Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από dimitris mak »

Μερικοι θα μπλοκαριστουν συντομα.
NIKOS1989
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από NIKOS1989 »

310LELE έγραψε:Καλά κατάλαβα οτι ο ανώνυμος που έλεγε για 3500 αιτήσεις ήταν fake του νικόλα... Μη σου πω και ο φλοράνς.
πρωτα απο ολα δεν θα εκανε τετοιες βλακειες. Δευτερον αν ισχυει αυτο που λεει ο δημητρης μπορει ευκολα να μας το διαπιστωσει ο δυκ που ειπε για 1200 αιτησεις στις πρωτες 5 μερες. Και οτι εβγαλες ενα προσωπικο μνμ δημοσια τι ηταν; Ειπε κατι κακο; Προσεβαλα κανεναν?
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Το φορουμ ειναι για πληροφορηση οχι για αποτροπη. Αν δεν σου αρεσει μην ξαναμπεις. Δεν το συνεχιζω αλλο... Απορω πως γραφετε εδω μεσα και θελετε το κακο αλλων παιδιων.
NIKOS1989

dimitris mak έγραψε:Το φορουμ ειναι για πληροφορηση οχι για αποτροπη. Αν δεν σου αρεσει μην ξαναμπεις. Δεν το συνεχιζω αλλο... Απορω πως γραφετε εδω μεσα και θελετε το κακο αλλων παιδιων.
οχι να ασχοληθεις. Το οτι εβγαλες ενα προσωπικο μνμ που ουτε παραπληροφορησα κανεναν που ουτε εκανα κατι με θιγει. Η παραπληροφορηση εισαι εσυ. Εγω ισα ισα βοηθαω στο φορουμ χωρις να παραπληροφορω κανεναν. Δες και προηγουμενα μου σχολια να καταλαβεις τι λεω σε ολους να πανε να κανουμε τα χαρτια τους. Μαλλον. Εσυ πρεπει να πας για διαγραφηκαι οχι εγω. Ανωριμα ατομα...
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Χαρτακι με σφραγιδα και αριθμο εχεις;
NIKOS1989

dimitris mak έγραψε:Χαρτακι με σφραγιδα και αριθμο εχεις;
βεβεαιως και εχω και σου λεω τον αριθμο που εχω εδω και 4 μνμ. Εσυ εισαι η παραπληροφορηση που καθεσαι και δινεις ψευτικες ελπιδες Στα παιδια εδω μεσα. Και στο προσωπικο μνμ που εβγαλες στην φορα σου ειπα αν ισχυει αυτο που λες δεν το λες εδω μεσα στο φορουμ. Αυτη ειναι η αποψη μου. Ουτε παραπληροφορησα κανεναν ουτε τον προτεψα να παει να κανει τα χαρτια του. Και ειμαι σιγουρος οτι καταλαβες λαθος οταν πηγες να κανεις αιτηση.
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Η δεν καταλαβες η δεν θες να καταλαβεις αυτα που ειπα!
NIKOS1989

dimitris mak έγραψε:Η δεν καταλαβες η δεν θες να καταλαβεις αυτα που ειπα!
ετσι ειναι οταν δεν εχεις να πεις κατι αυτα τα μνμ στελνει καποιος. Μια χαρα καταλαβαινω δημητρη εσυ δεν θες να το πιστεψεις οτι ειναι μεγαλος ο ογκος συμμετοχων στην προκυρηξη. Κατσε και δωσε στον κοσμο του φορουμ οτι εγιναν μονο 200 αιτησεις. Που μακαρι να εβγαινες αληθινος γτ ηταν υπερ μας ολων αυτο το πραγμα. Σε 2 μηνες που θα βγουν οι πινακες θα δουμε ποιος ειναι η παραπληροφορηση.
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δεν ξερεις να διαβαζεις! Εγω μιλησα για αυτες που εγιναν μονο στην σχολη λιμενιφυλακων. Ειπα οτι δεν ξερω των αριθμο μαζι με αυτες που πηγαν ταχυδρομικος. Εγω σημερα το πρωι πηρα αριθμο προτ κατω απο 200. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ!!!
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Επισης εγραψα οτι δεν ξερω αν καθε εβδομαδα γινεται ανανεωση στο βιβλιο των αιτησεων με τους αριθμους προτ. Μονο ο δυκ μπορει να απαντησει σε αυτο.
NIKOS1989

dimitris mak έγραψε:Επισης εγραψα οτι δεν ξερω αν καθε εβδομαδα γινεται ανανεωση στο βιβλιο των αιτησεων με τους αριθμους προτ. Μονο ο δυκ μπορει να απαντησει σε αυτο.
ωραια και το μνμ που σου εστειλα γτ το εβγαλες δημοσια; Προτρεψα καποιον να κανει τα χαρτια του; Και να το εκανα αυτο πιστευεις οτι θα ακουγε εμενα και δεν θα τα εκανε; Στο μνμ ειπα απλα την γνωμη μου και τπτ αλλο. Η ανωριμοτητα μερικων ανθρωπων ειναι. Μεγαλη. Τεσπα δεν με νοιαζει καν. Εγω δεν ειπα τπτ κακο για κανεναν ουτε ειπα σε καποιον να κανει τα χαρτια του. Ισο για το μπλοκαρισμα που ειπες μαλλον. Εσυ πρεπει να το φας και. Οχι εγω.
NIKOS1989

Ο δυκ για να ειπε 1200αιτησεις κατι παραπανω ξερει και απο μενα και απο σενα. Μην δινεις ψευτικες ελπιδες στον κοσμο του φορουμ δημητρη ειναι κριμα και. Αδικο.
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Μαζι με τις ταχυδρομικες μπορει να ειναι και 3000. Τι σχεση εχει αυτο που λεω εγω με αυτο που λες εσυ;
Λοκατζης

Δημοσίευση από Λοκατζης »

Καλησπερα!
Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω.
Οταν στειλεις τα χαρτια μετα τι περιμενεις?
NIKOS1989

dimitris mak έγραψε:Μαζι με τις ταχυδρομικες μπορει να ειναι και 3000. Τι σχεση εχει αυτο που λεω εγω με αυτο που λες εσυ;
εχει σχεση δημητρη γτ αναλογικα να το παρεις αν εχουν γινει μονο.200 αυτοπροσωπος δεν γινεται να ειναι τοσες πολλες ταχυδρομικως. Εμενα με πειραζει το γεγονος οτι μια αποψη μου που σου εστειλα πριβε την εβγαλες στο φορουμ και. Με θιγεις. Τεσπα δεν με νοιαζει καν τι εκανες αλλα αυτο ειναι ακρως ανωριμο που εκανες. Και η λασπολογια και απο τον λελε οτι εγραψα εγω το μνμ για τις 3500 αιτησεις ειναι προκλητικο ακομα πιο πολυ. Εγω φταιω που καθομαι και βοηθαω κοσμο που ουτε καν ξερω για να πανε ετοιμα τα χαρτια τους και να μην εχουν προβλημα κανενα. Αν ηθελα να τους αποτρεψω πιστεψε με τετοιες πληροφοριες δεν θα εδινα και δεν θα ασχολιομουν καν.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης