Βάσεις - μόρια Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Teras
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Teras »

george157 έγραψε:Ρε παίδες ειναι απαραίτητο λοουρερ για τη προκυρηξη; Κανω μαθηματα τωρα αλλα η καθηγητρια μου λεει οτι θα δωσω το ΜαιοΕικόνα και θα τη χασω τη προκυρηξηΕικόνα

Tίποτα δεν είναι απαραίτητο για να πάρεις έξτρα μόρια το κάνεις.
Constantine
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Constantine »

Συγνώμη ρε παιδια κιόλας, αλλά αν παρακολουθήτε το θέμα και σας ενδιαφέρει πραγματικά, δεν ξέρετε απο μόνοι σας πόσα μόρια χρειάζεστε πάνω-κάτω; Δεν καταλαβαίνω γιατί ρωτάτε τους άλλους... Έχετε ανασφάλειες ή προσπαθήτε να τρομοκρατήσετε τους υπόλοιπους?
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από pame_pali »

Ελα μου ντε... Για να κομπλαρουν αλλους το κανουν...
johnchav
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από johnchav »

Το θεμα ειναι βασεις-μορια ειδικων φρουρων.Οποτε γτ να μν αναφερει οποιος θελει τυχον γνωμη του περι βασεων αλλα και τα μορια του... ; Συζητηση γινεται και ανταλλαγη αποψεων... ισα ισα καλα κανουμε για να βλεπουμε σε τι κατασταση ημαστε...

Τωρα οσο αναφορα την ανασφαλεια... ξερουν ποιοι ειναι αυτοι που την εχουν και γτ...

Φιλικα παντα!

Teras
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Teras »

johnchav έγραψε:Το θεμα ειναι βασεις-μορια ειδικων φρουρων.Οποτε γτ να μν αναφερει οποιος θελει τυχον γνωμη του περι βασεων αλλα και τα μορια του... ; Συζητηση γινεται και ανταλλαγη αποψεων... Ισα ισα καλα κανουμε για να βλεπουμε σε τι κατασταση ημαστε...

Τωρα οσο αναφορα την ανασφαλεια... Ξερουν ποιοι ειναι αυτοι που την εχουν και γτ...

Φιλικα παντα!

Δε πάει ακριβώς έτσι ρε φίλε. Έχω 2870 μόρια και με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα θα αρχίσω σιγά σιγά να έχω και εγώ ανασφάλεια ότι δεν είναι αρκετά. Διάβαζα σε πιο παλιά μηνύματα από κάποιους ότι η βάση θα είναι 2900+ μόρια! Θαρρείς και τα μόρια φυτρώνουν στα βουνά δίπλα στη ρίγανη.

Γενικά μιλώντας τώρα, ναι είχαμε αρκετό καιρό για να μαζέψουμε μόρια για τη προκήρηξη αλλά μην ξεχνάτε ότι 1) θέλει αρκετά λεφτά για να βγάλεις διπλώματα (οδήγησης και ξένης γλώσσας) και 2) δε φτάνει μόνο να δώσεις τις εξετάσεις αλλά πρέπει και να τις περάσεις κιόλας κάτι που για μερικούς μπορεί να φαίνεται εύκολο αλλά για άλλους όχι. Επίσης να παραθέσω και κάτι άλλο. Επειδή εδώ μέσα τα περισσότερα άτομα είναι Ε. Δ ή/και δόκιμοι μην νομίζεται ότι όλοι είναι έτσι, θέλω να πω ότι αυτό που βλέπεται είναι μόνο μια μικρή μερίδα ατόμων που μπαίνουν στο site οπότε μην είστε 100% σίγουροι ότι όλοι είναι Ε. Δ ή ότι όλοι οι Ε. Δ θα δώσουν ή ότι έχουν τα μόρια.

Τέσπα εννοείται ό, τι λέω τα λέω φιλικά και συμμερίζομαι την αγωνία όλων μιας και εγώ θέλω να βγει και να περάσω αλλά μην σας πιάνει υστερία με τα μόρια.
Άβαταρ μέλους
maklele
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από maklele »

Συμφωνώ απόλυτα με τον Teras.Oι βάσεις θα είναι ανεβασμένες αλλά όχι υπερβολικά. Δεν γίνεται να ανεβούν πάρα πολύ. Όπως και στα αποτελέσματα άλλων ετών θα υπάρξει μια συγκέντρωση ατόμων σε μια συγκεκραμένη τιμή και πολύ λίγοι θα ξεφεύγουν προς τα πάνω.
Άβαταρ μέλους
Giorgos_Efedros
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2
Επάγγελμα: Γυμναστής

Δημοσίευση από Giorgos_Efedros »

Παιδιά να ρωτήσω κι εγώ από την πλευρά μου κάτι...
Γνωρίζει κάποιος αν ο υπολογισμός των μορίων για μας που έχουμε πτυχίο ΑΕΙ, θα γίνει βάση αυτού ή βάση βαθμού απολυτηρίου λυκείου (όπως εμφανίζεται στην παλιά φόρμα) ;
Teras
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Teras »

Από όσο ξέρουμε με βάση του απολυτηρίου.
johnchav
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

maklele έγραψε:Συμφωνώ απόλυτα με τον Teras.Oι βάσεις θα είναι ανεβασμένες αλλά όχι υπερβολικά. Δεν γίνεται να ανεβούν πάρα πολύ. Όπως και στα αποτελέσματα άλλων ετών θα υπάρξει μια συγκέντρωση ατόμων σε μια συγκεκραμένη τιμή και πολύ λίγοι θα ξεφεύγουν προς τα πάνω.

+1

vasilis

Δημοσίευση από vasilis »

Εγώ έχω 2380 μόρια! Πιστεύετε ειμαι στο οριό;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από D.Y.K »

vasilis έγραψε:Εγώ έχω 2380 μόρια! Πιστεύετε ειμαι στο οριό;

Δύσκολα φίλε, αν σε παίρνει να τα ανεβάσεις οπωσδήποτε.

Giorgos_Efedros έγραψε:Παιδιά να ρωτήσω κι εγώ από την πλευρά μου κάτι...
Γνωρίζει κάποιος αν ο υπολογισμός των μορίων για μας που έχουμε πτυχίο ΑΕΙ, θα γίνει βάση αυτού ή βάση βαθμού απολυτηρίου λυκείου (όπως εμφανίζεται στην παλιά φόρμα) ;

Τα πτυχία της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης δεν μοριοδοτούνται παρά μόνο ο γενικός βαθμός από το απολυτήριο λυκείου των υποψηφίων.

ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

vasilis έγραψε: Εγώ έχω 2380 μόρια! Πιστεύετε ειμαι στο οριό;
Φιλε μου δυστυχως εισαι λιγο απομακρυσμενος απ το οριο, αν εχεις δυνατοτητες να ανεβασεις τα μορια σου-να τις εξαντλησεις
Άβαταρ μέλους
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ »

Καλησπερα παιδια! Με 2.800 τι λετε; Κανουμε κατι; Ποσο πιστευετε θα κυμανθει η βαση;
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Cobra88 »

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ έγραψε:Καλησπερα παιδια! Με 2.800 τι λετε; Κανουμε κατι; Ποσο πιστευετε θα κυμανθει η βαση;
Δεν περνας με τιποτα.

Η βαση υπολογιζω να παει περιπου 3600+

johnchav
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Cobra88 έγραψε:
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ έγραψε:Καλησπερα παιδια! Με 2.800 τι λετε; Κανουμε κατι; Ποσο πιστευετε θα κυμανθει η βαση;
Δεν περνας με τιποτα.

Η βαση υπολογιζω να παει περιπου 3600+

Χα χα χα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες