Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2011)
Επιτελους η προκύρηξη...
ρε παιδιά πείτε μου κάτι που δεν ξέρω-κατάλαβα... Εγώ έχω city and guilds B2. Ενώ σε άλλες προκηρύξεις, σχεδόν σε όλες-λιμενικό-φρουροί κτλ, το αναγνωρίζουν και το ασεπ το έχει, στην συγκεκριμένη προκήρυξη δεν αναφέρει κάτι. Λέει μόνο ότι προβλέπεται στο ΠΔ 50/2001. Ωστόσο το ΑΣΕΠ το αναγνώρισε το 2007. Το εν λόγω ΠΔ αναθεωρήθηκε το 2006, και συγκεκριμένα το άρθρο 28 που αναφέρει για την πιστοποίηση... Έχει κανείς κάτι να μου πει, έστω ως άποψη;
ρε παιδιά πείτε μου κάτι που δεν ξέρω-κατάλαβα... Εγώ έχω city and guilds B2. Ενώ σε άλλες προκηρύξεις, σχεδόν σε όλες-λιμενικό-φρουροί κτλ, το αναγνωρίζουν και το ασεπ το έχει, στην συγκεκριμένη προκήρυξη δεν αναφέρει κάτι. Λέει μόνο ότι προβλέπεται στο ΠΔ 50/2001. Ωστόσο το ΑΣΕΠ το αναγνώρισε το 2007. Το εν λόγω ΠΔ αναθεωρήθηκε το 2006, και συγκεκριμένα το άρθρο 28 που αναφέρει για την πιστοποίηση... Έχει κανείς κάτι να μου πει, έστω ως άποψη;
Μια ερώτηση. Από τους 600 ιδιώτες το 60% θα πρέπει να εχουν απολυτήριο Και δίπλωμα γ' κατηγορίας. Το υπόλοιπο 40% θα αρκεί να έχει μόνο απολυτήριο ή και κάποιο άλλο προσόν όπως τα αγγλικά;
Πάνος έγραψε:Παιδια να ρωτησω κατι γιατι με μπερδεψε η προκηρυξη... Ειμαι γεννηθεις τον Μαιο του 1982, με πιανει η προκηρυξη ή οχι;
Πάνο σε πιάνει κανονικά. Μπορεις να συμμετέχεις...
... έγραψε:Μια ερώτηση. Από τους 600 ιδιώτες το 60% θα πρέπει να εχουν απολυτήριο Και δίπλωμα γ' κατηγορίας. Το υπόλοιπο 40% θα αρκεί να έχει μόνο απολυτήριο ή και κάποιο άλλο προσόν όπως τα αγγλικά;
Ναι απολυτηριο λυκειο οι υπολοιποι και μονο αν δεν συμπληρωθουν οι θεσεις αυτων που εχουν Γ κατηγοριας θα αυξηθουν οι θεσεις αυτων που δεν εχουν.
Βγαινει πρωτα πινακας με την σειρα επιτυχιας των υποψηφιων στο ιντερνετ και μετα περνας αγωνισματα?
Καλησπερα παιδια. Ξερετε αν θελει το διπλωμα γ κατηγοριας να το εχεις τουλαχιστον 6 μηνες πριν απο την ημερονια της προκηρηξης; Το ιδιο και για την μηχανη; Εγω δεν το εχω δει καπου αυτο, απλα μου το ειπε ατομο απο μεσα.
Γεια σας παιδια λοιπον εχω πτυχειο λυκειου. Εχω δ, Ε και μηχανης διπλωμα και εφερδου αξιωμ. Εχω καμια ελπιδα; Μπα ε.
Παιδια υπαρχει περιπτωση να ειναι σε διαφορετικες κατηγοριες οι αποφοιτοι ΤΕΕ με αυτους του ΓΕΝΙΚΟΥ; Ξερει κανεισ;
Ως Πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης προσλαμβάνονται με σχέση εργασίας δημοσίου δικαίου
για πενταετή θητεία, η οποία μπορεί να ανανεώνεται σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Κεφάλαιο ΣΤ'
της παρούσης, Έλληνες πολίτες, με σύστημα αντικειμενικών κριτηρίων (μόρια), οι οποίοι έχουν
τουλάχιστον απολυτήριο Λυκείου και δεν έχουν υπερβεί το 29ο έτος της ηλικίας τους.
ολοι στο ιδιο καζανι
για πενταετή θητεία, η οποία μπορεί να ανανεώνεται σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Κεφάλαιο ΣΤ'
της παρούσης, Έλληνες πολίτες, με σύστημα αντικειμενικών κριτηρίων (μόρια), οι οποίοι έχουν
τουλάχιστον απολυτήριο Λυκείου και δεν έχουν υπερβεί το 29ο έτος της ηλικίας τους.
ολοι στο ιδιο καζανι
Καλησπερα ξερετε ποσο παει το κουστουμακι για Γ κατηγοριας;
και αν ξερετε καμια σχολη οπου και αν ειναι αυτη που να ειναι ΦΤΗΝΟΣ αλλα και ΓΡΗΓΟΡΟΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
και αν ξερετε καμια σχολη οπου και αν ειναι αυτη που να ειναι ΦΤΗΝΟΣ αλλα και ΓΡΗΓΟΡΟΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Παιδες εχω απολυτιριο απο γενικο λυκειο και ολα τα διπλωματα εχω ελπιδες?
Ξερεις κανεις τι παιζει μετα με τις μεταθεσεις; Υπαρχει περιπτωση να σε στειλουν να καλυψεις κενες οργανικες θεσεις στην επαρχια?
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Μεγαλη αδικια η μιξη απολυτηριων παιδια. στα επαλ και τεε χαριζουν βαθμους και τα απολυτηρια τους ειναι στα υψη. εγω προσωπικα εχω 2520 μορια με πολυ κοπο και ιδρωτα μαζεμενα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες