Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2020)
Ξεκινήστε να στέλνετε επιστολές μήπως και τροποποιήσουν το όριο ηλικίας (προς τα πάνω εννοείται).
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 239
dyk θα γινει χαμος απο αιτησεις αν γινει προκηρυξη εποπ, σιγα μην ακουσουν επιστολες.
You couldn't beat me even if you wanted to.
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 192
Για μας που δεν έχουμε παει φαντάροι (προσωπικά εγώ λόγω σχολής , αφου σπουδαζω ακομα), ξέρετε τι παιζει; με τα παλιά δεδομένα δεν είχες θέμα για την αίτηση.
- GreekGod
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 84
George_Trls έγραψε:Για μας που δεν έχουμε παει φαντάροι (προσωπικά εγώ λόγω σχολής, αφου σπουδαζω ακομα), ξέρετε τι παιζει; Με τα παλιά δεδομένα δεν είχες θέμα για την αίτηση.
Ναι δεν θα έχεις κανένα θέμα. Θα μπορείς κανονικά να κάνεις αίτηση.
The only easy day was yesterday.
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 13
Το προσωπικου του στρατευματος ειναι ηδη γερασμενο, αποκλειεται να ανεβασουν το οριο ηλικιας. Εγω πιστευω επρεπε να το κατεβασουν κιολας στα 25, να μπουν ολοι οι νεαροι που το γουσταρουν!
Ναι στα 25. Και να μεινουν εξω ανθρωποι που εχουν δουλεψει στο καθε σωμα 3 εως 6 χρονια. Ή να μεινουν εξω 26αρηδες με πτυχια που θα μαζευαν 1000 μορια για πλακα. Γιατι; Για να μπουν 20αρηδες που δεν εχουν αλλη προοπτικη για το μελλον; Απλα και μονο επειδη "το γουσταρουν". Δηλαδη αμα εισαι οβερ 25 δεν μπορει να το γουσταρεις;
- GreekGod
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 84
Velp94 έγραψε:Ναι στα 25. Και να μεινουν εξω ανθρωποι που εχουν δουλεψει στο καθε σωμα 3 εως 6 χρονια. Ή να μεινουν εξω 26αρηδες με πτυχια που θα μαζευαν 1000 μορια για πλακα. Γιατι; Για να μπουν 20αρηδες που δεν εχουν αλλη προοπτικη για το μελλον; Απλα και μονο επειδη "το γουσταρουν". Δηλαδη αμα εισαι οβερ 25 δεν μπορει να το γουσταρεις;
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Το όριο ηλικίας στα 25 δεν αποτελεί λύση.
The only easy day was yesterday.
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
Θα μπορουσε για τους υπηρετουντες ως οβα να βαλει μεγαλυτερο οριο ηλικιας, και για τους υπολοιπους 25-26!
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα στην ομάδα , με αφορμή την ανακοίνωση του υπουργού άμυνας για τις προσλήψεις εποπ, ανοίγω αυτό το νήμα για σχετικές συζήτηση περί του θέματος.
Παιδιά με απολυτήριο 18 αγγλικά γερμανικά πολύτεκνο και ecdl έχει ελπίδες η κοπέλα μου; Σπουδάζει και 4ο έτος σε τει
Kwstas10 από ότι φαίνεται έχει μόρια γιατί πάνω κάτω και εγώ αυτά έχω !! Αλλά αν δεν κάνω λάθος νομίζω το ότι είναι πολύτεκνη δεν παίρνει μόρια !! Δεν είμαι και σίγουρη βέβαια!!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Γεια σας... Δεν ειναι δυνατόν να εχεις δυο ξένες γλώσσες, να σπουδάζεις και ιδικα να εισαι απόφοιτος Πανεπιστημίου και με τοσα προσόντα να θες να μπεις εποπ..
Εγώ μπαίνω 3 έτος στη σχολη κανονικά θα τελειωνα απλά έδωσα δύο φορές για στρατιωτικές σχολές και δεν μπόρεσα να μπω γι'αυτό και θέλω να κάνω τα χαρτιά μου αν βγει για εποπ γιατί θέλω να μπω στο στρατό!!
Έχετε ακουσει για το τι θα βγει πρωτα προκυρηξη για ΠΝ, ΠΑ ή Στρατό ξηράς;
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
Θεωρω οτι πρωτα θα βγαλει για Πολεμικο Ναυτικο, διοτι η προκηρυξη των οβα ναυτικου πατωσε!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες