Εκτιμήσεις βάσεων (9Κ/2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Guardian1
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Guardian1 »

Έχω ιεκ κύριο προσόν,1η επιλογή Δράμα και έκανα αίτηση τη 1η μέρα των αιτήσεων δε ξέρω αν παίζει ρόλο.Ναι ξύπνησα και είχα όρεξη να πω ότι δεσμεύτηκε το παράβολο για να γελάσουμε, άσε μας ρε φίλε.

Το ότι δεσμεύτηκε τι σημαίνει τελικά;

Mak Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από Mak Marine »

Guardian1 έγραψε:Καλησπέρα παιδια. Μπήκα πριν λίγο στο e taxis paravolo και δίπλα στο παράβολο που πλήρωσα για τη προκήρυξη λέει "δεσμευμένο".Τι σημαίνει αυτό; Ότι είμαι είτε επιτυχών είτε επιλαχών; Ξέρει κάποιος;

πιθανόν οτι ελέγχθηκε η αίτηση σου και αρχειοθετήθηκε . Δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο γιατι πρέπει να ελεγχθούν όλες και να βγουν τα αποτέλεσμα (και πιθανών να την κατέθεσες από τις πρώτες ήμερες)

Άβαταρ μέλους
ale3andros12
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από ale3andros12 »

Δεν νομίζω να παίζει ρόλο πότε έκανες την αιτηση και εγώ πρώτη μέρα την έκανα και δεν δεσμεύτηκε Νομίζω ελέγχονται με τη σειρά ανάλογος τα μορια που έχεις. Δεν νομίζω να ανοίξουν όλους τους φακέλους θα ανοίξουν μέχρι να βρουν τους προσωρινους επιτυχόντες και τους επιλαχοντες άμα δεν κάνω λάθος.
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 72
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

Mak Marine έγραψε:
Guardian1 έγραψε:Καλησπέρα παιδια. Μπήκα πριν λίγο στο e taxis paravolo και δίπλα στο παράβολο που πλήρωσα για τη προκήρυξη λέει "δεσμευμένο".Τι σημαίνει αυτό; Ότι είμαι είτε επιτυχών είτε επιλαχών; Ξέρει κάποιος;

πιθανόν οτι ελέγχθηκε η αίτηση σου και αρχειοθετήθηκε . Δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο γιατι πρέπει να ελεγχθούν όλες και να βγουν τα αποτέλεσμα (και πιθανών να την κατέθεσες από τις πρώτες ήμερες)

Το παράβολο θα δεσμευτεί στους πρώτους 832 βαριά 1000 άτομα, και όχι σε όλους.

Ο τύπος με. Κυριο προσόν είναι μέσα.

Mak Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

ale3andros12 έγραψε:Δεν νομίζω να παίζει ρόλο πότε έκανες την αιτηση και εγώ πρώτη μέρα την έκανα και δεν δεσμεύτηκε Νομίζω ελέγχονται με τη σειρά ανάλογος τα μορια που έχεις. Δεν νομίζω να ανοίξουν όλους τους φακέλους θα ανοίξουν μέχρι να βρουν τους προσωρινους επιτυχόντες και τους επιλαχοντες άμα δεν κάνω λάθος.
Δεν νομιζω διότι πως ειναι δυνατών να γνωρίζουν τα μόρια αν δε ανοικτή και ο τελευταίος φάκελος.

Στις εξελίξεις διαγωνισμών ειναι στο 6ο στάδιο αλλά δίπλα στον αριθμό αιτήσεων ειναι κενό

Κατηγορία ΠροσωπικούΚατάστασηΑριθμός ΘέσεωνΑριθμός Αιτήσεων
Δ. Ε.(Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) 6ο Στάδιο - Έλεγχος Αιτήσεων για έκδοση Προσωρινών Αποτελεσμάτων416

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mak Marine την Παρ Ιαν 07, 2022 10:52 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ale3andros12
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Μα όταν κάνεις τη Αίτηση δηλώνεις το σύστημα σου βάζει τα μορια που δηλώνεις και μετά ελέγχουν τα χαρτιά για το άμα έχεις όντως αυτά τα μορια η θα μεινεις στα ίδια η θα σου αφαιρεσουν. https://workenter.gr/el/article/7901/asep-pos-bgazei-apotelesmata-apokleistiko

ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ARN »

Φίλος με κύριο προσόν που έχει κάνει την 9κ ακόμα πληρωμένο λέει πάντως.
Guardian1
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Guardian1 »

Μου είπαν ότι επειδή έχω κύριο προσόν και πρώτα βλέπουν τους φακέλους με ιεκ, γι αυτό έχει δεσμευτεί εμένα.
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Loxias89 »

Για ποιο λόγο να ανοίξει όλους τους φακέλους ρε; Επειδή ο άλλος πήγε με απολυτήριο 8 και έκανε χαρτιά ο ΑΣΕΠ είναι υποχρεωμένος να ανοίξει το φακελο του; Μόνο στους πρώτους ανοίγει με βάση ότι έχει δηλώσει ο καθένας στο σύστημα. Όσοι δήλωσαν κάτι το όποιο δεν έχουν θα τους ανοίξει μεν το φακελο αλλά τους απορρίψει.
Mak Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

ale3andros12 έγραψε:Μα όταν κάνεις τη Αίτηση δηλώνεις το σύστημα σου βάζει τα μορια που δηλώνεις και μετά ελέγχουν τα χαρτιά για το άμα έχεις όντως αυτά τα μορια η θα μεινεις στα ίδια η θα σου αφαιρεσουν. https://workenter.gr/el/article/7901/asep-pos-bgazei-apotelesmata-apokleistiko

Είσαι απόλυτα κατατοπιστικός αλλά έχω μια ακόμα Απορία. Εγώ έχω προϋπηρεσία 116 μήνες και τις έχω δηλώσει ολες. Τα πραγματικά μου μόρια ειναι 1.078 (με 84 μήνες που αναγνωρίζονται) θα με βγάλει πχ στα 2.000 μόρια με τους 116 μήνες και μετά θα μου τα αφαιρέσει;

sven89
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από sven89 »

H λογικη λεει οτι πρωτα δεσμευουν τα ιεκ μετα αρχαιλογους κ τελος την β επικουρια
Άβαταρ μέλους
ale3andros12
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Mak Marine έγραψε:Είσαι απόλυτα κατατοπιστικός αλλά έχω μια ακόμα Απορία. Εγώ έχω προϋπηρεσία 116 μήνες και τις έχω δηλώσει ολες. Τα πραγματικά μου μόρια ειναι 1.078 (με 84 μήνες που αναγνωρίζονται) θα με βγάλει πχ στα 2.000 μόρια με τους 116 μήνες και μετά θα μου τα αφαιρέσει;

Κοίτα δεν ξέρω πως έχουν ρυθμισμένο το σύστημα να δουλεύει μπορεί το σύστημα να μετράει απο μόνο του εξαρχής μέχρι 84 μήνες και να σου βγαλει εξαρχης 1078 μόρια. Άμα το σύστημα δεν έχει όριο και σου βγάλει 2000 μόρια ο ασεπ με το που φτάσει στην σειρα σου και ανοίξει τον φάκελο σου θα σου αφαιρέσει τα εξτρα μόρια.

Άβαταρ μέλους
ale3andros12
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

sven89 έγραψε:H λογικη λεει οτι πρωτα δεσμευουν τα ιεκ μετα αρχαιλογους κ τελος την β επικουρια
Μα έτσι γίνετε πάντως άτομα που είναι στον κύριο πίνακα δεν τους έχουν δεσμευτεί ακόμα.

geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 72
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

Ξανακοίταξα πριν το παράβολο ακόμη πληρωμένο, Α επικουρία ανήκω, υπομονή για την επόμενη εβδομάδα.Ούτως ή άλλως αυτός είναι ο μήνας που θα ελεγχθούν.

Αυτή η προκήρυξη πάντως τσουλαει γρήγορα.

Άβαταρ μέλους
Ratman
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Ratman »

Ρε παιδιά επειδή έφαγα φλασια και σκαλωσα άσχημα τώρα. Το κπγ lower αγγλικά μετράει; Πο λέτε να μη μετράει; Δεν το είδα στην προκηρυξη... Ας απαντήσει κάποιος. Ευχαριστώ πολυ
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: PLC2025 και 3 επισκέπτες