Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΤΕΟ

Δημοσίευση από ΤΕΟ »

Επιτελους η προκύρηξη...
ρε παιδιά πείτε μου κάτι που δεν ξέρω-κατάλαβα... Εγώ έχω city and guilds B2. Ενώ σε άλλες προκηρύξεις, σχεδόν σε όλες-λιμενικό-φρουροί κτλ, το αναγνωρίζουν και το ασεπ το έχει, στην συγκεκριμένη προκήρυξη δεν αναφέρει κάτι. Λέει μόνο ότι προβλέπεται στο ΠΔ 50/2001. Ωστόσο το ΑΣΕΠ το αναγνώρισε το 2007. Το εν λόγω ΠΔ αναθεωρήθηκε το 2006, και συγκεκριμένα το άρθρο 28 που αναφέρει για την πιστοποίηση... Έχει κανείς κάτι να μου πει, έστω ως άποψη;
...

Δημοσίευση από ... »

Μια ερώτηση. Από τους 600 ιδιώτες το 60% θα πρέπει να εχουν απολυτήριο Και δίπλωμα γ' κατηγορίας. Το υπόλοιπο 40% θα αρκεί να έχει μόνο απολυτήριο ή και κάποιο άλλο προσόν όπως τα αγγλικά;
TEO

Δημοσίευση από TEO »

Πάνος έγραψε:Παιδια να ρωτησω κατι γιατι με μπερδεψε η προκηρυξη... Ειμαι γεννηθεις τον Μαιο του 1982, με πιανει η προκηρυξη ή οχι;

Πάνο σε πιάνει κανονικά. Μπορεις να συμμετέχεις...
nikosl86
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από nikosl86 »

... έγραψε:Μια ερώτηση. Από τους 600 ιδιώτες το 60% θα πρέπει να εχουν απολυτήριο Και δίπλωμα γ' κατηγορίας. Το υπόλοιπο 40% θα αρκεί να έχει μόνο απολυτήριο ή και κάποιο άλλο προσόν όπως τα αγγλικά;

Ναι απολυτηριο λυκειο οι υπολοιποι και μονο αν δεν συμπληρωθουν οι θεσεις αυτων που εχουν Γ κατηγοριας θα αυξηθουν οι θεσεις αυτων που δεν εχουν.
ακης

Δημοσίευση από ακης »

Βγαινει πρωτα πινακας με την σειρα επιτυχιας των υποψηφιων στο ιντερνετ και μετα περνας αγωνισματα?
kaktos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από kaktos »

Καλησπερα παιδια. Ξερετε αν θελει το διπλωμα γ κατηγοριας να το εχεις τουλαχιστον 6 μηνες πριν απο την ημερονια της προκηρηξης; Το ιδιο και για την μηχανη; Εγω δεν το εχω δει καπου αυτο, απλα μου το ειπε ατομο απο μεσα.
ακης

Δημοσίευση από ακης »

Απ το κορυδαλο; Οχι φιλε δεν ισχυει κατι τετοιο
ακης

Δημοσίευση από ακης »

Γεια σας παιδια λοιπον εχω πτυχειο λυκειου. Εχω δ, Ε και μηχανης διπλωμα και εφερδου αξιωμ. Εχω καμια ελπιδα; Μπα ε.
manos

Δημοσίευση από manos »

Παιδια υπαρχει περιπτωση να ειναι σε διαφορετικες κατηγοριες οι αποφοιτοι ΤΕΕ με αυτους του ΓΕΝΙΚΟΥ; Ξερει κανεισ;
ΑΚΡΙΤΑΣ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από ΑΚΡΙΤΑΣ »

Ως Πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης προσλαμβάνονται με σχέση εργασίας δημοσίου δικαίου
για πενταετή θητεία, η οποία μπορεί να ανανεώνεται σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Κεφάλαιο ΣΤ'
της παρούσης, Έλληνες πολίτες, με σύστημα αντικειμενικών κριτηρίων (μόρια), οι οποίοι έχουν
τουλάχιστον απολυτήριο Λυκείου και δεν έχουν υπερβεί το 29ο έτος της ηλικίας τους.

ολοι στο ιδιο καζανι
kaktos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από kaktos »

Καλησπερα ξερετε ποσο παει το κουστουμακι για Γ κατηγοριας;
και αν ξερετε καμια σχολη οπου και αν ειναι αυτη που να ειναι ΦΤΗΝΟΣ αλλα και ΓΡΗΓΟΡΟΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ακος

Δημοσίευση από ακος »

Απατη ολα τα απολυτηρια μαζι...
δημητρης

Δημοσίευση από δημητρης »

Παιδες εχω απολυτιριο απο γενικο λυκειο και ολα τα διπλωματα εχω ελπιδες?
νικητας

Δημοσίευση από νικητας »

Ξερεις κανεις τι παιζει μετα με τις μεταθεσεις; Υπαρχει περιπτωση να σε στειλουν να καλυψεις κενες οργανικες θεσεις στην επαρχια?
vag_21
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από vag_21 »

Μεγαλη αδικια η μιξη απολυτηριων παιδια. στα επαλ και τεε χαριζουν βαθμους και τα απολυτηρια τους ειναι στα υψη. εγω προσωπικα εχω 2520 μορια με πολυ κοπο και ιδρωτα μαζεμενα...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες