Τι επιτρέπεται να πάρω στο στρατό;

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Απάντηση
Στρατός και θητεία
tsad
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από tsad »

D.Y.K έγραψε:Συγγνώμη αλλά αυτά τα ερωτήματα έχουν απαντηθεί πολλάκις σε προηγούμενα μηνύματα. Σε παρακαλώ πολύ να ανατρέξεις στις προηγούμενες σελίδες για να πάρεις τις απαντήσεις που ζητάς.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Τα ερωτηματά μου έχουν απαντηθεί αλλά δεν γνωρίζω αν ισχύουν τα ίδια και για τα κεεδ. Σε ένα μόνο ερώτημα δεν βρήκα απάντηση... Αν επιτρέπονται τα σορτσάκια για την άθληση.

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 107
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Δίνουν αθλητικό σέτ σορτσάκ-φανέλα για τη πρωϊνή γυμναστική.
Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από _KOURSAROS_ »

tsad έγραψε:Άσπρα σώβρακα επιτρέπονται; Μαύρες κάλτσες, άσπρες ή μαύρες φανέλες και σκουρόχρωμο σορτσάκι για τον ύπνο επιτρέπονται; Επίσης μαύρα t-shirt και σορτσάκια για την άθληση επιτρέπονται; Υπνόσακος;Παρουσιάζομαι ιούλιο και μάλλον μεγάλο πεύκο.

Πάρε ό, τι θες από θέμα ένδυσης, για τον υπνόσακο δεν είμαι πολύ σίγουρος, αλλά το πολύ πολύ να σου πουν μην το χρησιμοποιείς, οπότε πάρε και βλέπεις, μια φορά χαμένος δεν θα πάει, στην μονάδα θα είναι πολύ χρήσιμο. Οι φανέλες φρόντισε να μην έχουν τίποτα επάνω, στάμπες και κεντήματα, ΛΟΚ, μαχαιριά, νεκροκεφαλές, βατράχια, λιοντάρια κλπ... Γιατί θα σε κράξουν άσχημα. Τώρα αν θα τα φορέσεις στο ΚΕΕΔ μέσα σε 10 μέρες είναι άλλο θέμα...
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
skidrow
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από skidrow »

Στο μεσολογγι εχουν ολοι σμαρτφονε. Ελεγχος βαλιτσας δευτερολεπτα μονο. Υπνοσακους ο λοχιας αφηνε αλλα ανεπισιμα. Μας ειπαν οτι απαγορεύεται μετα αλλα ολοι βαλαν κ τιποτα δεν εγινε.
tsad
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από tsad »

PrinCePanoSS έγραψε:Πάρε ό, τι θες από θέμα ένδυσης, για τον υπνόσακο δεν είμαι πολύ σίγουρος, αλλά το πολύ πολύ να σου πουν μην το χρησιμοποιείς, οπότε πάρε και βλέπεις, μια φορά χαμένος δεν θα πάει, στην μονάδα θα είναι πολύ χρήσιμο. Οι φανέλες φρόντισε να μην έχουν τίποτα επάνω, στάμπες και κεντήματα, ΛΟΚ, μαχαιριά, νεκροκεφαλές, βατράχια, λιοντάρια κλπ... Γιατί θα σε κράξουν άσχημα. Τώρα αν θα τα φορέσεις στο ΚΕΕΔ μέσα σε 10 μέρες είναι άλλο θέμα...
Ευχαριστώ. Εννοείται νορμάλ καταστάσεις και 2-3 τεμάχια από κάποια είδη. Κάτι ακόμα... Έλεγχο στους σάκους κάνουν μόνο κατά την είσοδο στο στρατόπεδο;

Άβαταρ μέλους
Konstantinos_
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Konstantinos_ »

Εγώ πήρα ένα κινητό χωρίς κάμερα με 15 ευρώ για να είμαι σίγουρος. Εικόνα
Άβαταρ μέλους
DaMon
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από DaMon »

tsad έγραψε:
PrinCePanoSS έγραψε:Πάρε ό, τι θες από θέμα ένδυσης, για τον υπνόσακο δεν είμαι πολύ σίγουρος, αλλά το πολύ πολύ να σου πουν μην το χρησιμοποιείς, οπότε πάρε και βλέπεις, μια φορά χαμένος δεν θα πάει, στην μονάδα θα είναι πολύ χρήσιμο. Οι φανέλες φρόντισε να μην έχουν τίποτα επάνω, στάμπες και κεντήματα, ΛΟΚ, μαχαιριά, νεκροκεφαλές, βατράχια, λιοντάρια κλπ... Γιατί θα σε κράξουν άσχημα. Τώρα αν θα τα φορέσεις στο ΚΕΕΔ μέσα σε 10 μέρες είναι άλλο θέμα...
Ευχαριστώ. Εννοείται νορμάλ καταστάσεις και 2-3 τεμάχια από κάποια είδη. Κάτι ακόμα... Έλεγχο στους σάκους κάνουν μόνο κατά την είσοδο στο στρατόπεδο;

Yποπτη η ερωτηση... Φυσικα και κατα την ΕΞΟΔΟ. Οτι μπει και οτι βγει προβλεπεται να ελεγχθει. Αν δεν ελεγχθει φταιει ο αξιωματικος πυλης και ειναι παραβλεψη καθηκοντος.

Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

tsad έγραψε:

Έλεγχος γίνετε σε κάθε έξοδο-είσοδο, τι θες να βγάλεις από το στρατόπεδο; Αν είναι καμιά κάλυκα από τις βολές και το βρουν στην πύλη στην καλύτερη θα σου χαριστούν αλλά θα σε σταμπάρουν και στην χειρότερη για εσένα είναι να το πάνε βάση νόμου, όποτε πάμε αντιτρομοκρατική, προφυλάκιση, δικαστήριο, φυλάκιση. Στο ΚΕΕΔ αν είναι ακόμα αξιωματικός πύλης αυτός που ήταν όταν μπήκα, θα το βρει 1000% και δεν θα σου χαριστεί καθόλου.

Konstantinos_ έγραψε:Εγώ πήρα ένα κινητό χωρίς κάμερα με 15 ευρώ για να είμαι σίγουρος.Εικόνα

Καλά έκανες, έτσι έκανα και εγώ, εμένα βέβαια ήταν προσφορά και το αγόρασα 9,90.
tsad
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από tsad »

PrinCePanoSS έγραψε:Έλεγχος γίνετε σε κάθε έξοδο-είσοδο, τι θες να βγάλεις από το στρατόπεδο; Αν είναι καμιά κάλυκα από τις βολές και το βρουν στην πύλη στην καλύτερη θα σου χαριστούν αλλά θα σε σταμπάρουν και στην χειρότερη για εσένα είναι να το πάνε βάση νόμου, όποτε πάμε αντιτρομοκρατική, προφυλάκιση, δικαστήριο, φυλάκιση. Στο ΚΕΕΔ αν είναι ακόμα αξιωματικός πύλης αυτός που ήταν όταν μπήκα, θα το βρει 1000% και δεν θα σου χαριστεί καθόλου.

Το έθεσα λάθος... Έστω οτι παίρνω μαζί μου κινητό με κάμερα και κατά τον ύπνο το έχω στον σάκο. Υπάρχει περίπτωση να μας ξυπνήσουν το βράδυ και να πουν "ανοίξτε τους σάκους για έλεγχο; "

cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Εννοείται, όσο είσαι στο κέντρο άσε τις πονηριές Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Soap
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Soap »

Στο κέντρο αδερφέ λίγο δύσκολο να γίνει αυτό. Στη μονάδα όμως μας το κάνανε κανά δυο φορές αυτό που λες σε περιπτώσεις κλοπών. Και επίσης όλα τα στελέχη ξέρανε ότι είχαμε κινητό με κάμερα άπαντες.
Πάλι με Φάνη Πετραλιά, πάλι δικια μας θα'ναι...
Άβαταρ μέλους
DaMon
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από DaMon »

NΑ ψαξουν σακους μονο σε περιπτωση που αναφερθει κλοπη η φερουν τιποτα σκυλια αλλα εκει παμε αλλου το θεμα.
Άβαταρ μέλους
Konstantinos_
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

9,90;

Αυτά είναι. Εικόνα

Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

tsad έγραψε:
PrinCePanoSS έγραψε:Έλεγχος γίνετε σε κάθε έξοδο-είσοδο, τι θες να βγάλεις από το στρατόπεδο; Αν είναι καμιά κάλυκα από τις βολές και το βρουν στην πύλη στην καλύτερη θα σου χαριστούν αλλά θα σε σταμπάρουν και στην χειρότερη για εσένα είναι να το πάνε βάση νόμου, όποτε πάμε αντιτρομοκρατική, προφυλάκιση, δικαστήριο, φυλάκιση. Στο ΚΕΕΔ αν είναι ακόμα αξιωματικός πύλης αυτός που ήταν όταν μπήκα, θα το βρει 1000% και δεν θα σου χαριστεί καθόλου.

Το έθεσα λάθος... Έστω οτι παίρνω μαζί μου κινητό με κάμερα και κατά τον ύπνο το έχω στον σάκο. Υπάρχει περίπτωση να μας ξυπνήσουν το βράδυ και να πουν "ανοίξτε τους σάκους για έλεγχο; "

Πολύ δύσκολα, εμένα δεν μου έτυχε αυτό ούτε μια φορά. Για το κινητό, πάρε ένα φτηνιάρικο χωρίς κάμερα 10? το πολύ να δώσεις. Θα σου χρειαστεί και στην μονάδα, πχ αν σε πει δείξε μου το κινητό σου στην πύλη, μου έτυχε μια φορά, έδειξα την πατάτα κούνησε το κεφάλι και έφυγα.

Konstantinos_ έγραψε:9,90;

Αυτά είναι.Εικόνα

Ναι ακόμα το έχω, βέβαια δεν λειτουργεί, σε 3 μήνες σταμάτησε η οθόνη να έχει φωτισμό... vodafone ήταν τι περιμένεις.
Άβαταρ μέλους
Konstantinos_
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Εγώ πήρα Alcatel. Σκύλι φαίνεται να είναι. Θα πρέπει να τη βγάλω με αυτό όλη τη θητεία.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης