Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 103
Σε εμας περνουν 100 ατομα...
Ιδια ειδηκοτητα εχουμε. οταν πηγες να δωσεις ητανε πολλοι σε αυτην την ειδικοτητα;
-
Κοιτα δεν ρωτησα κιολας αλλα οι περισοτεροι πεζικο ητνα απο τι λεγανε...
Καλησπερα σε ολους... Λοιπον θελουμε δεν θελουμε την αλλη βδομαδα με το καλο και κατα 99% βγαινουν τα αποτελεσματα και επισημα!
Εχεις πολλες πιθανοτητες να μπεις, ο φιλος μου ειναι εποπ λημνο τ, θ και φευγουν πολλοι. και επυλαχων να περασεις καλα ειναι. στο 414 αντε να ημασταν 20 κοριτσια ολο κ ολο τ. θ. οι πιο πολλες δηλωσανε υγειονομικο και πεζικο. και το αστειο: λεγανε οτι ολες ειχαν βυσμα και ειναι μεσα

-
εμεις φιλε βασιλη θελουμε. Εσυ πως το ξερεις ειναι το θεμα...V@SILIS έγραψε:Καλησπερα σε ολους... Λοιπον θελουμε δεν θελουμε την αλλη βδομαδα με το καλο και κατα 99% βγαινουν τα αποτελεσματα και επισημα!
Αδερφε μου το ειπε η τσαπανιδου πως μεσα στον ιανουαριο θα βγουν... Δεν ειπε τελη. Αρα την αλλη βδομαδα με το καλο διαφορετικα την παρα αλλη! Την φαγαμε την ουρα παιδια! Τερμα τα αγχοι
-
μακαρι φιλε να ειναι ετσι οπως τα λες αν και δεν τους πιστευω πολυ τους δημοσιογραφους. Μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες...V@SILIS έγραψε:Αδερφε μου το ειπε η τσαπανιδου πως μεσα στον ιανουαριο θα βγουν... Δεν ειπε τελη. Αρα την αλλη βδομαδα με το καλο διαφορετικα την παρα αλλη! Την φαγαμε την ουρα παιδια! Τερμα τα αγχοι
Να την παλι η τσαπανιδου. αυτη η ζαργανα πολλες ελπιδες δινει
Γιατι ρε κοπελια κρατικη δημοσιογραφος ειναι εξαλλου ειχαν πει κι'ολας πως και η καταξη μας θα ναι με τους καινουργιους εσσοε. Ολα ταιριαζουν...
NIKH έγραψε:Να την παλι η τσαπανιδου. Αυτη η ζαργανα πολλες ελπιδες δινει
Ζαργανα

Εγω την πιστευς γτ και ενα παλικαρι απο το λινκ πηρε τηλ και ειπαν πως θα βγουν και δεν υπαρχει λογος να καθυστερησουν αλλο!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες