Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)
Ναι φιλε μου!
toro έγραψε:solid έγραψε:toro Θα πάρεις απολυτήριο και πτυχίο; Διότι εάν είσαι από τεε β κύκλου μπορείς να πάρεις απολυτήριο επαλ Και πτυχίο άλλης ειδικότητας και εγγράφεσαι κατευθείαν στη γ' επαλ και ασφαλώς κάνεις έναν χρόνο.Έτσι δεν είναι;
ακου φιλε μου solid οι αποφοιτοι τεε για να παρουν και απολυτηριο και πτυχιο εγγραφονται στην 2 ταξη του επαλ! Αν θες να κανεις 1 χρονο οπως εγω βρισκεις συναφη ειδικοτητα με αυτην που εχεις τελειωσει απο το τεε και κανεις 1 χρονο! Αλλα εισαι στην β κατηγορια στο 20% γιατι παιρνεις μονο πτυχιο τις καινουργιας ειδικοτητας!
310LELE έγραψε:Ωπα ωπα ωπα... Πτυχιο θα παρει... Για να γινει επαλ (δηλαδη να εχει δυνατοτητα να ειναι και στην Α κατηγορια πρεπει να παει απο 2α λυκειου σωστα; Γιατι αν οχι... Ξεκιναω σχολειο...
σωστα.

Προσωπικα πιστευω οτι η προκυρηξη θα βγει μεσα στο πρωτο εξαμηνο του 12 απλα ο αριθμος δεν θα ειναι τοσο μεγαλος οσο στην προηγουμενηπροκυρηξη
Μωρε ας βγει και ας παρει οσους να ναι... Αμα εχεις τα μορια δν εχεις θεμα!
Maniataki έγραψε:Μωρε ας βγει και ας παρει οσους να ναι... Αμα εχεις τα μορια δν εχεις θεμα!
ποσα μορια μαζευεις;
toro έγραψε:μπα για τελος του χρονου να περιμενεις κ αν...djtzou έγραψε:Προσωπικα πιστευω οτι η προκυρηξη θα βγει μεσα στο πρωτο εξαμηνο του 12 απλα ο αριθμος δεν θα ειναι τοσο μεγαλος οσο στην προηγουμενηπροκυρηξη
Maniataki έγραψε:Μωρε ας βγει και ας παρει οσους να ναι... Αμα εχεις τα μορια δν εχεις θεμα!

Δεν ξερουμε ποσα ατομα θα παρει ακομη ειναι πολυ νωρισ... Εγω για τν προσεχως προκυρηξη μαζευω 2300 δν ξερω αν θα μ φτασουν αλλα τν προσπαθεια μου θα τν κανω γιατι αγαπω αυτο τ σωμα. Αλλιως αν δν περασω και φετος δινω παν/νιεσ
2760 Α'Κατηγορια! Και σκεφτομαι και για ενα διπλωμα Γ'κατηγορια!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Βγάλε το δίπλωμα Γ' κατηγορίας ώστε να σιγουρέψεις την επιτυχία σου. Του χρόνου μπορεί να αιτηθούν 22000 άτομα. Το θέμα όμως είναι να ολοκληρωθεί προβλεπόμενα η τρέχουσα προκήρυξη και του χρόνου τέτοια εποχή να έχει προκηρυχθεί με έναν αξιοπρεπή αριθμό υποψηφίων. Για τα μόρια σου μην ανησυχείς, για την Τροϊκα να ανησυχείς μήπως μας κεραυνώσει...Maniataki έγραψε: 2760 Α'Κατηγορια! Και σκεφτομαι και για ενα διπλωμα Γ'κατηγορια!
Καραϊσκάκης έγραψε:Βγάλε το δίπλωμα Γ' κατηγορίας ώστε να σιγουρέψεις την επιτυχία σου. Του χρόνου μπορεί να αιτηθούν 22000 άτομα. Το θέμα όμως είναι να ολοκληρωθεί προβλεπόμενα η τρέχουσα προκήρυξη και του χρόνου τέτοια εποχή να έχει προκηρυχθεί με έναν αξιοπρεπή αριθμό υποψηφίων. Για τα μόρια σου μην ανησυχείς, για την Τροϊκα να ανησυχείς μήπως μας κεραυνώσει...Maniataki έγραψε: 2760 Α'Κατηγορια! Και σκεφτομαι και για ενα διπλωμα Γ'κατηγορια!
ΤΣΟ+ΛΟ θα φαμε ολοι απο την τροικα... Και εμεις που κυνηγαμε να μπουμε και εσεις που μπηκατε... Και γενικα ολοι...

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Τελικά είναι πολύ πιθανόν, είτε για εκλογές είτε απ'την Τροϊκα. Πιστεύω όμως πως στο τέλος όλα θα πάνε καλά αλλά με καθυστέρηση των διαδικασιών...
Καραϊσκάκης έγραψε:Τελικά είναι πολύ πιθανόν, είτε για εκλογές είτε απ'την Τροϊκα. Πιστεύω όμως πως στο τέλος όλα θα πάνε καλά αλλά με καθυστέρηση των διαδικασιών...
δεν νομιζω να σας κοψουν πλεον... Ειστε πολυ κοντα... Αν γινει κατι τετοιο τοτε θα γινει της τανας το καγκελο... Αλλα... Ελλαδα ειναι αυτη ποτε δεν ξερεις...
- arxaios
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Παιδια καλησπερα. Υπαρχουν καπου οι βασεις ολων των χρονων για τους ειδικους φρουρους; Ευχαριστω
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 69
arxaios έγραψε:Παιδια καλησπερα. Υπαρχουν καπου οι βασεις ολων των χρονων για τους ειδικους φρουρους; Ευχαριστω
Πολύ χλωμό να βρεις τις βάσεις όλων των χρόνων, άντε να βρεις από το 2007 και μετά
Εμείς στο φόρουμ έχουμε τις περσινές στο αντίστοιχο θέμα βάσεις-μόρια 2010
Πάντως δεν νομίζω να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα όσο αφορά μια πιθανή βάση για μελλοντική προκήρυξη
toro νομιζω οτι και αυτοι που εχουν απολυτηριο γε. Λ. Μπορουν να γραφουν στην 2 ταξη του επα. Λ. Αλλα ΔΕΝ ειμαι σιγουρος μπορει να κανω και λαθος.toro έγραψε:
σωστα.εγω την β κατηγορια δεν την αποχοριζομαι!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες