Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)
Βρε κομάντος, να επικεντρωθούμε λίγο στα της προκήρυξης και να αφήσουμε τις ριεςπαπα; Δεν μας ενδιαφέρει σε ποιον αρέσει η πυροσβεστική ή ο στρατός ή τα μαθηματικά. Εδώ είμαστε για την αστυνομία! Ας γράφουμε μόνο για αυτό. Ας εγκριθεί λοιπόν το ρημαδι με το ύψος να προχωρήσουμε παρακάτω. Όποιος καταφέρει και μπει καλώς να μπει. Μέχρι εκεί όμως. Το να λέμε ανώνυμα πίσω από έναν υπολογιστή εγώ δε γουστάρω την αστυνομία αλλά αφού μπήκα είμαι εντάξει ή το ύψος δεν είναι σωστό και μπλα μπλα μπλα, δεν οδηγεί πουθενά, αντιθέτως γεμίζει χαζομάρες το νήμα! Υπάρχουν "ειδικοί" οι οποίοι αποφασίζουν για το τι και πώς. Συγνώμη για τη κατάχρηση σελίδας αλλά βαρέθηκα τόσες μέρες να διαβάζω για το ότι ο ένας δεν θέλει αστυνομία ο άλλος ήθελε πυροσβεστική τον άλλον δεν τον παίρνει για ΕΠΟΠ. Καλό υπόλοιπο στην ημέρα σας και ελπίζω να μην προσέβαλα κανέναν.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 45
BorderRanger έγραψε:ShadoW έστειλες εσύ κάνα μηνυμα σε στέλεχος;
Βέβαια Και περιμένω περιμένω την απάντηση πως και πως και καλό θα ήταν να ασχοληθείτε όλοι με αυτό το θέμα και όχι τα υπόλοιπα...
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 211
Εγω εχω στειλει πολλες φορες, δε μπορω συνεχεια θα με βρισουν!Αλλωστε τον αριθμο 1200 που ελεγε το αρθρο μου τον ειχε πει και ο Προεδρος!
-
- Συνταγματάρχης
BorderRanger έγραψε:Εγω εχω στειλει πολλες φορες, δε μπορω συνεχεια θα με βρισουν!Αλλωστε τον αριθμο 1200 που ελεγε το αρθρο μου τον ειχε πει και ο Προεδρος!
Και εγώ το ίδιο αλλά πρέπει να δείξουμε κάποιο ενδιαφέρων δεν σου είπα να γίνουμε τσιμπούρια αλλά να ασχοληθούμε με το θέμα μας αυτό ...
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
Δε ξέρουν πολλές λεπτομέρειες και αυτοί.Δε ξέρουν σίγουρα αν θα είναι σε μια προκήρυξη ή σε 2.
Επισης ακόμα παίζεται αν θα πάρει στα αεροδρόμια διότι η ποασυ δε θέλει να μπουν ΣΦ στα αεροδρομια διότι έτσι θα χαθούν οι τοποθετήσεις των Αστυφυλακων!
Επισης ακόμα παίζεται αν θα πάρει στα αεροδρόμια διότι η ποασυ δε θέλει να μπουν ΣΦ στα αεροδρομια διότι έτσι θα χαθούν οι τοποθετήσεις των Αστυφυλακων!
Ας βγάλει για τα προκεκα να τελειώνουμε τουλάχιστον 😂BorderRanger έγραψε:Δε ξέρουν πολλές λεπτομέρειες και αυτοί.Δε ξέρουν σίγουρα αν θα είναι σε μια προκήρυξη ή σε 2.
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
Οι 150 στο προκεκα είναι δεδομένοι θεωρώ!
-
- Συνταγματάρχης
BorderRanger έγραψε:Δε ξέρουν πολλές λεπτομέρειες και αυτοί.Δε ξέρουν σίγουρα αν θα είναι σε μια προκήρυξη ή σε 2.
Σωστά απλά το θέμα μας ειναι να μας πουν κάτι πιο επίσημο και όχι αυτά που ξέρουμε αν και όπως ξέρουμε το κονδύλι που έρχεται απέξω είμαιεχρο την Δεκεμβριο και αφορά και για αεροδρομια. Και να στο πω και αλλιώς και για την Οππι μουρμουριζαν αλλά μια χαρά όλοι μπήκαν οπότε καταλαβενεις...
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
Το κονδύλι λέει για πύλες εισόδου της χώρας οπότε εννοεί και τελωνεία.Μακαρι να μπουν και στο Βενιζέλος.
Άσχετο, είμαι καινούργιος στο φόρουμ το παρακολουθώ εδώ και 1 χρόνο. Συμφωνώ, αμέσως να βάλουν τα "παιδάκια" της αστυφυλάκων... Δεν είναι ανάγκη να πιστεύουμε κάθε τι που λένε. Μια ερώτηση: Διάβασα πριν 1 μήνα από εδώ ότι η ΕΕ θέλει να έχουν τοποθετηθεί αστυνομικοί στα αεροδρόμια μέχρι το Μάιο του 22 ισχύει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Βρε παιδιά αν θυμάμαι καλά, ο πρόεδρος δεν είχε πει σε κάποιον μας ότι τώρα θα βγει ο Έβρος με Αθήνα; Εγώ μόλις μίλησα μαζί του και μου είπε πως για Αθήνα δεν ξέρει κάτι ακομη
Έλεγε και διεθνείς αερολιμένεςBorderRanger έγραψε:Το κονδύλι λέει για πύλες εισόδου της χώρας οπότε εννοεί και τελωνεία.Μακαρι να μπουν και στο Βενιζέλος.
Υπάρχει καμία περίπτωση να είναι ανοιχτή για όλους ; Η θα είναι αποκλειστηκα με εντοπιότητα ; Υπάρχει περίπτωση απλά να μοριοδοτείται η εντοπιότητα ;
Αδελφέ την έχουμε απαντήσει πολλάκις αυτή την ερώτησηthemkarl έγραψε:Υπάρχει καμία περίπτωση να είναι ανοιχτή για όλους ; Η θα είναι αποκλειστηκα με εντοπιότητα ; Υπάρχει περίπτωση απλά να μοριοδοτείται η εντοπιότητα ;
Σου απάντησε όντως κάτι τέτοιο;panos1923 έγραψε:Βρε παιδιά αν θυμάμαι καλά, ο πρόεδρος δεν είχε πει σε κάποιον μας ότι τώρα θα βγει ο Έβρος με Αθήνα; Εγώ μόλις μίλησα μαζί του και μου είπε πως για Αθήνα δεν ξέρει κάτι ακομη
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες