνεις μονο πτυχιο τις καινουργιας ειδικοτητας!

310LELE έγραψε:Ωπα ωπα ωπα... Πτυχιο θα παρει... Για να γινει επαλ (δηλαδη να εχει δυνατοτητα να ειναι και στην Α κατηγορια πρεπει να παει απο 2α λυκειου σωστα; Γιατι αν οχι... Ξεκιναω σχολειο...

σωστα.Εικόνα εγω την β κατηγορια δεν την αποχοριζομαι!Εικόνα
djtzou
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από djtzou »

Προσωπικα πιστευω οτι η προκυρηξη θα βγει μεσα στο πρωτο εξαμηνο του 12 απλα ο αριθμος δεν θα ειναι τοσο μεγαλος οσο στην προηγουμενηπροκυρηξη
Maniataki
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Μωρε ας βγει και ας παρει οσους να ναι... Αμα εχεις τα μορια δν εχεις θεμα!
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 130

Δημοσίευση από 310LELE »

Maniataki έγραψε:Μωρε ας βγει και ας παρει οσους να ναι... Αμα εχεις τα μορια δν εχεις θεμα!

ποσα μορια μαζευεις;

toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 285

Δημοσίευση από toro »

toro έγραψε:
djtzou έγραψε:Προσωπικα πιστευω οτι η προκυρηξη θα βγει μεσα στο πρωτο εξαμηνο του 12 απλα ο αριθμος δεν θα ειναι τοσο μεγαλος οσο στην προηγουμενηπροκυρηξη
μπα για τελος του χρονου να περιμενεις κ αν...

Maniataki έγραψε:Μωρε ας βγει και ας παρει οσους να ναι... Αμα εχεις τα μορια δν εχεις θεμα!
Εικόνα

nansi

Δημοσίευση από nansi »

Δεν ξερουμε ποσα ατομα θα παρει ακομη ειναι πολυ νωρισ... Εγω για τν προσεχως προκυρηξη μαζευω 2300 δν ξερω αν θα μ φτασουν αλλα τν προσπαθεια μου θα τν κανω γιατι αγαπω αυτο τ σωμα. Αλλιως αν δν περασω και φετος δινω παν/νιεσ
Maniataki
Στρατιώτης
Στρατιώτης

2760 Α'Κατηγορια! Και σκεφτομαι και για ενα διπλωμα Γ'κατηγορια!
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Καραϊσκάκης »

Maniataki έγραψε: 2760 Α'Κατηγορια! Και σκεφτομαι και για ενα διπλωμα Γ'κατηγορια!
Βγάλε το δίπλωμα Γ' κατηγορίας ώστε να σιγουρέψεις την επιτυχία σου. Του χρόνου μπορεί να αιτηθούν 22000 άτομα. Το θέμα όμως είναι να ολοκληρωθεί προβλεπόμενα η τρέχουσα προκήρυξη και του χρόνου τέτοια εποχή να έχει προκηρυχθεί με έναν αξιοπρεπή αριθμό υποψηφίων. Για τα μόρια σου μην ανησυχείς, για την Τροϊκα να ανησυχείς μήπως μας κεραυνώσει...
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Καραϊσκάκης έγραψε:
Maniataki έγραψε: 2760 Α'Κατηγορια! Και σκεφτομαι και για ενα διπλωμα Γ'κατηγορια!
Βγάλε το δίπλωμα Γ' κατηγορίας ώστε να σιγουρέψεις την επιτυχία σου. Του χρόνου μπορεί να αιτηθούν 22000 άτομα. Το θέμα όμως είναι να ολοκληρωθεί προβλεπόμενα η τρέχουσα προκήρυξη και του χρόνου τέτοια εποχή να έχει προκηρυχθεί με έναν αξιοπρεπή αριθμό υποψηφίων. Για τα μόρια σου μην ανησυχείς, για την Τροϊκα να ανησυχείς μήπως μας κεραυνώσει...

ΤΣΟ+ΛΟ θα φαμε ολοι απο την τροικα... Και εμεις που κυνηγαμε να μπουμε και εσεις που μπηκατε... Και γενικα ολοι... Εικόνα

Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Καραϊσκάκης »

Τελικά είναι πολύ πιθανόν, είτε για εκλογές είτε απ'την Τροϊκα. Πιστεύω όμως πως στο τέλος όλα θα πάνε καλά αλλά με καθυστέρηση των διαδικασιών...
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Καραϊσκάκης έγραψε:Τελικά είναι πολύ πιθανόν, είτε για εκλογές είτε απ'την Τροϊκα. Πιστεύω όμως πως στο τέλος όλα θα πάνε καλά αλλά με καθυστέρηση των διαδικασιών...

δεν νομιζω να σας κοψουν πλεον... Ειστε πολυ κοντα... Αν γινει κατι τετοιο τοτε θα γινει της τανας το καγκελο... Αλλα... Ελλαδα ειναι αυτη ποτε δεν ξερεις...

Άβαταρ μέλους
arxaios
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από arxaios »

Παιδια καλησπερα. Υπαρχουν καπου οι βασεις ολων των χρονων για τους ειδικους φρουρους; Ευχαριστω
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Greek_Army »

arxaios έγραψε:Παιδια καλησπερα. Υπαρχουν καπου οι βασεις ολων των χρονων για τους ειδικους φρουρους; Ευχαριστω

Πολύ χλωμό να βρεις τις βάσεις όλων των χρόνων, άντε να βρεις από το 2007 και μετά

Εμείς στο φόρουμ έχουμε τις περσινές στο αντίστοιχο θέμα βάσεις-μόρια 2010

Πάντως δεν νομίζω να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα όσο αφορά μια πιθανή βάση για μελλοντική προκήρυξη

ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ

Δημοσίευση από ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ »

toro έγραψε:
σωστα.Εικόνα εγω την β κατηγορια δεν την αποχοριζομαι!Εικόνα
toro νομιζω οτι και αυτοι που εχουν απολυτηριο γε. Λ. Μπορουν να γραφουν στην 2 ταξη του επα. Λ. Αλλα ΔΕΝ ειμαι σιγουρος μπορει να κανω και λαθος.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες