Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
Γκρικ Αρμυ εχω 2220 στην α. Βαλε κι εμενα στην κατασταση
Φετος η α εχει την τιμητικη της... Και κατι ακομα... Πιστευεται οτι αυτοι π εχουν μορια αρκετα (πανω απο 2250) δν εχουν ασχολιθει με το SITE; Αν εχουν μορια πολλα, εχουν ασχοληθει με το θεμα αρα δυσκολα να μν εχουν μπει στο site. Γνωμη μ... Μολης μπεις GOOGLE και πατησεις κατι σχετικο... Αυτο το site βγαινει πρωτο...sta8hsss έγραψε:ελα μου ντε... Αντε να δουμε!nikoslok έγραψε:Ρε παιδια στα μορια πολυ α βλεπω που ειναι η β κατηγορια Ολοι α ειμαστε ;
... ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος asimike την Πέμ Σεπ 09, 2010 8:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΕΛΛΑΣ
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 273
TEO έγραψε:Γκρικ Αρμυ εχω 2220 στην α. Βαλε κι εμενα στην κατασταση
έτοιμος. Τέλος οι εξαιρέσεις

κι εγω ετσι πιστευω... Καλο σκεπτικο!asimike έγραψε:Φετος η α εχει την τιμητικη της... Και κατι ακομα... Πιστευεται οτι αυτοι π εχουν μορια αρκετα (πανω απο 2250) δν εχουν ασχολιθει με το SITE; Αν εχουν μορια πολλα, εχουν ασχοληθει με το θεμα αρα δυσκολα να μν εχουν μπει στο site. Γνωμη μ... Μολης μπεις GOOGLE και πατησεις κατι σχετικο... Αυτο το site βγαινει πρωτο...sta8hsss έγραψε:ελα μου ντε... Αντε να δουμε!nikoslok έγραψε:Ρε παιδια στα μορια πολυ α βλεπω που ειναι η β κατηγορια Ολοι α ειμαστε ;
...

μακαρι να μπουν και αλλοι και να πουν τα μορια τους... Για να εχουμε μια ιδεα. Και να ξερουμε στο περιπου!(αληθινα μορια και οχι ψευτιες) ...TEO έγραψε:Ευχαριστω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sta8hsss την Πέμ Σεπ 09, 2010 8:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 273
τζοτζοσ έγραψε:Γκρικ αρμι βαλε και εμενα 2390 στην α
δυστηχώς δεν μπορώ έκανα εξάιρεση για 2-3 άτομα που γράφουνε καιρό και τα γνωρίζω
Τι λενε;
γινονται και το σαββατο αιτησεις κανονικα;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 136
Σκοπος ειναι μαζευτουν καμια 200 αρια Ατομα να εχουμε εστω και μικρη εικονα μην παει καμια βαση Στα ιψη και τρελαθουμε και εγω πιστευω σε αυτο το σιτε εχει μπει η μιση ελλαδα και οχι μονο για προκυριξη και για αλλα θεματα
στο Α. Τ τις περιοχης μου. Δεν γινονται τα Σ/Κ αιτησεις!nic007 έγραψε:Τι λενε;
στο δικο μ ΑΤ ναι κανονικαnic007 έγραψε:Τι λενε;
ΕΛΛΑΣ
σωστη παρατηρηση...Greek_Army έγραψε:τζοτζοσ έγραψε:Γκρικ αρμι βαλε και εμενα 2390 στην α
δυστηχώς δεν μπορώ έκανα εξάιρεση για 2-3 άτομα που γράφουνε καιρό και τα γνωρίζω

Παιδια μην τρεφεται ψευτικες ελπιδες! Ειναι πολλα παιδια που δεν ασχολουνται γενικα με το φορουμ η κ γενικα με το ιντερνετ. Εγω ειναι η 4η φορα που κανω χαρτια κ πριν 2μηνες ανακαλυψα το φορουμ. Στις επαρχειες οι περισοτεροι ισως να μην εχουν καν ιντερνετ!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 136
Σωστος απλα ενα μικρο διγμα μπορει να βγει απο αυτο και μερικοι δεν θελουν και αν γραψουν τα μορια τους για δικους του λογους ο καθενας... Η βαση παντος στην α θα ανεβει σιγουρα το θεμα ειναι ποσο στην β πιστευς στασιμη ειδη ειναι πολυ ψηλα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: GreekGod και 6 επισκέπτες