Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ELEANOYLA
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από ELEANOYLA »

kostas έγραψε:
capo έγραψε:
ELEANOYLA έγραψε: Κ ΕΣΥ ΚΩΣΤΑ ΠΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ;

K
kostas έγραψε:
ΣΟΣ έγραψε:Καταταξη εντος φεβρουαριου... Παιδες, αρα υπολογιστε 15 με 18 μερες πριν να βγουν ονοματα, ... Ετσι ηταν κ η προκηρηξη εδινε 18 μερες διωρια...
η καταταξη ειναι 3 φλεβαρη οποτε εαν ειναι ετσι Οπως τα λες μεχρι την παρασκευη θα βγουν

μαλλον το λεει επειδη τοτε θα μπαινει και η εσσο...
το ξερω γιατι μπαινει ο αδερφος μου και ενας φιλος μου
ΕΜΕΝΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 9 ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΠΑ.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

ELEANOYLA έγραψε:
capo έγραψε:
ELEANOYLA έγραψε: Κ ΕΣΥ ΚΩΣΤΑ ΠΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ;

K
kostas έγραψε:
ΣΟΣ έγραψε:Καταταξη εντος φεβρουαριου... Παιδες, αρα υπολογιστε 15 με 18 μερες πριν να βγουν ονοματα, ... Ετσι ηταν κ η προκηρηξη εδινε 18 μερες διωρια...
η καταταξη ειναι 3 φλεβαρη οποτε εαν ειναι ετσι Οπως τα λες μεχρι την παρασκευη θα βγουν

μαλλον το λεει επειδη τοτε θα μπαινει και η εσσο...
ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.

ο δερφος μου κουκλα μπαινει 3 φεβρουαριου ημερα τεταρτη. Ελπιζω να σε καλυψα
Anonymous

Περιμένετε ακόμη δεν τον είδατε Γίαννη τον Εβγάλατε και αν βγουν 31 του μηνα που λεμε δεν γινεται γιατι ειναι Κυριακή και βγουν 1 Του αλλου οπως και να χει καταταξη θα χει μετα τις 15 Φεβρουαρίου υπομονή εχουμε δρόμο ακόμα!
Άβαταρ μέλους
troller
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από troller »

kostas έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ 15 ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ. ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛ ΕΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΦΥΡΙΞΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ... ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΑ... ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ
Anonymous

S.O.S έγραψε:Περιμένετε ακόμη δεν τον είδατε Γίαννη τον Εβγάλατε και αν βγουν 31 του μηνα που λεμε δεν γινεται γιατι ειναι Κυριακή και βγουν 1 Του αλλου οπως και να χει καταταξη θα χει μετα τις 15 Φεβρουαρίου υπομονή εχουμε δρόμο ακόμα!
τουλαχιστον δεν ακυρωνετε. Τελειωνει το μαρτυριο μασ
Anonymous

Παντως αυτο για τις 15 το ακουσα και εγω αλλα δεν το δενω και κομπο... Ενας θειος μου ειναι εποπ εδω και χρονια και ψιλοπαρακολουθει της εξελιξεις, μου λεει οτι λογικα θα τα βγαλουν στα μεσα του ιανουαριου για να γινει η καταταξη τον φεβρουαριο, και κατι τετοιο μου πεταξαν κ οταν πηρα τηλ την παρασκευη... Τωρα τι να πιστεψω δεν ξερω... Ολα λογια του αερα μου φενοντε... Αμα δεν δω τα αποτελεσματα μπροστα μου δεν προκειτε να πιστεψω τπτ, μην πω οτι και τοσο καιρο που περιμενουμε θα τα βγαλουν και δεν θα τους πιστευουμε οτι οντως ειναι τα αποτελεσματα :-Ρ
Anonymous

Ποτε δεν βγαινουν ανακοινωσεις παρασκευη. δευτερα θα δςθουν επισημα. ειμαι οδηγος υπουργου, τιποτα αλλο. καλη επιτυχια

Anonymous

Και απο το εμαθες αυτο φιλε μου;
Anonymous

Αποτελεσματα 20 τεταρτη
Anonymous

Πιστεψε με, ελπιζω με ολη την καρδια μου να εχεις δικιο Εικόνα... Δεν παλευετε αλλο η κατασταση
Anonymous

Σημερα δικαιολογουνται τα παντα

__________________________στην τελικη απο τον οκτ. Ειχαμε να ακουσουμε κατι

για το θεμα μας______________αρα

γραψτε οτι θελετε!
Anonymous

Κατι μου θυμιζει αυτο το αγχος που βγαζεις... Εισαι ο γνωστος ε;
Anonymous

Οχι δεν ειμαι ο γκαρυ αυτος δεν ηξερε ορθογραφια

_________________________μαλλον ολα τελειωσαν ειπε κ ο τυπος στην νετ οτι θα βγουν μεσα στον μηνα
αρα το θεμα εκλεισε.

δεν καρφωθηκα γιατι δεν ειμαι ο γκαρυ
Anonymous

Μα δεν ειπα οτι εισαι ο γκαρυ, εξαλου δε μιλησα για σενα αλλα για τον πιο πανω αλλα καταλαβα οτι τα χανουν μερικοι με αυτο το αγχος
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης