Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

respect στα Σχόλια του D.Y.K. Γενια του χαους γιναμε... Σας Εύχομαι ολους σας ολοψυχα καλη επιτυχεια και να περασετε ολοι εκει που θελετε... Εχετε μεινει πολοι παιδια;2000 ατομα δεν παιρνανε ;
sayraki 444
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από sayraki 444 »

Ρε μη τρελαινεστε λεμεεεεε... Εχουν αναγκες απο ατομα... Και θα βγουν κανονικα και οι αλλες θα προχωρησουν... Ο καθενας οτι του κατεβει... Οπως με τη νοσηλευτικη... Συνεχεια θεσεις βγαινουν... ΥΓΕΙΑ- ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. Δεν ακυρωνεται τιποτα... Εδω ο χρυσοχοιδης θα παρει 1000 ειδ. Φρουρους... Επειγον... Και τεσπα η προκυρηξη δε θα ακυρωθει! Τελος λεμεεεεε
Anonymous

Τι λεει ρε μαγκες, μεχρι πριν μια βδομαδα περιμενατε με χαρα τα αποτελεσματα αυτο το καιρο, τωρα γιατι σας εχει παρει ολους απο κατω οτι δε προκειτε να βγουνε ποτε και να ακυρωθει ο διαγωνισμος;
Anonymous

Ρε παιδια μισο λεπτο! εδω η εργασια λεει για προσλυψεις 760 θεσεων εκει 500 θεσεων εκει 600 εκει και παει λεγοντας! εμεις θα την πληρωσουμε την νυφη; τοτε να μας επιστρεψουν και οσα φραγκα χαλασαμε στην αθηνα μια εβδομαδα η στα αλλα κεντρα! μας εχουν κανει να βγαλουμε τον καρκινο επιτελους δεν ξερουμε τι ξημερωνει! ο παπανδρεου ειχε πει πως σε υγεια και ασφαλεια θα γινουν προσλυψεις. ασφαλεια; τι εννοει; ενοπλες και σωματα ασφαλειας! απο την αλλη οι γερμανοι ειπανε του βενιζελου και μειωση των προβλεπομενων προσλυψεων εποπ... μειωση; τι εννοουν μειωση; ας κοψουν την αεροπορια το ναυτικο και την στρατολογια εμας ο διαγωνισμος μας εχει τελειωσει...

Anonymous

Οχ παναγια μου σε μοναστηρι θα παω να κλειστω. εκει σιγουρα εχουν αναγκη απο ατομα
sayraki 444
Λοχίας
Λοχίας

ΕΥΖΩΝΑΣ έγραψε: Ρε παιδια μισο λεπτο! Εδω η εργασια λεει για προσλυψεις 760 θεσεων εκει 500 θεσεων εκει 600 εκει και παει λεγοντας! Εμεις θα την πληρωσουμε την νυφη; Τοτε να μας επιστρεψουν και οσα φραγκα χαλασαμε στην αθηνα μια εβδομαδα η στα αλλα κεντρα! Μας εχουν κανει να βγαλουμε τον καρκινο επιτελους δεν ξερουμε τι ξημερωνει! Ο παπανδρεου ειχε πει πως σε υγεια και ασφαλεια θα γινουν προσλυψεις. Ασφαλεια; Τι εννοει; Ενοπλες και σωματα ασφαλειας! Απο την αλλη οι γερμανοι ειπανε του βενιζελου και μειωση των προβλεπομενων προσλυψεων εποπ... Μειωση; Τι εννοουν μειωση; Ας κοψουν την αεροπορια το ναυτικο και την στρατολογια εμας ο διαγωνισμος μας εχει τελειωσει...

πεστααααααα ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕικόνα

Anonymous

Οσο για τα αθη που κανω ζητω συγνωμη. τα βλεπω μετα γιατι γραφω γρηγορα! χεχεχε
Anonymous

Δε παμε ολοι στο δαφνη να περιμενουμε τα αποτελεσματα εκει τουλαχιστον οτιμ λεμε θα μας λενε ναιΕικόνα
Anonymous

Οσο για τα λαθη που κανω ζητω συγνωμη. γραφω γρηγορα και τα βλεπω μετα!

sayraki 444
Λοχίας
Λοχίας

Και δεν νομιζς να ακυρωθουν και οι αλλες προκυρηξεις (αεροπορια ναυρικο) Ισως τραβηξουν λιγο πιο πολυ... Ελεος με την ακυρωση.

Anonymous

anonymos έγραψε:Τι λεει ρε μαγκες, μεχρι πριν μια βδομαδα περιμενατε με χαρα τα αποτελεσματα αυτο το καιρο, τωρα γιατι σας εχει παρει ολους απο κατω οτι δε προκειτε να βγουνε ποτε και να ακυρωθει ο διαγωνισμος;
Anonymous

Δεν ειμαστε κοσμος!
Anonymous

Βρε παιδι μου εγω το λεω αλλιωσ... ο διγωνισμος του στρατου εχει τελειωσει... οι αλλοι δεν εχουν γινει! τι να πω! μακαρι ολα τα παιδια να μπουν παντου! σιγα. το πολυ πολυ βαζουμε απο μια παραλαγη παμε εξω απο το στρατοπεδο και τους λεμε καλημερα σκοπος ηρθαμε! ε μα... στην τελικη! καλα λεει ο d.y.k

Anonymous

ELENH έγραψε:Και εγω πηρα χτες τηλεφωνο και μου ειπαν να παρω απο βδομαδα. Παντως ο νονος μου που ειναι προισταμενος στο ΓΕΣ μου ειπε οτι υπαρχει η πιθανοτητα να την ακυρωσουν λογω ελλειψης κονδυλιων η να την βγαλουν αντισυνταγματικη οπως την αλλη για το ΥΠΕΘΑ. Μακαρι να βγει ψευτης

Αντισυνταγματικη δεν βγαινει, μην λεμε ολο τα ιδια κ τα ιδια. Εκεινη την ακυρωσαν γιατι επεσε πολυ βυσμα οπως μια κοπελα που τελειωσε γυμναστικη ακαδημια μπηκε σε θεση ψυχολογου που μαλιστα ζητουσε κ μεταπτυχιακο, μαθευτηκε αυτο κ κανανε καταγγλειες για αυτο θα ξαναγινει. Δεν εχει καμμια σχεση με εμας τα αποτελεσματα θα βγουν...
Anonymous

Πως τα βλεπετε τα πραγματα θα εχοθμα κατι θετικο απο ολη αυτην την ιστορια;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης