Βάσεις - Μόρια για Σώματα Ασφαλείας (2016)
http://www.bloko.gr/2015/12/45000-2016.html Οτι λεω δεν το λεω χωρις βαση και οπως πρωειπα παραπανω αυτες οι προσληψεις μετατεθηκαν απο 1/1/2017 τωρα αμα πραγματοποιηθουν ειναι αλλο ζητημα παντως ειναι μεσα στο πλανο εκει θελω να καταληξω :)
Μακάρι. Δεν το είχα διαβάσει αυτό το άρθρο.
Αυτο το αρθρο υπαρχει απο το Δεκέμβρη του 2015 κ ελεγε για το 2016. Ακομα ν γινει.Απ αυτα ακομα δν έχουν γινει τιποτα αν εξαιρέσεις τους 49 λιμενοφυλακες.
Μακαρι ν γινουν ομως παιδιά.
Κ γω δινω ξανα για 3η φορα αν κ η 1η ηταν το 2012.(η βαση ηταν 15.900)
Περσι εβγαλα 16.500 με το παλιο
Μακαρι ν γινουν ομως παιδιά.
Κ γω δινω ξανα για 3η φορα αν κ η 1η ηταν το 2012.(η βαση ηταν 15.900)
Περσι εβγαλα 16.500 με το παλιο
Εμενα φιλος μου με το παλιο εγραψε 17.900 ηταν σιγουρος οτι περασε και τελικα εμεινε εξω! ΜΕΓΑΛΗ αδικια
Αστα φιλε μου ξερω κ γω ατομο που ειχε 18κ κάτι κ εμεινε εκτός για πολυ λιγο.18.158 εφτασεwolver έγραψε:Εμενα φιλος μου με το παλιο εγραψε 17.900 ηταν σιγουρος οτι περασε και τελικα εμεινε εξω! ΜΕΓΑΛΗ αδικια
Το κακο ειναι ότι μολις ενα μηνα πριν τις εξετασεις μας ειπαν γισ το 4%
Έγραψα 13.5 μαθηματικα κατ κ εμεινα εκτός.
Επισης ξερω ατομο που εγραψε 16 κ εμεινε εκτός.
Ασε ασε μεγαλη αδικια και τωρα π σκεψου οτι εσεις θα δωσετε με το νεο οποτε σκεψου που θα παει η βαση τ χρονου εκτος και αν παρουν περισσοτερους!
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 82
Παιδια εγω που ημουν απο αυτους που υποστηριζαν την πτωση επαθα την πλακα μ με τις βασεις... Τωρα παω στο αλλο ακρο και εγω. Πιστευω στην αυξηση της βασης και δεν πιστευω οτι θ παρουν παραπανω τοσα χρονια τα ιδια τα ιδια κ τπτ δεν γινεται... Και εγω θα προσπαθησω 2η φορα κ για να μπω κ ν ειμαι σιγουρος πρεπει να γραψω 17+
Παιδιά 1000 ή 2000 άτομα ΔΕΝ πρόκειται να ξαναδείτε τέτοιες προκυρήξεις! Αναμένω πάλι 290 άτομα (250 Αστυφύλακες και 40 Αξιωματικούς) τηρώντας ΑΥΣΤΗΡΑ την δέσμευση ότι καθ'έτος θα μπαίνουν 580 άτομα (παρ'όλο που ίσχυε η δέσμευση αυτή μέχρι το 2015). Άρα 290 του 2016 + 290 του 2017 θα μπουν μαζί και πάλι η προκύρηξη θα΄ναι 290 άτομα. Η βάση της Αστυφυλάκων θα ακουμπήσει το 17 σίγουρα και ίσως ελαφρά παραπάνω.16.900-17.200 δηλαδή. Καλή δύναμη σε όσους ξαναδίνουν.
- johnny13
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 22
- Ενδιαφέροντα: Ζωγραφικη,βολτες,γυμναστικη και parkour
- Επάγγελμα: Μαθητής
Εχει αναγκη απο Αστυφυλακες η χωρα ειδικα στις Ειδικες Δυναμεις της Αστυνομιας. Τοσο μικρη προκηρυξη γιατι βγαζουν δεν ξερω
Αυτο που παιζει να γινει ειναι να παρει παραπανω ατομα στην πυροσβεστων. Φετος ηταν η πρωτη χρονια και ισως πηραν λιγους να δουν πως θα παει. Αν υπαρξει αυξηση των ατομων στην πυροσβεστων θα ευνοησει λιγο τη βαση στην αστυφυλακων
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 82
AlexG7 έγραψε:Αυτο που παιζει να γινει ειναι να παρει παραπανω ατομα στην πυροσβεστων. Φετος ηταν η πρωτη χρονια και ισως πηραν λιγους να δουν πως θα παει. Αν υπαρξει αυξηση των ατομων στην πυροσβεστων θα ευνοησει λιγο τη βαση στην αστυφυλακων
Μακαρι αλλα δενμβλεπουμε φως στο τουνελ οπως περιμεναμε για την αστυφ παραπανω και τπτ ετσι πιστευω για την πυροσβεστων αλλα και παλι σιγα μην κανουν τπτ... Ελπιζω να βγω ψευτης που δεν το βλεπω ομως
Ακομα και εγω που περασα συμφωνω οτι η κατασταση ειναι απελπιστικη. Να πρεπει να γραψεις 17000 για να εισαι σιγουρος οτι θα μπεις αστυφυλακας, ουτε καν αξιωματικός. Βαθμος που θα σε εβαζε ανετα σε βαρβατα πανεπιστήμια.
Και δεν ειναι οτι υποτιμω την αστυνομια κατα καποιο τροπο αλλα σιγουρα δεν απαιτει Ατομα επιπεδου πανεπιστημιου για να λειτουργησει τουλαχιστον οχι σαν αστυφυλακες...
Και δεν ειναι οτι υποτιμω την αστυνομια κατα καποιο τροπο αλλα σιγουρα δεν απαιτει Ατομα επιπεδου πανεπιστημιου για να λειτουργησει τουλαχιστον οχι σαν αστυφυλακες...
- ekamitis96
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 10
Ναι ρε φίλε ξεφτίλα τελείως είναι. Έχει καταντήσει η Αστυφυλάκων να έχει διάφορα 1000 μορια απ την αξιωματικών που παλιά είχε μεγάλη διαφορά. Η μαλάκια είναι ότι είναι 4 μαθηματα μια στραβή να σου κατση τέλος δεν μπαίνεις ειδικά Έκθεση που έγινε χαμός φέτος μετά είναι να τρελενεσαι
- JohnTehGreek
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 12
Ναι ρε παλικάρια.
Γιατί μέχρι και πριν 6 χρόνια η Αστυφυλάκων ούτε να την φτύσεις δεν την είχαν.
Ο Ιδιωτικός τομέας κουτσά στραβά κάτι έκανε και πλήρωνε καλύτερα.
Σήμερα με την οικονομική κατάσταση να είναι όπως είναι όλοι τρέχουν στην εύκολη λύση που είναι τα σώματα ασφαλείας για τον σίγουρο μισθό.
Γιαυτό κοντεύει η βάση να φτάσει την Ιατρική έτσι όπως πάει...
Γιατί μέχρι και πριν 6 χρόνια η Αστυφυλάκων ούτε να την φτύσεις δεν την είχαν.
Ο Ιδιωτικός τομέας κουτσά στραβά κάτι έκανε και πλήρωνε καλύτερα.
Σήμερα με την οικονομική κατάσταση να είναι όπως είναι όλοι τρέχουν στην εύκολη λύση που είναι τα σώματα ασφαλείας για τον σίγουρο μισθό.
Γιαυτό κοντεύει η βάση να φτάσει την Ιατρική έτσι όπως πάει...
- ekamitis96
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 10
Ναι όμως τι να τον κάνης τον σίγουρο μισθό όταν βάζεις την ζωή σου σε κίνδυνο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες