Παω 35ΜΚ μιας και περεσα αθληματα μπηκα ΕΔ και ειμαι τελευταιες ωρες με αδεια 5ημερη για κυπρο...
Θελω να μαθω: Τι θα κανουμε απο εκπαιδευση; Θα πρεπει να ανησυχω που στο τρεξιμο το περασα οριακα γιατι πισμα εχω αλλα μην ψωφησω και με τον ηλιο πανω απο το κεφαλι μου; Τον μπερε και γενικα της αλλαγες στην εμφανιση για εμας που μπαινουμε με αθληματα ποτε θα της κανουμε και πως;
Ελα φιλε μου, και εγω πριν κανα χρονο ειχα γραψει σε αυτο το φορουμ στιν 5ημερη αδεια μου. Απο εκπαιδευση αδελφε παιζει ρολο και η ειδικοτητα σου, ενταξει ασκησεις και τα λοιπα τα χεις ξανακουσει φανταζομαι. Η 35 εχει πολυ τρεξιμο αλλα αμα εχεις πεισμα θα την παλεψεις σιγουρα και σε κανα δυο μηνες θα χεις φτιαξει αντοχη οπως ολοι μας
Λοιπον απο ασκησεις θα κανεις ανταρτη, ορεινο αγωνα,50αρα, απειρες βολες, αρκετες πορειες, θαλλασια (παιζει να μην σε πιασουν ολα). Στα τπεν για να τα περασεις επιτυχως πρεπει να βγαλεις τις 2 νυχτερινες πορειες (10 χιλιομετρα και 20 χιλιομετρα) να περασεις τα αθλητικα τεστ ελξεις καμσεις, κοιλιακους, ενα μιλι κατω απο 7 λεπτα, στοιβο μαχης σε προβλεπομενο χρονο (δεν θυμαμαι ακριβως). Αλλα ειναι κυριως θεμα του υπευθυνου του τπεν αμα θα περασεις.
Τιποτα δεν ειναι μην αχνωνεσαι ετσι και αλλιως με το που πας καθε πρωι θα εχει τρεξιμο και θα φτιαξεις αντοχη. Νομιζω 4 ελξεις το λιγοτερο αν ναι εχει και σκαρφαλωμα σκηνιου.
Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου Pops εγω ηθελα και θελω να παω και οπως ειναι λογικο δεν θα τα παρατησω αλλα ε δεν τα εχω ξανακανει και ολας εγω παλαιοτερα ασχολουμουν με κολυμβηση αλλα εχει πανω απο 12 χρονια οποτε περασμενα ξεχασμενα... Αλλα ειχα δηλωσει και ΜΑΚ γιατι στην θαλασσα παω καλυτερα γενικα αλλα με πηραν ΕΛΔΥΚ οχι οτι με χαλασε αφου μετα δηλωσα και "Μαλιστα πηγαινω" απλα ξερεις ειναι τωρα μην παω φαω την γαματη προπονιση και μου πουν φιλε τραβα για αλλου κριμα ειναι ας πουμε αυτο σκεφτομαι ουσιαστικα...
Επισης να δηλωσω οτι η ειδικοτητα μου ειναι ΤΦ... Μα ουτε ενας να μην μου ειπε κατι καλο...
Γεια σας. Ειμαι 325 σειρα, Παρουσιαστηκα Τριπολη στς 19 Μαρτη. Δηλωσα ΕΛΔΥΚ, μετα την ορκομωσια εφυγα για Αυλωνα μεχρι και τις 7 του μηνα ειμαι εξω με αδεια, οταν παω Κυπρο σαν Ελδυκαριος μπορω να δειλωσω να παω 35ΜΚ.
Μια χαρα ειναι τφ κανεις το προγραμμα της μοιρας κανονικα και η εκπαιδευση της ειδικοτητας σου θα ειναι να μαθεις να στοχευεις και θα κανεις πολλες βολες. Μην ακους τι σου λενε φιλε θα περασεις πολυ καλα και θα σου λειπει απιστευτα μετα.
Τι να πω η περισσοτεροι μου λεν παλιοι "πω το τρεχα φανταρε εχεις γαμησετα φιλε... " Στις βολες ειχα 9/10 τωρα τι να πω δεν εκανα τιποτε φοβερο ουτε ειχα καμια εμπειρια παλαιοτερα απλα ακουγα τους ανωτερους αυτα που μου ελεγαν οποτε δεν το φοβαμε! Ελεγα οτι με Μ16 θα τα πηναινω καλυτερα αλλα εδω εμαθα οτι στην 35ΜΚ εχουμε G3A3 και να σου πω δεν καταλαβα τον λογο αφου ΕΔ ειναι ξερεις εσυ τιποτε που υπηρετησες; Οι εγκαταστασεις, το φαγητο, οι υπηρεσιες πως πανε γενικα;
Να επαναλαβω οτι απλα ρωταω δεν εχω προβλημα η προθεση να διμιουργησω προβληματα ετσι κανονικα στρατιωτης ειμαι ολα θα τα κανω αλλο που σκεπτομαι την αντοχη μου μην με τζασουνε μιας και το γουσταρω...