Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 54
Δεν χρειάζεται η έκδοση Π. Ε. Ι τουλάχιστον αυτό ισχύει στους ειδικούς φρουρούς οπότε δεν νομίζω να αλλάξει στην πυροσβεστική
Για να πάρεις μόρια από το δίπλωμα θα πρέπει να έχεις προυπηρεσία (ένσημα)
Για να πάρεις μόρια από το δίπλωμα θα πρέπει να έχεις προυπηρεσία (ένσημα)
Δλδ ένας που δεν έχει Προϋπηρεσία δε θα πάρει μόρια έστω για το Γ κατηγορίας δίπλωμα ;ή θα πάρει απλά δε θα είναι στην κατηγορία των οδηγών ;
Με βαθμο ενιαιου 15ειδικες δυναμεις
δοκιμος
δίπλωμα μηχανης-αυτοκιν
τέκνο 3τεκνης οικογ
διπλωμα Γ + Δ (χωρίς ένσημα)
Τα βγάζω χωρίς τα διπλώματα 27,000.
Είναι Λίγα ;
Δε δικαιούμαι επιπλέον 3,000 έστω απο το Γ ;
δοκιμος
δίπλωμα μηχανης-αυτοκιν
τέκνο 3τεκνης οικογ
διπλωμα Γ + Δ (χωρίς ένσημα)
Τα βγάζω χωρίς τα διπλώματα 27,000.
Είναι Λίγα ;
Δε δικαιούμαι επιπλέον 3,000 έστω απο το Γ ;
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 46
1500 (το λυκειο) +1000 (ειδικες δυναμεις κ δεα) +300 (μηχανη κ αυτοκινητο μαζι) +200 σαν τεκνο πας 3000 καθαρα! Μια χαρα εισαι!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
15+4 (ΕΔ) +0 (ΔΕΑ*) +2 (μηχανή) +5 (δίπλωμα Δ) +2 (τρίτεκνος) =28
Για προκήρυξη ΕΦ μπορεί να είναι αρκετά, για τους 5ετείς πυρ/στες έτσι κι έτσι, αφού θα υπάρχουν κι άλλοι με ξένες γλώσσες, εθελοντές κλπ.
* "Για καθεμία από τις περιπτώσεις α΄, ε΄και ζ΄του προηγούμενου εδαφίου που στο πρόσωπο του υποψηφίου συντρέχουν περισσότερα του ενός από τα κατά περίπτωση κριτήρια προστίθεται μόνο ο μεγαλύτερος αριθμός μορίων ανά περίπτωση. " Από στρατό μετράνε τα μόρια μόνο ΔΕΑ ή μόνο ΕΔ, άρα παίρνεις μόνο 4 μόρια για το ένα κι όχι 4+4.
Για προκήρυξη ΕΦ μπορεί να είναι αρκετά, για τους 5ετείς πυρ/στες έτσι κι έτσι, αφού θα υπάρχουν κι άλλοι με ξένες γλώσσες, εθελοντές κλπ.
* "Για καθεμία από τις περιπτώσεις α΄, ε΄και ζ΄του προηγούμενου εδαφίου που στο πρόσωπο του υποψηφίου συντρέχουν περισσότερα του ενός από τα κατά περίπτωση κριτήρια προστίθεται μόνο ο μεγαλύτερος αριθμός μορίων ανά περίπτωση. " Από στρατό μετράνε τα μόρια μόνο ΔΕΑ ή μόνο ΕΔ, άρα παίρνεις μόνο 4 μόρια για το ένα κι όχι 4+4.
-
- Ταξίαρχος
Το γ δεν περνει μορια τελικα; Το ξεχασα οτι υπαρχουν διαφορες απο του εφ.
"ε) τρία (3) μόρια στον υποψήφιο που κατέχει επαγγελματική άδεια οδήγησης αυτοκινήτου κατηγορίας Γ΄ και πέντε (5) μόρια στον υποψήφιο που κατέχει επαγγελματική άδεια οδήγησης αυτοκινήτου κατηγορίας Δ΄ ή Ε΄"
-
- Ταξίαρχος
Θα πω στο αφεντικο μου να με δηλωσει κ σαν οδηγο! Δεν χανω τιποτα, ουτε θα πληρωνει παρα πανω! Βαρεα κολλαω 3-4 μηνες κ ολα καλα.
