Χαρτί κατάταξης ΕΠΟΠ
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 10
Χαρτί κατάταξης ΕΠΟΠ
Αντε παλι το Μεσολογγι εχει την τιμητικη του
Ιωαννα μου thanks baby

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος illy την Τρί Μαρ 02, 2010 6:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dum spiro spero
-
- Στρατηγός
Χαρτί κατάταξης ΕΠΟΠ
παιρνω κρανος κ φυγαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεJo έγραψε:Έχω ΜΣΝ;(έχω βεσπα πάμε μια βόλτα) χαχαχα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος illy την Τρί Μαρ 02, 2010 6:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dum spiro spero
Χαρτί κατάταξης ΕΠΟΠ
Εγώ δεν αγχώνομαι για το που θα πάω, δε με νοιάζει, δεν έχει σημασία, τα ίδια θα είναι παντού. Καλή παρεά να βρώ για να περνάω καλά!

Χαρτί κατάταξης ΕΠΟΠ
Γλυτωσαμε την αυλωνα. Κατι ειναι κ αυτο
-
- Στρατηγός
Χαρτί κατάταξης ΕΠΟΠ
Αυτο ειναι παιδια, καλη παρεουλα, ηθικο ακμαιοτατο κ τιποτα να μην ριχνει τη ψυχολογια σας... Παρ'ολες τις κακοτοπιες που μπορει να συμβουν, το κεφαλι ψηλα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος illy την Τρί Μαρ 02, 2010 6:23 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dum spiro spero
Χαρτί κατάταξης ΕΠΟΠ
Θα σε περιμένουμε ε!
Την ψυχολογία θα μας την γ... Καθημερινά απλά θα πρέπει να συνηθίσουμε σαυτο και να γίνουμε αναίσθητοι.
Την ψυχολογία θα μας την γ... Καθημερινά απλά θα πρέπει να συνηθίσουμε σαυτο και να γίνουμε αναίσθητοι.
-
- Στρατηγός
Χαρτί κατάταξης ΕΠΟΠ
Ακριβως! Αχαχαχαχαχα, επ'ωμου αρμ, παρουσιαστε αρμ, επ'ωμου αρμ, παρα ποδα αρμ, επ'ωμου αρμ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος illy την Τρί Μαρ 02, 2010 6:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dum spiro spero
Χαρτί κατάταξης ΕΠΟΠ
σκεψου να μην το θελατεJo έγραψε:Θα σε περιμένουμε ε!
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 12
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
Χαρτί κατάταξης ΕΠΟΠ
Kostas13 έγραψε:Γλυτωσαμε την αυλωνα. Κατι ειναι κ αυτο
αα δε θελω τετοια! Δεν με νοιαζει η μοναδα το μερος ειναι σε καλο σημειο ομως και θα φτανω σπιτι μου γρηγορα! Ελπιζω να κανουμε και αυλωνα 2-3 μηνες στο τελος

διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 12
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
Χαρτί κατάταξης ΕΠΟΠ
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
Χαρτί κατάταξης ΕΠΟΠ
Ολοι τις επομενες μερες θα ενημερωθητε για να πατε να το παρετε το χαρτι! μεχρι την αλλξ παρασκευη θα το εχουν παρει ολη
Χαρτί κατάταξης ΕΠΟΠ
Θα φαμε την τετραημερη αδεια της ορκομωσιας στον δρομο μεσολογγι- Αλεξ-πολη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Pao13 και 8 επισκέπτες