Νεοπας έγραψε:1) Διαβαζω οτι εφοσον παρουσιαστεις σε οποιοδηποτε στρατοπεδο μετα απο λιγες μερες ερχονται για να διαλεξουν για ειδικες δυναμεις. Ποτε γινεται αυτη η διαλογη; Πριν ορκιστουμε;
2) εστω οτι οκ με επιλεγουν το μαθαινω εκεινη τη στιγμη;
3) φευγω αμεσως για πευκο;
4) 9μηνο ισχυει για ειδικες δυναμεις;
1) Nαί μέτα απο λίγες μέρες ερχονται να διαλέξουν και σε πέρνουν Μετα απο καποια ψευτοαθλήματα που πρεπει να κανεις. Πριν ορκιστείς.
2) Ναι αμέσως
3) Για πευκο φεύγεις 1 εβδομάδα μετα την ορκομωσία
4) Ναι ισχύει κανονικά το 9μηνο.
Υ. Γ. ΠΛΗροφοριακά τους 9μηνίτες τους περισσότερους τους στέλνουν 35μκ
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Καλησπερα παιδια να ρωτησω κατι... Οταν παρουσιαζεσε πευκο και μετα την ορκωμοσια αμα δεν κανω λαθος δηλωνεις, που θες να πας... Αμα δηλωσω οτι θελω να παω πεζοναυτες θα παω σιγουρα; Η θα με στειλουν πουθενα αλλου; Γιατι το ακουσα και αυτο... Οποιος γνωριζει ας μου απαντησει... Ευχαριστω!
Mobius Δεν θυμαμαι να δηλωσα κατι... Μα ετσι κι αλλιως εκει μεσα δεν δηλωνεις; ! Εγω για λ. Ο. Κ ενδιαφερομαι πιο πολυ και οχι για αλεξιπτωτα (το υψος που λεγαμε)
Κοιτα φιλε και γω ειμαι ασχετος με τα χαρτια. δε ξερω τι παιζει. εγω γνωριζω για την εκπαιδευση τους, τα οπλα τους κτλ... γιατι θελω να μπω και εποπ στα ΛΟΚ και ασχολουμαι μ'αυτα. αλλα οτι εχει σχεση με τα χαρτια τους, κτλ... δεν το κατεχω το αθλημα.ας σου απαντησει κανενας απο τους πιο γνωστους του φορουμ. θα ξερουν σιγουρα
Καλησπέρα. Εγώ παρουσιάζομαι την επόμενη δευτέρα κ θέλω να υπηρετήσω στις ειδικές δυνάμεις, μπορώ να το δηλώσω μόλις παρουσιαστώ ή μπορώ να κάνω κάτι επιπλέον;
Παιδια αμα διλωσω ειδικες δυναμεισ σαν εθελοντησ δηλαδη τωρα που γινομαι 18 θα με βαλουν στης ειδικες δυναμεισ απευθειας η οπου θελουν αυτοι. ρωταω επειδη με καιει πολυ αυτο το θεμα και δεν γουσταρω να παω κανινικο στρατο γουσταρω λιγο περισοτερο extreme
Ειμαι 17 χρονων και τωρα τελειωνουμαι τις παννεληνιες γινεται με καποιο τροπο να παρουσιαστουμε μαζι με εναν φιλο μουθ στο μεγαλο πευκο; Εχουμε δηλωσει στο περιοδευον ειδικες δυναμεις; Θα μας στειλουνε μαζι γινεται;
Όταν είχαμα πάει με τα άλλα παιδιά στο Λυκειο στο στρατολογικο γραφίο να πούμε πεζικό, ναυτικο, αεροπορία κτλ (νομίζω το λένε περιοδεύον) εγώ δεν ήξαρα τι μου γινόταν και είπα πεζικο,
τώρα που θέλω να χαλάσω την αναβολή για σπουδες (ειναι μέχρι το 2012) θέλω να πάω στις ειδικές δυνάμεις (λοκ ή αλεξιπτοτιστές), γίνεται; Μπορώ να το δηλώσω κάπου;