Γιατι ρε φιλε, μοριοδοτουν τους τριτεκνους, λεμε νταξει, μοριοδοτουν τους πολυτεκνους, παλι λεμε ενταξει εχουν τοσα στοματα στην οικογενεια... Ε ρε φιλε δηλαδη πολυτεκνος και ανεργος, με ενα μετριο απολυτηριακι και τσουπ. Παλι μεσα οι πολυτεκνοι και εξω εμεις. Μας βαλανε και τα βυσματα της προεδρικηςς, μια χαρα! Να χεσω τις ειδικες δυναμεις που πηγα, τα διπλωματα και τα πτυχια που εβγαλα. Καλυτερα να υιοθετουσα αδερφακια και να χα καρτα ανεργιας... Ειναι η γνωμη μου, αν διαφωνεις δικαιωμα σου. Απλα εχω βαρεθει με αυτες τις κατηγορειες να ειναι παντα κερδισμενες... Απο το σχολειο, τα εισιτηρια μεχρι και τωρα στην επαγγελματικη αποκατασταση. Μεχρι και προφ. Πηγα και εβγαλα και ο πολυτεκνος μου ριχνει στο κεφαλι, απλα επειδη η μανα του δε σταματουσε να γενναει... Ε οχι ρε φιλε...
-
- Ταξίαρχος
Γρηγορη γινεσαι λιγο υπερβολικος! Αμα μπουμε ολοι σε αυτο το τρυπακι ο πεζικαριος θα την λεει στον ειδικοδυναμιτη, αυτος που δεν εχει ξενη γλωσσα σε αυτον που εχει 2-3 κ παει λεγοντας. Δεν θα βρεις ακρη, ο καθενας οτι εχει κ ας κανει τα χαρτια του!
-
- Στρατηγός
Μοριοδοτείται η κάρτα ανεργίας στην πυροσβεστική; Αν ισχύει αυτό βλέπω να γίνονται 500.000 αιτήσεις 

-
- Ταξίαρχος
Δεν το ειδα πουθενα ρε greek αυτο! Δεν νομιζω ομως.700,000 σιγουρα θα πιασει αμα γινει! Θα σηκωθουν ολοι απο καρεκλες, ντιβανια, καναπεδες για να κανουν τα χαρτια τους.
-
- Στρατηγός
δημητρης25 έγραψε:Δεν το ειδα πουθενα ρε greek αυτο! Δεν νομιζω ομως.700,000 σιγουρα θα πιασει αμα γινει! Θα σηκωθουν ολοι απο καρεκλες, ντιβανια, καναπεδες για να κανουν τα χαρτια τους.
Απλά το είδα στο κείμενο του γρηγόρη

Αδερφε, το να πας ειδικες δυναμεις, θελει προσπαθεια. Και δοκιμος, οσο να ναι χανεις 5 μηνακια απο τη ζωη σου επιπλεον. Ο πεζικαριος δεν παραπονεθηκε ποτε γιατι ξερει τι ξυσιμο εριξε στη θητεια του! Εγω στο μονο που ειχα πει οτι θεωρω υπερβολικο, ειναι τα 1000 τον δοκιμων ειδικων δυναμεων. Αλλα το βρισκω λογικο να γινεται στη χωρα που ζουμε γιατι και αυτοι τα υπερβισματα του στρατου ειναι. Το να βγαλεις μια ξενη γλωσσα η ενα πτυχιο, θελει πονο. Αρα σε αυτα δε νομιζω να υπαρχει θεμα... Οχι δεν ειπαν κατι τετοιο, απλα ειχα απαντησει σε καποιον, μου την ειπε ο REPAINER με ωραιο τροπο το παλικαρι δε λεω, και εγω απαντησα! Ναι η υπερβολη ειναι στοιχειο του χαρακτηρα μου, αλλα αυτα πιστευω ρε αγορινα! Αν μοριοδοτηθει η ανεργια, οχι 700.000, ο καθε πικραμενος θα κανει χαρτια... !
-
- Στρατηγός
Αρκετά Έχουμε αναλύσει το θέμα ειδικές δυνάμεις μόρια.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης