Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από δημητρης98 »

Kirios έγραψε:
δημητρης98 έγραψε:
fsafa έγραψε:Χωρίς κακία εγώ βλέπω εδώ μέσα 2-3 άτομα να κόβονται στα ψυχοτεχνικά από δυσλεξία.

γιατι;

Μην ασχολησε με αυτον ειναι βλακας νομιζει οτι στις μπιστολιες θα μετριση η ορθογραφια

δεν νομιζω να υπαρχει καποιος να το ανεφερει στην επιτροπη

Fsasa

Δημοσίευση από Fsasa »

Εντάξει.. εγώ απλώς ενημερώνω μην λέτε μετά σας έκοψαν τα βύσματα.
KostasDea342
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 94

Δημοσίευση από KostasDea342 »

Ναι γτ κάθε μέρα σφαίρες θα ρίχνεται... Και γουστάρετε κιόλας στην σκέψη. Ξέρετε πόσα περιστατικά μπορείτε να προλάβετε με ένα σωστό διάλογο. Και πόσο μπορεί να αποκτηθεί η συμπάθεια πολιτών από έναν επίσης σωστό διάλογο. Όσοι ξέρουν δύο πράγματα από όπλα εύχονται να το έχουν μόνο να το καθαρίζουν.
KostasDea342
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Κάτι τέτοια βλεπουν και ακούν από το σωματείο και δεν θέλουν ειδικούς φρουρούς. Μάγκες φιλικά πάντα αλλαξτε μυαλά . Αφήστε αυτά που βλέπετε στο youtube , αυτά που σας λένε άλλοι και νιώθουν γαματοι να παρουσιάζουν τον εαυτό τους σαν γαμάτο αστυνομικό , στόλοι γκόμενες και εξουσία... Δείτε τροπους να είστε κύριοι και επαγγελματίες γιατί θα ξαναβγάλει για ειδικους σε 8 χρόνια αν δουν βλάκες έξω τώρα...
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

KostasDea342 έγραψε: Κάτι τέτοια βλεπουν και ακούν από το σωματείο και δεν θέλουν ειδικούς φρουρούς. Μάγκες φιλικά πάντα αλλαξτε μυαλά . Αφήστε αυτά που βλέπετε στο youtube , αυτά που σας λένε άλλοι και νιώθουν γαματοι να παρουσιάζουν τον εαυτό τους σαν γαμάτο αστυνομικό , στόλοι γκόμενες και εξουσία... Δείτε τροπους να είστε κύριοι και επαγγελματίες γιατί θα ξαναβγάλει για ειδικους σε 8 χρόνια αν δουν βλάκες έξω τώρα...
Κατσε ρε φιλε εχω δυσλεξεια. Σημενη οτι δν μπορο να μιλησω δλδ δν σε καταλαβενω;
KostasDea342
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Και για να τεκμηριώσω την άποψη μου αυτή θα σας δύο δικά μου παραδείγματα. Με σταματησαν μια φορά με την κοπέλα μου μαζί με το μηχανάκι και φώναζε ο άλλος , με κρατούσε ο άλλος από την τσάντα , και ο άλλος με το χέρι στο όπλο να μου πατούσε το πόδι. Όλα αυτά για ένα τυπικό έλεγχο. Η απάντηση της κοπέλας μου " έτσι θες να γίνεις και συ; " Και με σταματάει και άλλη φορά ένας άλλος και μου λέει " καλησπέρα κύριε. Τα χαρτιά σας παρακαλώ . Σας ευχαριστώ πολύ καλό βράδυ. Προσοχή με το μηχανάκι"

KostasDea342
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δεν είπα δεν μπορείς να μιλήσεις. Είπα για τα πιστολιδια
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Δε θα κοπούν στα ψυχοτεχνικα λόγω δυσλεξίας, αλλά λόγω μαλ@κυνσης. Τα γράφετε και στο φβ σε σχόλια : αντε να μπούμε να ξεκαυλωσουμε, πιστολίδια καουμπόηδες και άγρια δύση.

Τους μισούς θα τους τρέχουν οι πολίτες στους δοικες για αντιποιηση αρχής, και τα πειθαρχικα για αποστράτευση θα φεύγουν σύννεφο.

Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Όσοι ονειρεύεστε πιστολιδια είστε τουλάχιστον επικίνδυνοι και ακατάλληλοι και εύχομαι ανάλογα άτομα να μην καταταχθούν ποτέ, κάτι τέτοια μυαλά είναι που αμαυρώνουν το σώμα. Η δυσλεξία εξετάζεται στα υγειονομικά αλλά θα έλεγα με προχειρότητα. Θυμαμαι εμένα μου ζητήσανε να επαναλάβω τρεις φορές την εξής φράση"σιδηροδρομικός σταθμός Σιδηροκάστρου".
KostasDea342
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Εγώ προσωπικά λυπάμαι. Όλοι έχετε πάει στρατό . Ξέρετε πως όταν φοράς μια στολή και κανείς μαλακια τσιμπάνε όλοι. Τώρα δεν είναι καμσεις ειναι διασυρμός σε ΜΜΕ.
KostasDea342
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Είπα κάτι βαθύ και η απάντηση σου είναι αυτή . Ένα σωστό διάλογο δεν μπορείς να κάνεις και θα προστατέψεις ζωές και ιδιοκτησίες ;
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Το οτι καποιοι απο εσας νομιζετε οτι επειδη θα φορατε μια στολη και θα εχετε ενα οπλο σας κανει μαγκες ειστε πολυ γελασμενοι! Η ευθυνη του να εχεις ενα οπλο και μαλιστα υπηρεσιακο ειναι τεραστια. Και πιστεψτε με οτι οταν με το καλο μπειτε θα παρακαλατε να μην χρειαστει να το τραβηξετε απο την θηκη του. Καποιοι νομιζετε οτι θα πατε να παιξετε σε ταινια του χολυγουντ. Πρεπει να κατανοησετε οτι το σωμα εχει θρηνησει θυματα απο ενοπλες συμπλοκες και οχι μονο. Ελπιζω κατι τετοιοι να κοπειτε στα πκε γιατι ειστε επικυνδυνοι για τον πολιτη τον οποιον υποστηριζεται οτι θα προστατευετε!
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Ρε γιατί τσακώνεστε ηρεμήστε τι Έχετε να χωρισετε ημαρτον
KostasDea342
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Τα ίδια λέμε με άλλα λόγια
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Οχιμονο για τον πολιτη.. αλλα οπως ξαναειπα κ πιπ παλια ισως κανουν ζημια κ στους ιδιους συναδελφους!!! σταματαει η μαλακια ας μπει η οριμοτητα κ η σοβαροτητα!! για οποιυς μπορουν φυσικα
Ο. Π. Κ. Ε
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης