συμφωνω! Κ οσοι εχουν πτυχιο πως θα πηγαινει; 45.000 μορια;illy έγραψε:ναι αν το πανε σαν το συστημα του ασεπ που για απλυτηριο λυκειου ή τεε σου δινει μορια ο βαθμος του πτυχιου επι 10 που ειναι συνηθως ο συντελεστης οποτε θα μετραει ο βαθμος του απολυτηριου... Πραγμα που ειναι πολυ ακυρο και αδικο διοτι ξερουμε πολυ καλα οτι στο τεε ολοι αποφοιτουν με μαργαριταρια και οι αλλοι απο ενιαιο λυκειο που υπαγονται στον θεσμο των πανελληνιων ειναι πιο δυσκολο σχολειο οποτε ο συντελεστης θα επρεπε να ειναι διαφορετικος για τεε κ αλλος για ενιαιο λυκειο...anna.nikos έγραψε:Ρε παιδια να ρωτησω κατι; Αν καποιος εχει στειλει για στρατο ξηρας τεε β κυκλου αντι 210 μορια τα μορια θα γινονται πχ 19.000 (αν πχ εχει καποιος 19 βαθμο απολυτηριο) ; Με λιγα λογια θα μετραει και στο τεε ο βαθμος; Αυτο μου το ειπαν δεν το εβγαλα απο το μυαλο μου.
Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 69
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 63
Δεν νομιζω κουκλα... Σε τοσες προκηρυξεις που εχω κανει στον ασεπ δεν θυμαμαι ποσα μορια δινει για το πτυχιο, ξεχασα! Πιο ευνοημενοι ειναι σε προκηρυξεις στρατου ολοι οσοι εχουν πτυχιο... Θαρρω οτι θα τα αυξησουν λιγακι... Πχ αντι για 450 να δινουν 500 μορια! Να τα ανεβασουν κατα 50 εως 100 μορια! Μπορει να αυξησουν τα μορια που δινει η θητεια ή της προυπηρεσια... Ολα θα φανουν οσονουπω
Dum spiro spero
-
- Συνταγματάρχης
να σε ρωτησω ιλλυ. Οταν ξανα κανω τα χαρτια μου δεν με συμφερει να βαλω ειδικοτητα που ζηταει τουλαχιστον απολυτηριο λυκειο κ ετσι να προσκομισω πτυχιο; Απο το να βαλω ειδικοτητα που πανω στο πτυχιο;illy έγραψε: Δεν νομιζω κουκλα... Σε τοσες προκηρυξεις που εχω κανει στον ασεπ δεν θυμαμαι ποσα μορια δινει για το πτυχιο, ξεχασα! Πιο ευνοημενοι ειναι σε προκηρυξεις στρατου ολοι οσοι εχουν πτυχιο... Θαρρω οτι θα τα αυξησουν λιγακι... Πχ αντι για 450 να δινουν 500 μορια! Να τα ανεβασουν κατα 50 εως 100 μορια! Μπορει να αυξησουν τα μορια που δινει η θητεια ή της προυπηρεσια... Ολα θα φανουν οσονουπω
-
- Στρατηγός
Βασικα τωρα ρε κουκλα μιλαμε υποθετικα για το τι θα προσκομισουμε οταν αλλαξουν τα δεοδμενα χωρις συνεντευξη κ πως θα κυμανθουν τα μορια... Αναλογα τι θα σε συμφερει αννα μου! Σαφεστατα θα σε συμφερει το πτυχιο αν εχει "τουλαχιστον λυκειου"... Και να σου πω κ κατι; Θα ειναι παραλογο να ινουν περισσοτερα μορια σε απολυτηριο λυκειου παρα σε πτυχιο... Ολα πανε βασει εκπαιδευσης, οσο πιο μεγαλο πτυχιο εχεις τοσο πιο πολλα μορια σου προσδιδει
Dum spiro spero
Παιδια γεια σας. Ειμαι μητερα τριτεκνη (ανηλικα) παιρνω μορια;
Μισο λεπτακι κ θα σου απαντησω
Μονο αυτο βρηκα για παιδια και αλλα... Αν βρω κατι αλλο θα το στειλω. Δεξερω αν σε βοηθαω μαυτο ε.Από τις κατηγορίες που προβλέπονται στο ΝΔ 582/1970 (ΦΕΚ 136 Α΄),όπως
τροποποιήθηκε με το Ν.1287/1982 (ΦΕΚ 128 Α΄) τα παιδιά στρατιωτικών των τριών Κλάδων
των Ενόπλων Δυνάμεων που φονεύθηκαν ή πέθαναν (στον πόλεμο ή στην ειρήνη) κατά την
εκτέλεση διατεταγμένης υπηρεσίας και ένεκα ταύτης,παιδιά πολυτέκνων,παιδιά ή αδέλφια
αναπήρων ή θυμάτων στρατιωτικών (Στρατού - Ναυτικού - Αεροπορίας) ειρηνικής περιόδου
ή αναπήρων πολέμου,παιδιά ή αδέλφια θυμάτων Εθνικής Αντίστασης και επιπλέον από τις
κατηγορίες που προβλέπονται στο άρθρο 17 παρ.8 του Ν.2190/1994 (φ.28) τα παιδιά πο-
λεμιστών ζώνης των πρόσω τουλάχιστον επί τετράμηνο (Βαθμολογία 100 μονάδες Χ συντε-
λεστή 1 = 100 μονάδες).
τροποποιήθηκε με το Ν.1287/1982 (ΦΕΚ 128 Α΄) τα παιδιά στρατιωτικών των τριών Κλάδων
των Ενόπλων Δυνάμεων που φονεύθηκαν ή πέθαναν (στον πόλεμο ή στην ειρήνη) κατά την
εκτέλεση διατεταγμένης υπηρεσίας και ένεκα ταύτης,παιδιά πολυτέκνων,παιδιά ή αδέλφια
αναπήρων ή θυμάτων στρατιωτικών (Στρατού - Ναυτικού - Αεροπορίας) ειρηνικής περιόδου
ή αναπήρων πολέμου,παιδιά ή αδέλφια θυμάτων Εθνικής Αντίστασης και επιπλέον από τις
κατηγορίες που προβλέπονται στο άρθρο 17 παρ.8 του Ν.2190/1994 (φ.28) τα παιδιά πο-
λεμιστών ζώνης των πρόσω τουλάχιστον επί τετράμηνο (Βαθμολογία 100 μονάδες Χ συντε-
λεστή 1 = 100 μονάδες).
Καλισπερα παιδια. Χρειαζομαι τιν βοιθεια σας... Ειμαι υποψηφιος για εποπ στιν πολεμικη μας αεροπορια... Εχω διαβαση τιν προκυρηξει που λεει ποσα μορια δινι πτυχειο ΤΕΕ 210 μοναδες και το οτι εκανα 9μηνη θυτια 150 μοναδες; Αυτα μονο εχω
διλαδει εχω 360 μορια; Ας μου λυση καπιος τιν απορια. Σας ευχαριστο... Και καλη επιτυχεια σε ολους

Ερώτηση! Πόσα μόρια παίρνεις για 12μηνη θητεία στην Αεροπορία;
-
- Στρατηγός
Μαρία θα μετράει ο βαθμός σου με το συντελεστή επί 10... Δηλαδη περίπου 200 μόρια θα πάρεις από το πτυχίο σου
Dum spiro spero
Απ οσο ξερω δεν παιζει ρολο σε ποιο σωμα εκανες την θητεια σου για να παρεις μορια. Αρκει να την εχεις κανει (στης ειδ. Δυν. Παιρνεις κατι επιπλεον). Δηλαδη αν εχεις κανει χαρτια για π. Α. Και υπηρετησες π. Ν. Και εχεις κανει χαρτια στην π. Α. Παλι παιρνεις μορια απ την θητεια σου. Το μονο που αλλαζει ειναι στην ειδηκοτητα δηλαδη. Εχω φιλο που ηταν αρμενιστης στο πν και εκανε χαρτια στην πα και εβαλε ειδηκοτητα αρμενιστη. Σε αυτη την περιπτωση εκτος απο τα μορια τις θειτιας του παιρνει και μορια προυπηρεσιας στην ειδηκοτιτα...
-
- Συνταγματάρχης
δηλαδη δεν ισχυουν τα 210 μορια για οτι απολυτηριο εχεις για τεε β κυκλου;illy έγραψε: Μαρία θα μετράει ο βαθμός σου με το συντελεστή επί 10... Δηλαδη περίπου 200 μόρια θα πάρεις από το πτυχίο σου
-
- Στρατηγός
Αν δεις στην προκηρυξη της αεροποριας στο απολυτηριο λυκειου ειναι ο βαθμος επι τον συντελεστη 10... Τωρα απο κει κ περα τι να σου πω καλη μου, εγω λεω αυτα που διαβαζω απο την προκηρυξη
Dum spiro spero
-
- Συνταγματάρχης
οχι ρωτησα αυτο που ρωτησε η μαρια για ξηρας. Που εχει βαθμο 20 στο τεε.illy έγραψε: Αν δεις στην προκηρυξη της αεροποριας στο απολυτηριο λυκειου ειναι ο βαθμος επι τον συντελεστη 10... Τωρα απο κει κ περα τι να σου πω καλη μου, εγω λεω αυτα που διαβαζω απο την προκηρυξη
Στον ΣΞ δεν ισχυει αυτο αννα. Νικος
Θα παρεις κανονικα τα 210 μορια που εχει το ΤΕΕ Β' κυκλου ασχετα με το τι βαθμο εχεις!
Στην Αεροπορια οντως ισχυει ο βαθμος του απολυτηριου αλλα ΜΟΝΟ στην Αεροπορια... Οχι σε Ναυτικο και ΣΞ
Θα παρεις κανονικα τα 210 μορια που εχει το ΤΕΕ Β' κυκλου ασχετα με το τι βαθμο εχεις!
Στην Αεροπορια οντως ισχυει ο βαθμος του απολυτηριου αλλα ΜΟΝΟ στην Αεροπορια... Οχι σε Ναυτικο και ΣΞ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης