Τι να πάρω μαζί μου στην κατάταξη (2008);

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
mocuba1
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από mocuba1 »

Εχεις δικιο δεν θα παρω φορμα κ μπλουζα ρωτησα εναν φιλο μου εποπ κ μου το ιδιο. Ποτε υπολογιζεις να μπουμε η δ'εσσο 2008 νοεμβριο αλλα ποτε; Αν παρει καποιος το χαρτι καταταξης ας ειδοποιησει για να ψαχτουμε και οι αλλοι.
Νικολακης
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Νικολακης »

mocuba1 έγραψε:φίλε μου εγώ μία βαφή camel θα πάρω και ας είναι αχρηστη. πετσετες θα προτιμησω τισ δικες μου καθαρα για λογουσ υγιεινης. την φορμα θα την παρω για τον ελευθερο χρονο κ οχι για τις αθλητικεσ δοκιμασιες..
ποτε να περιμενουμε το χαρτι εμεις που μπαινουμε δ'εσσο 2008;

Εγω που ρωτησα στο στρατολογικο γραφειο μου ειπαν οτι το χαρτι θα το περιμενω 10 με 15 οκτομβριου για αυτους που φευγουν 10 νοεμβριου και για αυτους που φευγουν φεβρουαριο να το περιμενουν μεσα στον ιανουαριο
stergios
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από stergios »

Παιδια εχω δύο απορίες!
Πλενεις καθολου τα ρουχα σου στο στρατο και τα απλωνεις που; Μαλλον χαζη ερωτηση ειναι αλλα θα ηθελα μια απαντηση!
Μια μονο φορμα και τοσες ασκησεις, τι φορας και παρα πολλες φορρες!
Το πιστοπιοιτικο γραμματικων γνωσεων πρεπει να ειναι το αυθεντικο ή αρκει και το επικυρωμενο φωτοαντιγραφο;
vasilis
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από vasilis »

Φιλε μου ειχα και εγω την ιδια απορια καθως παρουσιαζομαι και εγω! Επισις εχω διαβασει οτι χρειαζετε λουκετακι για σακο, οπλο και αρβυλες! Οκ για το σακο το καταλαβαινω και τις αρβυλες αλλα για το οπλο... ; Υπαρχει πιθανοτητα να παρουν τις αρβυλες σου;
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

stergios έγραψε:Παιδια εχω δύο απορίες!
Πλενεις καθολου τα ρουχα σου στο στρατο και τα απλωνεις που; Μαλλον χαζη ερωτηση ειναι αλλα θα ηθελα μια απαντηση!
Μια μονο φορμα και τοσες ασκησεις, τι φορας και παρα πολλες φορρες!
Το πιστοπιοιτικο γραμματικων γνωσεων πρεπει να ειναι το αυθεντικο ή αρκει και το επικυρωμενο φωτοαντιγραφο;
Πολύ καλή ερώτηση, καθόλου χαζή! Ο σύντροφος μου που είναι επ. Οπ τα έπλενε μέσα στο κράνος τουΕικόνα Αλλά φυσικά όταν είχε έξοδο τα πήγαινε σε καθαριστήριο... Κ εγώ την ίδια απορία έχω αλλά σκέφτομαι να έχω άλλες 2 παραλλαγές μαζί μου χωρίς να ξέρω αν επιτρέπεται! Δες στο site του στρατου,www.army.gr κ εκεί θα βρεις πολλές πληροφορίες
Dum spiro spero
stergios
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από stergios »

Προφανως έκανα πλακα με το που πλενεις τα ρουχα, αλλα η αλλη απορια είναι σοβαρη!!

Μέσα στο κρανος... χαχαχαχαχα
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 7
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

vasilis έγραψε:φιλε μου ειχα και εγω την ιδια απορια καθως παρουσιαζομαι και εγω!! επισις εχω διαβασει οτι χρειαζετε λουκετακι για σακο, οπλο και αρβυλες! οκ για το σακο το καταλαβαινω και τις αρβυλες αλλα για το οπλο... ; υπαρχει πιθανοτητα να παρουν τις αρβυλες σου;

Ναι, σοβαρή πιθανότητα να στα πάρουν. Είχαμε πολλά κρούσματα στη σειρά μου.

Όσο για τα πιστοποιητικά, ένα αντίγραφο αρκεί.

illy έγραψε:Πολύ καλή ερώτηση, καθόλου χαζή!!! Ο σύντροφος μου που είναι επ. οπ τα έπλενε μέσα στο κράνος τουΕικόνα αλλά φυσικά όταν είχε έξοδο τα πήγαινε σε καθαριστήριο... Κ εγώ την ίδια απορία έχω αλλά σκέφτομαι να έχω άλλες 2 παραλλαγές μαζί μου χωρίς να ξέρω αν επιτρέπεται!!! Δες στο site του στρατου,www.army.gr κ εκεί θα βρεις πολλές πληροφορίες

Στα Κέντρα και σε μερικές μονάδες υπάρχουν πλυντήρια. Αν δεν υπάρχουν, αναγκαστικά καθαριστήριο.

Αν όμως υπάρξει εμπλοκή για πολλές ημέρες (άνω των 10),Tide, κουβάς ή νιπτήρας και Άγιος ο Θεός.

Όχι, δεν σου απαγορεύουν να έχεις 2 παραπάνω παραλλαγές. Και εγώ είχα ένα παραπάνω καλοκαιρινό χιτώνιο.
vasilis
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από vasilis »

Ευχαριστω! Αλλα για το οπλο γιατι;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Τα όπλα φυλάσσονται σε οπλοβαστούς. Γι'αυτό χρειάζεσαι λουκέτο. Και καλό θα ήταν να πάρεις δικό σου παρά αυτό που σου δίνουν στη κατάταξη γιατί πολλές φορές το κλειδί του λουκέτου σου μπορεί να ταιριάζει με ενός άλλου φαντάρου.

Να ξέρεις επίσης όταν θα πηγαίνεις και σε φυλάκια να παίρνεις πάντα λουκέτο για το όπλο σου.

Θα σου συνιστούσα ένα μεσαίου μεγέθους για το όπλο.

Να έχεις επίσης λουκέτα για φοριαμό και "λουκάνικο".
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από yandr »

Nassos έγραψε: ... πολλές φορές το κλειδί του λουκέτου σου μπορεί να ταιριάζει με ενός άλλου φαντάρου.

Νάσο, αυτό συμβαίνει έτσι και αλλιώς.

Εμείς κλειδώναμε και τις αρβύλες αλλά αν πάρεις το κλειδάκι σου σίγουρα θα βρεις ένα ακόμη ζευγάρι να ξεκλειδώσεις στα 40 - 50 που έχεις στη διάθεσή σου.

Τα κλειδιά των λουκέτων δεν είναι μοναδικά.
vasilis
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από vasilis »

παιδια συγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα και παλι δεν καταλαβα γιατι να κλειδωνουμε το οπλο με λουκετο δεν αρκει να το βαζουμε στον οπλοβαστο;
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από yandr »

vasilis έγραψε:παιδια συγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα και παλι δεν καταλαβα γιατι να κλειδωνουμε το οπλο με λουκετο δεν αρκει να το βαζουμε στον οπλοβαστο;

Σε πολλές περιπτώσεις, δυστυχώς όχι.

Μερικοί οπλοβαστοί δεν κλειδώνουν, μερικοί θαλαμοφύλακες δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους, υπάρχουν ***** που κλέβουν όπλα για πλάκα ή για να δημιουργήσουν προβλήματα κ. λπ.

Κλείδωνέ του για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, αν και υπάρχουν οπλοβαστοί που ούτε και με λουκέτο δεν μπορείς να το κλειδώσεις σωστά.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

stergios έγραψε:Προφανως έκανα πλακα με το που πλενεις τα ρουχα, αλλα η αλλη απορια είναι σοβαρη!

Μέσα στο κρανος... Χαχαχαχαχα
ναι γιατί γελάς; Εικόνα Τα εσώρουχα τα έπλενε στο κράνοςΕικόνα Τα ρούχα όμως σε πλυντήρια ή καθαριστήρια αλλά κ μέσα στο στρατόπεδο έτσι όπως σου είπε ο Νάσος... Νάσο, ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία διότι αν τέλικά περάσω σκέφτομαι να έχω κ άλλες 2-3 παραλλαγές μαζί μου... Άραγε θα χρειαστώ κ εγώ ως επ. Οπ λουκετάκια;
Dum spiro spero
Rojoblanco
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Rojoblanco »

Nassos έγραψε:
Αν όμως υπάρξει εμπλοκή για πολλές ημέρες (άνω των 10),Tide, κουβάς ή νιπτήρας και Άγιος ο Θεός.

Tide νιπτηρας κ αγιος ο θεος οπως το λες αδερφε... τι μου θυμησες τωρα!!! ακομα νιωθω τους κοκκους του Τιde στα χερια μου...Εικόνα
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

@illy: Μπα, δεν υπάρχουν τέτοια κρούσματα σε ΕΠΟΠ.

Σε μια περίπτωση είδα ΕΠΟΠ να έχει λουκετάκι για τα άρβυλα. Μάλλον φοβόταν επειδή είχε MAGNUM και όχι Άρβυλο του Ε. Σ.

Σίγουρα όμως πρέπει να έχεις λουκέτο για λουκάνικο, σάκο, φοριαμό και όπλο.

@Rojoblanco: Και ποίος δεν τους θυμάται. Το ευτύχημα ήταν ότι είχαμε και ζεστό νερό.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες