οκ ευχαριστω! Γνωριζεις αν στην επομενη προκηρυξη θα ισχυει κ για ΣΞ οπως ΠΑ;Hellweek έγραψε: Στον ΣΞ δεν ισχυει αυτο αννα. Νικος Θα παρεις κανονικα τα 210 μορια που εχει το ΤΕΕ Β' κυκλου ασχετα με το τι βαθμο εχεις! Στην Αεροπορια οντως ισχυει ο βαθμος του απολυτηριου αλλα ΜΟΝΟ στην Αεροπορια... Οχι σε Ναυτικο και ΣΞ
Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 69
Πραγματικα δεν γνωριζω αλλα να σου πω την αληθεια προς το παρων εχω μονο το μυαλο μου στα τωρινα αποτελεσματα. 

Καλησπέρα έχω κάνει τα χαρτιά μου για αεροπορία για τεχνίτης Η/Υ η θέση αυτή αφορούσε μόνο για απόφοιτους ΤΕΙ και συγκεκριμένα μόνο απο 7 σχολές. Βέβαια ο αριθμός της θέσης αυτής είναι πολύ περιορισμένος μόλις 15 ατόμων. Έχω μόνο το απολυτήριο ΤΕΙ ούτε προϋπηρεσία (τώρα τελείωσα) ούτε αγγλικά. Επομένως τα μόρια είναι μόνο 450
! Απο την μία απογοητεύομαι αλλά από την άλλη έχω την εντύπωση (... Ή έτσι θέλω να πιστεύω) επιδή ειναι μόνο 7 σχολές δεν θα έχουν γίνει πάρα πολλές αιτήσεις για αυτή την θέση.
Τέλος ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς σχετικά με τα μόρια που δίνονται αν έχεις πτυχίο προγραμματιστή... Έγω έκανα στο τει τις εξής γλώσσες προγραμματισμού c και Java αυτό φαίνεται και στην αναλυτική βαθμολογία που έχω προσκομήσει... Θα πάρω αυτά τα 40 επιπλέον μόρια ή θα πρέπει να είναι ο τίτλος της σχολής μου τέτοιος που να υποδηλώνει την ειδικότητα του προγραμματιστή;
Συγνώμη εάν σας κούρασα με τόσα που έχω γράψει αλλά είναι Πρώτη φορά που δίνω και ίσως είναι η τελευταία μου ευκαιρεία (λόγο ηλικίας) και για αυτό το λόγο Θα ήθελα να ενημερωθώ για κάποια πράγματα έτσι ώστε να μην πάω ξυπώλητη στα αγκάθια!
Αν γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικό αν μπορεί ας μου απαντήσει...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία!

Τέλος ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς σχετικά με τα μόρια που δίνονται αν έχεις πτυχίο προγραμματιστή... Έγω έκανα στο τει τις εξής γλώσσες προγραμματισμού c και Java αυτό φαίνεται και στην αναλυτική βαθμολογία που έχω προσκομήσει... Θα πάρω αυτά τα 40 επιπλέον μόρια ή θα πρέπει να είναι ο τίτλος της σχολής μου τέτοιος που να υποδηλώνει την ειδικότητα του προγραμματιστή;
Συγνώμη εάν σας κούρασα με τόσα που έχω γράψει αλλά είναι Πρώτη φορά που δίνω και ίσως είναι η τελευταία μου ευκαιρεία (λόγο ηλικίας) και για αυτό το λόγο Θα ήθελα να ενημερωθώ για κάποια πράγματα έτσι ώστε να μην πάω ξυπώλητη στα αγκάθια!
Αν γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικό αν μπορεί ας μου απαντήσει...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία!

Εαν εχουμε υπηρετησει την θητεια μας παιρωουμε μορια;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 63
Ναι παιρνετε... Σε αυτο ειστε τυχεροι οι αντρες
Dum spiro spero
Ευχαριστω για την πληροφορια ιλλυ, μηπως ξερεις κ ποσα μορια παιρνουμε; 12 μηνο εχω υπηρετησει
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΒΡΗΚΑ ΕΓΩ... ΣΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ. ΓΡ : Νέες ρυθμίσεις για συνέντευξη, μοριοδότηση και συμβάσεις εργασίας
26/10/2009
Σε νέο νομοθετικό πλαίσιο Σχετικά με θέματα προσλήψεων θα προχωρήσει η Κυβέρνηση, όπως δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης. Το νέο αυτό πλαίσιο υπολογίζεται ότι θα εφαρμοστεί τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου και ως τότε θα παγώσουν Όλες οι προσλήψεις μετά τις 4 Οκτωβρίου.
Ο υπουργός Εσωτερικών ανακοίνωσε πως καταργείται η συνέντευξη, Ενώ θα αναπροσαρμοστεί και η μοριοδότηση για τη βαθμολογία των υποψηφίων από τίτλους σπουδών και μεταπτυχιακών. Τέλος καταργείται η προσαύξηση της μοριοδότησης στις προσλήψεις, ενώ καταργούνται οι συμβάσεις έργου, οι οποίες σταδιακά αντικαθίστανται από συμβάσεις ορισμένου χρόνου, υπό τον έλεγχο του ΑΣΕΠ.
Εκτός των παραπάνω, μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα επιλεγούν οι γενικοί γραμματείς των υπουργείων, ενώ ολοκληρώνεται άμεσα η τοποθέτηση των δεκατριών γενικών γραμματέων Περιφέρειας της χώρας.
26/10/2009
Σε νέο νομοθετικό πλαίσιο Σχετικά με θέματα προσλήψεων θα προχωρήσει η Κυβέρνηση, όπως δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης. Το νέο αυτό πλαίσιο υπολογίζεται ότι θα εφαρμοστεί τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου και ως τότε θα παγώσουν Όλες οι προσλήψεις μετά τις 4 Οκτωβρίου.
Ο υπουργός Εσωτερικών ανακοίνωσε πως καταργείται η συνέντευξη, Ενώ θα αναπροσαρμοστεί και η μοριοδότηση για τη βαθμολογία των υποψηφίων από τίτλους σπουδών και μεταπτυχιακών. Τέλος καταργείται η προσαύξηση της μοριοδότησης στις προσλήψεις, ενώ καταργούνται οι συμβάσεις έργου, οι οποίες σταδιακά αντικαθίστανται από συμβάσεις ορισμένου χρόνου, υπό τον έλεγχο του ΑΣΕΠ.
Εκτός των παραπάνω, μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα επιλεγούν οι γενικοί γραμματείς των υπουργείων, ενώ ολοκληρώνεται άμεσα η τοποθέτηση των δεκατριών γενικών γραμματέων Περιφέρειας της χώρας.
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 21
ΥΠΟΣΜΗΝΙΑ συμφωνα με την προκηρυξη:
ια. Όσοι υπηρέτησαν ή υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις:
Σύνολο μηνών θητείας γενικά (με στρογγυλοποίηση στον αμέσως προηγούμενο ή επόμενο
ακέραιο, όταν οι ημέρες θητείας είναι λιγότερες των δεκαπέντε ή περισσότερες και ίσες αντίστοι-
χα) Χ συντελεστή 5.
Και οσοι εχουν υπηρετησει παιρνουν τον βαθμο στον ενα χρονο πραγματικης υπηρεσιας. ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ οχι κ πολυ σημαντικο βεβαια ειναι οτι ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΣΜΗΝΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ Κ ΟΣΟΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΕΣΤΩ Κ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ (κ ΟΧΙ ολοκληρη) !
ια. Όσοι υπηρέτησαν ή υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις:
Σύνολο μηνών θητείας γενικά (με στρογγυλοποίηση στον αμέσως προηγούμενο ή επόμενο
ακέραιο, όταν οι ημέρες θητείας είναι λιγότερες των δεκαπέντε ή περισσότερες και ίσες αντίστοι-
χα) Χ συντελεστή 5.
Και οσοι εχουν υπηρετησει παιρνουν τον βαθμο στον ενα χρονο πραγματικης υπηρεσιας. ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ οχι κ πολυ σημαντικο βεβαια ειναι οτι ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΣΜΗΝΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ Κ ΟΣΟΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΕΣΤΩ Κ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ (κ ΟΧΙ ολοκληρη) !
Ευχαριστω για την πληροφορια dino v μηπως ξερεις δηλαδη ποσα μορια παιρνει καποιος που εχει Υπηρετησει 12μηνο;
Καλα λεει ο υποσμηνιας δεν υπαρχει κανεις που να ξερει ποσα μορια παιρνει καποιος που εκανε 12μηνο
Παύλο σου γραφω εδω που ειναι το αντίστοιχο θέμα. Πόσα μόρια έχεις εσυ για αυτην την ειδικότητα;
Marina Εχω 540 μόρια εσύ;Marina2 έγραψε:Παύλο σου γραφω εδω που ειναι το αντίστοιχο θέμα. Πόσα μόρια έχεις εσυ για αυτην την ειδικότητα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες