Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
NLOK10
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 161

Δημοσίευση από NLOK10 »

Βρε κομάντος, να επικεντρωθούμε λίγο στα της προκήρυξης και να αφήσουμε τις ριεςπαπα; Δεν μας ενδιαφέρει σε ποιον αρέσει η πυροσβεστική ή ο στρατός ή τα μαθηματικά. Εδώ είμαστε για την αστυνομία! Ας γράφουμε μόνο για αυτό. Ας εγκριθεί λοιπόν το ρημαδι με το ύψος να προχωρήσουμε παρακάτω. Όποιος καταφέρει και μπει καλώς να μπει. Μέχρι εκεί όμως. Το να λέμε ανώνυμα πίσω από έναν υπολογιστή εγώ δε γουστάρω την αστυνομία αλλά αφού μπήκα είμαι εντάξει ή το ύψος δεν είναι σωστό και μπλα μπλα μπλα, δεν οδηγεί πουθενά, αντιθέτως γεμίζει χαζομάρες το νήμα! Υπάρχουν "ειδικοί" οι οποίοι αποφασίζουν για το τι και πώς. Συγνώμη για τη κατάχρηση σελίδας αλλά βαρέθηκα τόσες μέρες να διαβάζω για το ότι ο ένας δεν θέλει αστυνομία ο άλλος ήθελε πυροσβεστική τον άλλον δεν τον παίρνει για ΕΠΟΠ. Καλό υπόλοιπο στην ημέρα σας και ελπίζω να μην προσέβαλα κανέναν.

Shadow2
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από Shadow2 »

BorderRanger έγραψε:ShadoW έστειλες εσύ κάνα μηνυμα σε στέλεχος;

Βέβαια Και περιμένω περιμένω την απάντηση πως και πως και καλό θα ήταν να ασχοληθείτε όλοι με αυτό το θέμα και όχι τα υπόλοιπα...

Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 211

Δημοσίευση από BorderRanger »

Εγω εχω στειλει πολλες φορες, δε μπορω συνεχεια θα με βρισουν!Αλλωστε τον αριθμο 1200 που ελεγε το αρθρο μου τον ειχε πει και ο Προεδρος!

Shadow2
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Shadow2 »

BorderRanger έγραψε:Εγω εχω στειλει πολλες φορες, δε μπορω συνεχεια θα με βρισουν!Αλλωστε τον αριθμο 1200 που ελεγε το αρθρο μου τον ειχε πει και ο Προεδρος!

Και εγώ το ίδιο αλλά πρέπει να δείξουμε κάποιο ενδιαφέρων δεν σου είπα να γίνουμε τσιμπούρια αλλά να ασχοληθούμε με το θέμα μας αυτό ...

Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δε ξέρουν πολλές λεπτομέρειες και αυτοί.Δε ξέρουν σίγουρα αν θα είναι σε μια προκήρυξη ή σε 2.

Επισης ακόμα παίζεται αν θα πάρει στα αεροδρόμια διότι η ποασυ δε θέλει να μπουν ΣΦ στα αεροδρομια διότι έτσι θα χαθούν οι τοποθετήσεις των Αστυφυλακων!

NLOK10
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από NLOK10 »

BorderRanger έγραψε:Δε ξέρουν πολλές λεπτομέρειες και αυτοί.Δε ξέρουν σίγουρα αν θα είναι σε μια προκήρυξη ή σε 2.

Επισης ακόμα παίζεται αν θα πάρει στα αεροδρόμια διότι η ποασυ δε θέλει να μπουν ΣΦ στα αεροδρομια διότι έτσι θα χαθούν οι τοποθετήσεις των Αστυφυλακων!

Ας βγάλει για τα προκεκα να τελειώνουμε τουλάχιστον 😂

Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Οι 150 στο προκεκα είναι δεδομένοι θεωρώ!
Shadow2
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Shadow2 »

BorderRanger έγραψε:Δε ξέρουν πολλές λεπτομέρειες και αυτοί.Δε ξέρουν σίγουρα αν θα είναι σε μια προκήρυξη ή σε 2.

Σωστά απλά το θέμα μας ειναι να μας πουν κάτι πιο επίσημο και όχι αυτά που ξέρουμε αν και όπως ξέρουμε το κονδύλι που έρχεται απέξω είμαιεχρο την Δεκεμβριο και αφορά και για αεροδρομια. Και να στο πω και αλλιώς και για την Οππι μουρμουριζαν αλλά μια χαρά όλοι μπήκαν οπότε καταλαβενεις...

Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Το κονδύλι λέει για πύλες εισόδου της χώρας οπότε εννοεί και τελωνεία.Μακαρι να μπουν και στο Βενιζέλος.

TasosLg7
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από TasosLg7 »

Άσχετο, είμαι καινούργιος στο φόρουμ το παρακολουθώ εδώ και 1 χρόνο. Συμφωνώ, αμέσως να βάλουν τα "παιδάκια" της αστυφυλάκων... Δεν είναι ανάγκη να πιστεύουμε κάθε τι που λένε. Μια ερώτηση: Διάβασα πριν 1 μήνα από εδώ ότι η ΕΕ θέλει να έχουν τοποθετηθεί αστυνομικοί στα αεροδρόμια μέχρι το Μάιο του 22 ισχύει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Άβαταρ μέλους
panos1923
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από panos1923 »

Βρε παιδιά αν θυμάμαι καλά, ο πρόεδρος δεν είχε πει σε κάποιον μας ότι τώρα θα βγει ο Έβρος με Αθήνα; Εγώ μόλις μίλησα μαζί του και μου είπε πως για Αθήνα δεν ξέρει κάτι ακομη
NLOK10
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από NLOK10 »

BorderRanger έγραψε:Το κονδύλι λέει για πύλες εισόδου της χώρας οπότε εννοεί και τελωνεία.Μακαρι να μπουν και στο Βενιζέλος.

Έλεγε και διεθνείς αερολιμένες

themkarl
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από themkarl »

Υπάρχει καμία περίπτωση να είναι ανοιχτή για όλους ; Η θα είναι αποκλειστηκα με εντοπιότητα ; Υπάρχει περίπτωση απλά να μοριοδοτείται η εντοπιότητα ;
NLOK10
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από NLOK10 »

themkarl έγραψε:Υπάρχει καμία περίπτωση να είναι ανοιχτή για όλους ; Η θα είναι αποκλειστηκα με εντοπιότητα ; Υπάρχει περίπτωση απλά να μοριοδοτείται η εντοπιότητα ;
Αδελφέ την έχουμε απαντήσει πολλάκις αυτή την ερώτηση

NLOK10
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από NLOK10 »

panos1923 έγραψε:Βρε παιδιά αν θυμάμαι καλά, ο πρόεδρος δεν είχε πει σε κάποιον μας ότι τώρα θα βγει ο Έβρος με Αθήνα; Εγώ μόλις μίλησα μαζί του και μου είπε πως για Αθήνα δεν ξέρει κάτι ακομη
Σου απάντησε όντως κάτι τέτοιο;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες